5 dintre cele mai bune aplicații de conversie a banilor pentru Android

5 dintre cele mai bune aplicații de conversie a banilor pentru Android
⏱️ 4 min read

Indiferent dacă călătoriți pentru afaceri sau pentru plăcere, un lucru care vă poate fi întotdeauna în minte este cât de mult este ceașca de cafea în moneda dvs. locală. În loc să faceți calculul mental de fiecare dată când efectuați o achiziție, există o mulțime de aplicații utile de conversie a banilor pe care le puteți utiliza pentru a obține rapid cifra în moneda dvs. locală.

Următoarele aplicații vă vor oferi informațiile de care aveți nevoie și chiar mai mult. Veți obține rezultate instantanee cu privire la evoluția monedei locale în cifre și grafice și dacă călătoria dvs. este mai mult sau mai puțin costisitoare decât ați crezut inițial.

1. Convertorul valutar XE și calculatorul ratei de schimb

Una dintre cele mai populare aplicații de conversie valutară este Convertor XE Currency. Designul său actualizat face aplicația mult mai atrăgătoare și este, de asemenea, posibil să trimiteți bani, dar va trebui să vă înregistrați pentru asta. În fila Comparare puteți chiar să comparați prețul furnizorului dvs. cu rata medie.

Atingând clopoțelul din partea dreaptă sus, puteți primi alerte dacă moneda dvs. preferată scade sau depășește o anumită sumă. (Trebuie doar să creați un cont pentru a-l utiliza.) Apăsați pe fila Diagrame și vedeți cât de bine (sau nu) s-a descurcat moneda dvs. chiar și în ultimii zece ani. Dacă doriți să partajați acele informații, utilizați doar butonul de partajare chiar deasupra diagramei (în fila Partajare).

2. Convertor de monedă ușor

Când călătoriți, unul dintre ultimele lucruri cu care doriți să faceți față sunt taxele de roaming. Convertor de monedă ușor are un mod offline care va ține la distanță aceste taxe. Accesați setările aplicației și puteți schimba lucruri, cum ar fi frecvența cu care aplicația este actualizată (printre altele). De exemplu, puteți să actualizați aplicația la fiecare, două, cinci, cincisprezece sau treizeci de minute sau doar o dată pe zi.

bani ușor

Primiți cele mai recente știri despre monedă datorită fluxului său, actualizați aplicația numai prin WiFi și utilizați aplicația în diferite limbi, cum ar fi engleza, spaniola, germana, italiana etc. Puteți alege, de asemenea, între o temă albastră și argintie pentru a adăuga propria atingere personală. Salvați cele mai utilizate monede în Favorite. În acest fel, sunt mai ușor de găsit data viitoare când trebuie să le folosiți.

3. Convertor de valută

Convertor de valută poate economisi timp. De exemplu, să presupunem că adăugați cât vă datorează fiecare prieten. În loc să trebuiască să utilizați un calculator separat și apoi aplicația de conversie valutară, va trebui să utilizați doar calculatorul încorporat. Puteți utiliza calculatorul cu două monede sau patru în același timp.

convertor de bani-culori

Aplicația vine, de asemenea, cu o rată de schimb utilă pentru calculatorul de sfaturi. Astfel veți ști întotdeauna dacă dați prea mult sau prea puțin. Alte caracteristici valoroase includ shake to clear, culoare tematică și puteți decide, de asemenea, dacă doriți întotdeauna să știți cât este un dolar în diferite monede ca o notificare.

4. Cursuri de schimb valutar mondial

bani-colorat3 ani

Cursuri de schimb valutar mondial s-ar putea să nu aibă cel mai bun design, dar datorită textului mai mare este mai ușor de citit. Această aplicație are, de asemenea, diagrame care pot arăta cât de bine s-a descurcat o monedă de până la trei ani. Apăsând pe steag, puteți schimba moneda. Aplicația este disponibilă în prezent în engleză, spaniolă, franceză și portugheză. Sperăm că în curând vor urma mai multe limbi.

5. Valuta + Convertor valutar

bani simpli

Dacă preferați aplicațiile simple care oferă doar ceea ce este esențial, Valuta + Convertor valutar este aplicația ta. Această aplicație păstrează lucrurile simple, afișând doar care este cursul de schimb. Când deschideți aplicația, vor fi afișate automat trei valute: USD (Dolarul Statelor Unite), EUR (Euro) și GBP (Lira Marii Britanii). Aplicația funcționează offline, are o listă de favorite și are un curs de schimb valutar pentru peste 170 de țări.

Concluzie

Aceste aplicații vă vor ajuta să obțineți rata de conversie corectă și rapidă. Deoarece aceste aplicații sunt gratuite, trebuie să le dezinstalați numai dacă nu sunt ceea ce căutați. Ce aplicație veți încerca mai întâi? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x