5 dintre cele mai bune aplicații de e-mail pentru Android

5 dintre cele mai bune aplicații de e-mail pentru Android
⏱️ 4 min read

Deși există o aplicație oficială pentru fiecare furnizor de e-mail popular, există o grămadă de alte aplicații de e-mail terțe care îi ajută pe oameni să trimită e-mailuri și tot felul de sarcini de e-mail într-un mod identic sau mai bun. Aceste aplicații își propun să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență de e-mail pe care o pot avea vreodată; uneori, aceste aplicații oferă funcții mult mai bune decât ceea ce poate aplicația dvs. implicită. Deci, dacă doriți să încercați un nou mod de e-mail sau doriți doar să vă schimbați aplicația de e-mail plictisitoare, iată cinci alternative bune pentru dvs.

1. Blue Mail

Blue Mail este unul dintre cei mai buni clienți de e-mail pentru dispozitive Android. Una dintre cele mai bune caracteristici ale sale, în afară de interfața sa frumoasă, este capacitatea de a-ți uni e-mailurile de la diferiți furnizori de servicii de e-mail. Acceptă Gmail, Yahoo !, Outlook și toți furnizorii principali de e-mail. Alte caracteristici utile includ comutarea inteligentă a temelor în funcție de timp, semnătura cu text îmbogățit, meniurile configurabile, utilizarea offline etc. Într-adevăr, există multe de explorat în această aplicație. Cu siguranță ar trebui să încercați.

Puteți descărca aplicația gratuit din magazinul Google Play.

2. E-mail CloudMagic

emailapps-cloudmagic

E-mail CloudMagic susține că este o aplicație de e-mail premiată pentru iPhone, iPad și Android. Funcționează cu toate serviciile majore de e-mail și vă puteți conecta contul în doar câteva secunde. Accentul a fost pus pe simplitate și se reflectă cel mai bine atunci când deschideți Mesaje primite. Când sosește un nou e-mail, acesta vă avertizează utilizând notificări push. Are suport pentru căsuța de intrare unificată, fișierele atașate de la Dropbox și iCloud, blocarea codului de acces și așa mai departe.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play.

3. Cutie poștală

emailapps-mailbox

Cutie poștală este pentru cei care caută o nouă căsuță de e-mail. Cu o mulțime de funcții, aplicația nu este altceva decât un partener excelent care vă ajută să vă gestionați e-mailurile într-un mod mult mai bun. Puteți să glisați e-mailurile pentru a le arhiva sau să le marcați ca citite, să vă scanați conversațiile pentru a găsi lucruri importante și așa mai departe. Puteți chiar să spuneți aplicației când să vă arate noile e-mailuri, astfel încât să fiți pregătit în acel moment să trimiteți răspunsuri.

Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare în magazinul Google Play.

4. Aqua Mail

emailapps-aquamail

Ești proprietarul unuia dintre telefoanele Android mai vechi care nu mai primesc noi actualizări de software? Bine, Aqua Mail funcționează și pe aceste dispozitive. Trebuie doar să folosiți Android 2.1 sau o versiune ulterioară și sunteți bine să mergeți. Aplicația acceptă protocoalele majore de e-mail care vor fi utilizate cu conturile dvs. de e-mail existente și oferă funcții pentru a vă îmbunătăți experiența de e-mail. Acceptă glisarea, formatarea textului îmbogățit, widgeturile și integrarea cu alte aplicații.

Una peste alta, Aqua Mail este o aplicație drăguță de încercat. Și, este gratuit.

5. K-9 Mail

emailapps-k9mail

K-9 Mail este o aplicație de e-mail open-source bazată pe comunitate pentru Android, care oferă funcții excelente la fel ca orice altă aplicație de e-mail excelentă. Deși este posibil să nu găsiți totul atât de elegant, este minunat pentru cei care iubesc simplitatea și nu caută zeci de caracteristici pe care oricum nu le vor folosi. Aplicația este pur și simplu pentru e-mail, ținând deoparte orice altceva.

O puteți descărca gratuit din magazinul Google Play.

Concluzie

Indiferent dacă v-ați săturat de aplicația dvs. actuală de e-mail sau nu v-ați găsit încă partenerul de e-mail, aceste aplicații vă stau la dispoziție pentru a încerca să experimentați un e-mail complet nou pe care nu l-ați mai avut niciodată. Verificați-le pe toate și anunțați-ne pe care le veți păstra în secțiunea de comentarii de mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x