5 dintre cele mai bune aplicații de antrenament pentru fitness Freaks

5 dintre cele mai bune aplicații de antrenament pentru fitness Freaks
⏱️ 4 min read

Aplicațiile de antrenament au devenit cel mai bun prieten al fiecărui ciudat de fitness – probabil prieteni chiar mai buni decât prietenii din viața reală care sunt acolo pentru a-i motiva și a sprijini bara în timp ce fac presele pe bancă la sala de sport.

Aceste aplicații axate pe fitness variază în funcționalitate, de la cronometre HIIT personalizabile până la aplicații cu videoclipuri la cerere de la echivalentele moderne până la guru-urile sănătății din anii 90 Cindy Crawford și Mr. Motivator. (Îți amintești de ele?) Indiferent dacă reduci sau mărești, smartphone-ul tău va face față nevoilor tale de antrenament. Iată cinci dintre aplicațiile noastre preferate de antrenament pentru a vă ajuta să vă rupeți.

1. Un HIIT Interval Timer (Android)

Un favorit personal al meu, Un temporizator de interval HIIT, vă oferă control deplin asupra creării antrenamentelor temporizate – indiferent dacă este vorba despre un antrenament de bază de cincisprezece minute dimineața sau patru runde de box de trei minute, fiecare punctată de un clopot adecvat și de toate.

Aceasta nu este o aplicație plină de farmec. Are o interfață de bază care poate fi la început puțin confuză, deoarece vă oferă atât de mult control manual. Nu veți găsi antrenamente recomandate aici, așa că este perfect dacă doriți să le configurați rutinelor existente o structură. Obișnuiește-te, însă, și devine un prieten de fitness pentru viață.

2. Nike + Training Club (Android, iOS)

Cel mai bun antrenament-aplicații-Nike-Training-Club

Această aplicație gratuită, fără atașare de șiruri, de la cel mai important producător de lucruri sportive din lume este, așa cum v-ați aștepta, una dintre cele mai lustruite și detaliate platforme de fitness mobile din jur. Este vorba despre antrenamentele cu greutatea corporală cu aceasta – variind de la yoga la condiționare până la putere brută.

Introduceți detaliile și ceea ce doriți să obțineți în aplicație și, pe baza acestora, veți obține exerciții și antrenamente personalizate. Și prezintă personaje precum Cristiano Ronaldo și Serena Williams, care vă arată antrenamentele lor preferate. Este avantajele celui mai puternic brand sportiv din lume.

Android, iOS

3. Qinetic (iOS)

cel mai bun antrenament-aplicații-qinetic

Aveți un Apple Watch care nu sa dovedit a fi apendicele vital al vieții dvs. la care sperați? Dă-i o nouă viață cu Qinetic, o vastă platformă pentru videoclipuri de antrenament la cerere, de la yoga până la antrenamentele la intervale, prin exerciții ușoare pentru mumii-în-așteptare însărcinate.

Se sincronizează cu Apple Watch pentru a vă monitoriza ritmul cardiac și vă urmărește activitatea în timpul fiecărui antrenament, oferindu-vă un rezumat frumos la final.

4. Greutate corporală și sala de sport Freeletics (Android, iOS)

cel mai bun antrenament-aplicații-freeletice-greutate corporală

Dacă sunteți în căutarea unor aplicații care să se încadreze frumos în rutinele dvs. actuale de antrenament, atunci această pereche de la Freeletics merită privită. Greutatea corporală se concentrează pe exerciții care nu necesită niciun echipament – flotări, scânduri, lucrări, completate cu videoclipuri tutoriale și aproape 1000 de variante de antrenament. Între timp, sala de gimnastică este ca acel prieten de gimnastică despre care am vorbit mai devreme, stabilind un regim pentru antrenamentele tale de gimnastică, astfel încât să nu te oprești doar din pompare când obosești puțin.

Dacă sunteți dispus să plătiți, există și o versiune „Antrenor” a acestor aplicații care vă adaptează antrenamentele la nivelul dvs. de fitness personal, oferindu-vă planuri de antrenament, obiective, teste și feedback cu privire la progresul dvs.

Android, iOS

5. Yoga zilnică (Android, iOS)

cel mai bun antrenament-aplicații-yoga-zilnică

Yoga – toată lumea și câinele lor descendent sunt la ea, așa că este potrivit să vă implicați și telefonul. Dintre toate aplicațiile de yoga de acolo (și există o mulțime de ele), Daily Yoga este cea cu mai multe platforme de care toată lumea se bucură. În fiecare zi sunt încărcate aici noi videoclipuri Yoga (în format HD minunat) și puteți alege tot felul de intensități și lungimi pentru exerciții – de la cinci minute la șaptezeci. Cu sute de exerciții individuale, combinațiile de antrenament sunt practic nesfârșite.

Și yoghinii mai avizi vor fi bucuroși să afle că această aplicație își cunoaște Vinyasa din Ashtanga, făcându-l o aplicație pentru oameni de toate nivelurile.

Android, iOS

Răcire

Iata. O selecție personalizată de aplicații care ar trebui să acopere, sperăm, persoanele care doresc să obțină tot felul de auto-îmbunătățire corporală. Din punct de vedere tehnic, ai putea face toate aceste lucruri singur, desigur, dar ai fi uimit de cât de multă structură îți poate oferi antrenamentul o aplicație ca una dintre acestea. Îți jurăm pe ei și tu ar trebui și tu.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x