5 dintre cele mai bune aplicații de editare video Android pentru a crea un videoclip mai profesional

5 dintre cele mai bune aplicații de editare video Android pentru a crea un videoclip mai profesional
⏱️ 4 min read

Indiferent dacă sunteți un pasionat de filme acasă sau următorul Spielberg, camerele pentru smartphone-uri au oferit oamenilor capacitatea de a absolvi de la hobby la cineast legal. În timp ce filmările pe care camerele smartphone le pot captura sunt impresionante, realizarea unui film cu adevărat impresionant stă în montaj. Din păcate, aplicațiile de editare video pentru telefoanele Android nu au fost niciodată fantastice. Odată, chiar Google a văzut piața pentru o aplicație dedicată de editare video, dar a abandonat-o complet cu ani în urmă.

Din fericire, există o serie de aplicații disponibile care încearcă să umple golul. Deși niciunul dintre ele nu se pot potrivi cu funcționalitatea pe care o puteți aștepta de la o aplicație desktop, cum ar fi Final Cut Pro sau Adobe Premiere, toate oferă posibilitatea de a edita de bază în deplasare.

1. Magisto

Magisto este unic prin faptul că face toate greutățile pentru tine. Pur și simplu încărcați videoclipurile, alegeți o temă și puțină muzică și lăsați Magisto să-și lucreze magia. Pentru cineva care nu se simte confortabil sau nu este interesat să își editeze propriul, Magisto este o soluție „setează-l și uită-l”. Aplicația va crea automat videoclipuri frumoase. Magisto este o explozie cu care să te joci, dar poate că nu este cea mai bună opțiune pentru cineva care dorește să aibă controlul final asupra produsului final.

2. VidTrim

android-video-editor-vidtrim

După cum sugerează și numele său, VidTrim aplicația permite utilizatorilor să tăie și să îmbine clipurile lor video. De asemenea, oferă o serie de filtre și efecte de aplicat videoclipurilor dvs., asemănătoare cu Instagram. Vorbind despre Instagram, VidTrim are, de asemenea, o funcție de partajare video încorporată, care vă permite să vă conectați cu alți utilizatori și să partajați videoclipurile celuilalt. În cele din urmă, una dintre caracteristicile cele mai interesante ale VidTrim este „capturarea cadrelor”. Acest lucru permite utilizatorilor să izoleze singure cadre de videoclipurile lor și să le exporte ca o singură imagine. Este perfect pentru când doriți să partajați un singur cadru de imagine statică cu ceva de genul, bine, Instagram.

3. PowerDirector Video Editor

android-video-editor-powerdirector

Pur și simplu pune, Editor video PowerDirector este una dintre cele mai puternice aplicații de editare video disponibile pentru Android. Se mândrește cu o serie de funcții profesionale care pot satisface cerințele majorității utilizatorilor. Acestea fiind spuse, există o curbă de învățare care ar putea intimida unii. De asemenea, merită menționat faptul că interfața este puțin aglomerată, ceea ce face navigarea în aplicație oarecum dificilă pe un ecran mai mic. În afară de aceasta, PowerDirector vă permite să editați clipuri împreună, să suprapuneți text și chiar să adăugați muzică și efecte sonore. Este un editor cuprinzător; cu toate acestea, versiunea gratuită ștampilează toate videoclipurile dvs. cu un filigran.

4. VideoShow

android-video-editor-videoshow

VideoShow este o aplicație populară de editare video care are o mulțime de caracteristici unice. Pe lângă instrumentele standard de editare și decupare, VideoShow se mândrește cu dublarea vocii și chiar și cu un compresor video încorporat. VideoShow se comercializează cu siguranță către o generație mai tânără. Prezintă foarte mult caracteristici „drăguțe”, cum ar fi posibilitatea de a plasa autocolante pe clipuri. Așa cum este normal cu aplicațiile orientate spre cultura tinerilor, VideoShow are, de asemenea, instrumente care vă permit să vă exportați videoclipurile către diferite puncte de socializare.

5. Clip Adobe Premiere

editor-video-android-Adobepremiere

Versiunea mobilă a popularei aplicații desktop, Clip Adobe Premiere, este un editor video mobil surprinzător de capabil. Utilizatorii pot îmbina videoclipuri, pot adăuga fonduri încrucișate și pot adăuga o coloană sonoră. Premiere Clip are, de asemenea, un mod de editare automată care permite aplicației să realizeze filmul pentru dvs., similar cu Magisto. Manualul Going vă va prezenta o varietate de opțiuni utile. Ei rulează gama de la modificări cosmetice, cum ar fi aplicarea de filtre la tehnici nuanțate, cum ar fi ajustarea expunerii. În general, Adobe Premiere Clip este un editor de bază care are micile atingeri pe care ceilalți par să le ignore complet.

Concluzie

Toate aplicațiile menționate anterior oferă funcții de bază de editare video. Unii excelează la integrarea rețelelor sociale – altele sunt concepute clar pentru a fi un înlocuitor de desktop. Care funcționează cel mai bine pentru dvs. va depinde de nevoile dvs. Cel mai bun lucru este că toate aplicațiile menționate sunt fie complet gratuite, fie oferă o versiune gratuită. Încercați-le și vedeți care este cea mai potrivită pentru dvs. Ne-a fost dor de aplicația dvs. preferată de editare video Android? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x