5 dintre cele mai bune aplicații de cameră pentru Android pe care ar trebui să le încercați

5 dintre cele mai bune aplicații de cameră pentru Android pe care ar trebui să le încercați

Unii dintre noi suntem mulțumiți să rămânem cu orice aplicație de stoc care ne este aruncată cu dispozitivul nostru Android dat și nu există nicio îndoială că ofertele implicite ale băieților mari Android, cum ar fi Samsung, HTC și Google, sunt lucruri de top.

Dar uneori ai nevoie de o schimbare. Poate doriți ca interfața camerei dvs. să fie mai ajustabilă sau doriți să aveți un control manual asupra camerei dvs. care ar face ca fotografii profesioniști să dea din cap în semn de aprobare. Iată cinci dintre cele mai bune aplicații de cameră pentru Android pentru a vă asigura nevoile dvs. de fotografie – indiferent dacă sunt de bază sau avansate.

1. Camera de hârtie

Cu o evaluare Google de 4.5, Camera de hârtie este alegerea poporului pentru titlul de „Cea mai bună aplicație pentru cameră pe Android”. Desigur, diferite accidente pentru oameni diferiți, aplicații diferite pentru diferite persoane, etc., dar cu filtrele minunate și versatile în stilul schiței cu care vă puteți juca în Camera de hârtie, este cu ușurință cea mai distractivă aplicație pentru cameră.

Filtrele disponibile aici sunt diferite de cele pe care le veți găsi oriunde altundeva, creând o senzație naturală de caiet de schițe pentru fotografiile dvs. prin filtre precum benzi desenate, desene animate, schițe și neon (preferința mea personală). Este posibil să nu fie la fel de bogat în funcții ca alte aplicații, dar nu vă va păsa, deoarece rezultatele utilizării acesteia sunt cu adevărat speciale.

Preț: 2,49 dolari

2. Cymera

best-camera-apps-for-android-cymera

Nici o listă cu cele mai bune aplicații pentru camere Android nu ar fi completă fără Cymera. Pe lângă bogăția de opțiuni de editare incluse în această aplicație, veți obține recunoașterea automată a feței, precum și o gamă de cincisprezece modele unice de filigran pentru fotografiile dvs. Există o galerie „inteligentă” încorporată care vă poate clasifica fotografiile în funcție de locație sau vă puteți grupa toate selfie-urile. Împărtășirea fotografiilor cu prietenii este la fel de ușoară cu opțiunile de partajare încorporate pentru Facebook, Instagram, Whatsapp și multe altele.

Preț: GRATUIT

3. Camera manuală

cele mai bune aplicații-camera-pentru-camera-manual-Android

Camera manuală este o cameră foarte diferită de celelalte din această listă. În timp ce majoritatea aplicațiilor terță parte încearcă să elimine pașii complicați pentru a ușura procesul de fotografiere, Camera manuală oferă controlul manual complet al camerei de pe dispozitivul dvs. Android, profitând de API-urile incluse în Android.

Drept urmare, obțineți o gamă largă de caracteristici precum viteza de expunere manuală, ISO manuală, compensarea manuală a expunerii, capacitatea de a salva imagini în format RAW fără pierderi pentru procesare ulterioară și multe altele. Dacă controlul complet asupra fiecărui detaliu al fotografiilor dvs. vă atrage, Camera foto manuală ar trebui să fie următoarea dvs. achiziție.

Preț: 2,99 USD

4. Camera Zoom FX

best-camera-apps-for-android-camera-zoom-fx

Cu peste 5 milioane de utilizatori, Camera Zoom FX este o altă alternativă excelentă la camera Android stoc. Are o interfață ocupată, cu butoane în partea de sus și de jos a aplicației, care leagă o serie de funcții și setări. Acesta acceptă o serie de filtre pe care le puteți aplica fotografiilor dvs. și, dacă acestea nu sunt suficiente, puteți descărca altele din Magazin Play. De asemenea, puteți efectua alte acțiuni de editare, cum ar fi decuparea, rotirea, răsucirea, adăugarea de cadre sau crearea de colaje din interiorul aplicației, așa cum se pot realiza și videoclipuri.

Preț: Gratuit / 2,99 USD

5. Deschideți Camera

5-camere-alternative-camera-deschisă

Am auzit vreodată de asta Camera deschisa? Are o mulțime de caracteristici notabile și este cea mai bună opțiune de cameră open-source de pe Android. Datorită naturii sale open-source, este în permanență actualizat de comunitatea sa neobosită. La bord, aveți detecția feței, nivel auto, atingere pentru focalizare și mod de repetare automată. Tot ceea ce este pe acesta este, de asemenea, extrem de personalizabil – de la aspectul suprapunerii grilei până la tastele de volum pe care le puteți reatribui la toate tipurile de funcții ale camerei. Nu este minunat open-source-ul?

Preț: Gratuit

Concluzie

Cu această grămadă fină din care să aleagă, orice fel de snapper fericit pentru smartphone ar trebui să găsească ceva potrivit pentru ei. Aplicația dvs. de cameră preferată pentru Android a făcut lista noastră ilustră? Dacă nu, anunțați-ne ce este și ce o face atât de specială. Cine știe, s-ar putea să facă lista într-o zi.

Scroll to Top