5 dintre cele mai bune aplicații de planificare a evenimentelor pentru Android

5 dintre cele mai bune aplicații de planificare a evenimentelor pentru Android
⌛ Reading Time: 4 minutes

Pentru unii oameni, planificarea evenimentelor nu este altceva decât o durere de cap și trebuie să se ocupe de asta indiferent de ce. Unii oameni folosesc o hârtie și un pix pentru a nota detaliile despre eveniment și apoi le execută în consecință. Deși aceasta nu este o idee proastă, există cu siguranță modalități mai bune de a realiza această sarcină. Una dintre ele este să folosiți o aplicație construită special pentru a planifica evenimente. Dacă sunteți utilizator Android, iată câteva aplicații care vă vor ajuta să vă planificați evenimentele așa cum doriți.

1. Super Planificator

Super Planificator pentru Android este o aplicație pentru cei care nu se pricep la planificarea evenimentelor. Cu o grămadă de funcții disponibile în aplicație, nu vi se va mai cere să vă amintiți fiecare lucru pentru care ar trebui să vă pregătiți pentru eveniment. Funcții precum calculatorul de capacitate vă ajută să cunoașteți capacitatea locului, astfel încât să îl puteți pregăti corespunzător. De asemenea, vă ajută să calculați prețurile pentru alimente și băuturi, astfel încât să știți cât veți cheltui pentru aceste lucruri.

Există o mulțime de funcții în aplicație pe care le puteți folosi pentru a face lucrurile. Aplicația costă 9,99 USD și este disponibilă în magazinul Google Play.

2. Planificator de buzunar

eventplanning-pocket

Cine poartă stive lungi de hârtii pentru planificarea evenimentelor în aceste zile? Planificator de buzunar este o aplicație care se află în buzunar pentru a vă ajuta să vă îndepliniți toate sarcinile legate de eveniment fără a utiliza o bucată de hârtie. De la manipularea alimentelor și a băuturilor până la funcții uniforme pentru check-in, aplicația vă permite să știți cu ușurință ce va fi necesar pentru eveniment și cum va funcționa totul.

Este o aplicație frumoasă pe care o puteți descărca gratuit din magazinul Google Play.

3. Planificator de evenimente

eventplanning-eventplanner

Planificator de evenimente vă permite să vă planificați cu ușurință petrecerile de ziua de naștere, ceremoniile etc., utilizând cel mai simplu mod disponibil. Aplicația vă permite să țineți totul sub control și vă permite să păstrați cu dvs. detaliile tuturor oaspeților. De exemplu, poate menține o listă cu toți invitații care vin la petrecerea de ziua ta și îți permite să specifici sexul, vârsta și alte detalii ale acestora. Funcția integrată de făcut nu vă va face niciodată să uitați nici o sarcină pe care ar trebui să o faceți. Cu planificatorul de buget, știți cât să cheltuiți pentru ce, împiedicând lucrurile să iasă din bugetul dvs.

Una peste alta, este o aplicație drăguță care poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play.

4. Planificator de programe

planificarea evenimentelor

Aveți probleme pentru a ține pasul cu programul evenimentului? Planificator de programe vă poate ușura un pic. Funcțiile precum diagrame vă ajută să știți cât ați făcut în raport cu ceea ce intenționați să faceți, astfel încât să știți cât de repede (sau de lent) faceți sarcini pentru evenimentul dvs. viitoare. Conține o interfață ușor de utilizat, care arată foarte frumos. Pentru a vorbi despre celelalte caracteristici, are alerte de sarcini și protecție prin parolă, organizează opțiuni pentru sarcini etc.

Aplicația merită cu siguranță să încercați. O puteți obține gratuit din magazinul Google Play.

5. Planificator de nunți

nunta-planificare evenimente

Ești tu cel care răspunde de toate sarcinile nunții prietenului tău? Organizator de nunți poate fi prietenul tău și te poate ajuta să faci unele lucruri mai ușor de făcut. Știți deja cât de greu este să planificați o nuntă, dar aplicația vă face mai ușor. Funcții precum ecranul pentru invitați vă spun totul despre oaspeții dvs., câți invitați veți avea, informațiile lor personale și alte astfel de informații. O altă caracteristică interesantă este un ecran de buget pentru a vă ajuta să planificați un buget pentru nuntă și pentru a nu cheltui mai mult decât ați planificat.

Puteți obține aplicația gratuit din magazinul Google Play.

Concluzie

Gestionarea evenimentelor a fost întotdeauna o durere de cap pentru majoritatea oamenilor, dar folosind aceste aplicații vă puteți gestiona sarcinile puțin mai bine. Încercați-le și spuneți-ne care a funcționat cel mai bine pentru dvs.!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.