5 dintre cele mai bune aplicații de citire RSS pentru macOS

5 dos melhores aplicativos de leitor de RSS para macOS
⏱️ 7 min read

În timp ce fanii RSS din anii trecuți încă plâng de pierderea Google Reader, numeroase aplicații RSS au crescut în locul său. Acest lucru este valabil mai ales pentru macOS, unde dezvoltatorii au introdus o mulțime de aplicații dedicate de la revocarea Google Reader. Pentru oricine dorește să nu se bazeze pe un cititor RSS bazat pe web, ne uităm la unele dintre cele mai bune aplicații de citire RSS pentru macOS.

1. Reeder 5

Fiind mereu în fruntea aplicațiilor de citire RSS pentru MacOS, Reeder 5 este o opțiune deosebită pentru citirea RSS pe Mac. Conceput cu o interfață minimă în minte, Reeder încorporează o mare varietate de servicii precum Feedbin, Feedly, Feed Wrangler și The Old Reader. Reeder se integrează, de asemenea, cu Instapaper și Pocket pentru citire offline.

O adăugare binevenită față de versiunile anterioare ale Reeder este opțiunea de a marca ca citită pe parcurs. În cele din urmă, ceea ce face ca Reeder 5 să iasă atât de bine în evidență este interfața sa lustruită care rămâne în afara drumului, permițându-vă să vă concentrați exclusiv pe ceea ce doriți să citiți.

Reeder 5 este disponibil în Mac App Store la prețul de 9,99 USD ca achiziție unică.

2. NetNewsWire

Atrăgătoare imediat datorită naturii sale open source, NetNewsWire este rapid și gratuit. Sincronizarea este gestionată fie prin Feedbin, fie prin Feedly. Aplicația funcțională ușoară nu vă împovărează cu opțiuni, achiziții în aplicație sau orice altceva care vă poate împiedica. Puteți naviga totul prin mouse sau tastatură, datorită unui număr de comenzi rapide de la tastatură cu o singură tastă.

Cele mai bune aplicații Rss Mac Netnewswire

Vrei un mod deschis sau întunecat? Și aici este. Este disponibilă și opțiunea de a ascunde articolele citite sau articolele cu stea pentru a reveni mai târziu. Reîmprospătarea fundalului vă asigură că nu trebuie să faceți nimic pentru ca NetNewsWire să atragă articole noi pentru dvs. O vizualizare Reader încorporată elimină toată puful de pagini web inutile și vă ajută să vă concentrați exclusiv asupra articolelor pe care doriți să le citiți. Dacă vreți vreodată să adăugați noi surse de știri pe cont propriu, o extensie Safari vă asigură că puteți face exact asta cu doar câteva clicuri.

3. ReadKit

ReadKit există de mult. ReadKit este similar cu concurenții săi prin faptul că vă ajută să vă concentrați exclusiv pe ceea ce doriți să citiți. Instapaper și Pocket sunt, de asemenea, accesibile, astfel încât să puteți adăuga o mulțime de citiri offline pentru altă dată. Când vine vorba de citirea directă a aplicației, dosarele inteligente vă vor ajuta să vă mențineți organizat. Doriți foldere dedicate pentru iOS, Mac, Apple TV și Apple Watch? Puteți configura acest lucru cu doar câteva clicuri.

Cele mai bune aplicații Rss Mac Readkit

Adăugarea la fluxurile dvs. se poate face printr-o varietate de servicii RSS, inclusiv Feedly, NewsBlur, Feed Wrangler, Fever și multe altele. Dacă doriți să blocați lumea și să vă concentrați doar pe ReadKit, activați „Modul de focalizare”, ascundeți toate coloanele din folder și accesați ecranul complet. Unul dintre cele mai bune aspecte ale ReadKit este capacitatea sa de a fi personalizat, deoarece puteți modifica stilul fontului, înălțimea, alinierea, spațierea liniei, lățimea paginii și multe altele. Poate că nu doriți să atingeți nimic, dar știind că aveți opțiunea face ca ReadKit să devină cu atât mai atractivă pentru proprietarii de Mac.

Aplicația este disponibilă pentru 9,99 USD în Mac App Store.

4. Feedly

Feedly inițial a început ca o aplicație web, dar acum vine cu o aplicație desktop pentru macOS. Pentru începătorii RSS, Feedly poate fi cea mai bună opțiune, deoarece vă ajută să organizați imediat subiecte, inclusiv afaceri, sănătate, tehnologie, sport și multe altele. Începeți alegând o categorie care vă interesează, știri sau bloguri din categoria respectivă pe care doriți să le citiți, iar Feedly face restul.

Cele mai bune aplicații Rss Mac Feedly

Dincolo de funcțiile sale web, aplicația macOS adaugă câteva opțiuni noi, inclusiv conectarea cu un cont Google sau Twitter. Adăugarea de fluxuri noi este, de asemenea, mult mai ușoară în aplicația Mac. În plus, Feedly include propriul browser încorporat, astfel încât să nu trebuie să intrați în Safari, Chrome, Edge, Brave etc. pentru a citi.

Feedly este 100% gratuit pentru majoritatea utilizatorilor. Dacă doriți să adăugați mai multe surse sau să partajați prin intermediul rețelelor sociale, vă puteți alătura Feedly Pro pentru 6 USD pe lună.

5. News Explorer

Când doriți ca cititorul dvs. RSS să depășească RSS, News Explorer poate veni în salvare. Interfața curată permite opțiunea de a adăuga abonamente RSS, JSON, Atom și Twitter la un singur flux principal. De asemenea, puteți adăuga în fluxuri RSS Podcast. Dincolo de sursele sale, listele de articole pot include miniaturi care pot fi ajustate pentru vizibilitate și aliniere, astfel încât să puteți personaliza aplicația după preferința dvs.

Cele mai bune aplicații Rss Mac Newsexplorer

Vizualizarea Reader vă permite să citiți doar textul complet al articolelor fără reclame sau extra. Navigarea directă către feedul de conținut se poate face cu un singur clic. Dacă doriți să răspundeți la tweet-urile din aplicație, puteți răspunde și retweet fără a părăsi aplicația sau a deschide browserul. La fel ca și ceilalți omologi ai săi RSS, Pocket și Instapaper sunt disponibile pentru citire offline sau puteți partaja articole prin Mesaje, Facebook sau alte servicii de partajare.

News Explorer este disponibil pentru utilizatorii de macOS la prețul de 9,99 USD ca achiziție unică.

Gânduri finale

RSS și-a consolidat mult timp locul de citire a știrilor. În timp ce Feedly este coloana vertebrală pentru aproape fiecare aplicație RSS Mac din această listă, aceasta nu o face o utilizare obligatorie, deoarece aplicațiile precum Reeder și ReadKit oferă o mulțime de caracteristici pe cont propriu. Dacă nu doriți să obțineți bani sau preferați opțiuni open-source, NetNewsWire este cea mai bună opțiune pentru dvs. Pentru utilizatorii de Linux, puteți verifica Tickr.

Credit de imagine: Om de afaceri care lucrează la computer de către DepositPhotos

Legate de:

  • 5 dintre cele mai bune cititoare RSS pentru Windows
  • Cum se creează fluxuri RSS personalizate în WordPress
  • Cum se folosește Slack ca cititor RSS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...