5 dintre cele mai bune aplicații de prezență pentru Android

5 dintre cele mai bune aplicații de prezență pentru Android

⌛ Reading Time: 4 minutes

Astăzi, mulți oameni aleg să se îndepărteze de companiile mari și să își creeze propriile afaceri mici. Când încep să angajeze oameni, trebuie să găsească o modalitate de a ține evidența prezenței angajaților lor. Iată câteva aplicații simple pentru dispozitive Android care pot ajuta antreprenorii să înceapă urmărirea prezenței fără a cheltui mulți bani pe un sistem cu alte instrumente de care este posibil să nu aibă încă nevoie.

1. Registrul de prezență

Registrul de prezență a fost dezvoltat inițial ca o modalitate prin care oamenii își pot înregistra propria prezență la serviciu sau la cursuri. Aplicația le-a oferit o modalitate de a urmări câte zile au ratat anumite evenimente în care li s-a permis o anumită cantitate de reduceri. Acum este o aplicație simplă care poate fi utilizată pentru a ține evidența angajaților.

Pentru a înregistra prezența, atingeți numele unui angajat. Va apărea un calendar în care le puteți marca ca prezente, absente, de sărbători sau puteți adăuga o notă. Odată ce începeți să culegeți date, puteți crea calendare individuale pentru ca fiecare persoană să își poată vedea prezența în timp.

Această aplicație este ușor de utilizat și potrivită pentru companiile mici. Este gratuit, dar are reclame pe care nu le puteți elimina. Interfața cu utilizatorul ar putea folosi și unele funcții.

2. AttendZone

attendance-apps-attendzone

AttendZone este cel mai bun pentru companiile care au angajați care vin și ies din diferite birouri sau zone. Vă permite să urmăriți angajații și să identificați în ce zonă se află.

Aceasta implică urmărirea GPS, oferindu-vă posibilitatea de a nota când angajații fac check-in și check-out din diferite birouri.

Dacă doriți doar aplicația simplă pentru prezență, AttendZone începe de la 5 USD pe lună pentru până la zece angajați. Dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni și angajați, planurile variază până la 50 USD pe lună.

3. Jibble

Jibble este unic datorită metodei de check-in. Înregistrează prezența angajaților folosind un selfie. Folosește etichetarea geografică pentru a specifica locația în care angajatul a făcut selfie-ul. Funcția de etichetare geografică simplifică evidența timpului în câmp fără a utiliza un tracker GPS.

prezență-aplicații-frământare

Utilizarea modului de check-in selfie elimină, de asemenea, posibilitatea ca persoanele să verifice alte persoane pentru ziua respectivă.

Planurile Jibble încep de la 1,50 USD per utilizator pe lună și, atunci când adăugați opțiuni suplimentare, poate doriți, cum ar fi salarizarea, costul ajunge la 3 USD pe lună.

4. Prezenta virtuala

Prezenta virtuala este o aplicație pe care o pot folosi atât întreprinderile mici, cât și cele care au început să crească. Vă permite să utilizați departamente, manageri și chiar să urmăriți diferitele schimburi. Această funcție va menține participarea mai bine organizată atunci când aveți mai mulți manageri sau departamente.

prezență-aplicații-prezență virtuală

Pentru utilizare, instalați aplicația și creați profiluri de angajați. Această aplicație permite chiar crearea de rapoarte pentru angajați. Prezența este urmărită folosind coduri QR, iar aplicația nu urmărește locația angajaților.

Aplicația este gratuită pentru un manager și cinci angajați. Pentru angajați și departamente nelimitate, este doar o actualizare de 5 USD.

5. Prezență Wifi

Prezență Wifi aplicația ia prezență în momentul în care dispozitivul unui angajat se conectează la rețeaua dvs. Wi-Fi. Deci, de îndată ce angajații dvs. intră pe ușă, aplicația înregistrează ora. Același lucru este adevărat atunci când pleacă și se deconectează de la rețea. Această aplicație ține, de asemenea, evidența locului în care se află angajatul în biroul dvs., astfel încât să puteți urmări timpul petrecut la biroul lor sau în alte zone importante ale clădirii.

prezență-aplicații-wifi-prezență

Prezența Wifi este ușor de utilizat atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS. Este posibil ca angajații dvs. să nu fie atât de nebuni în legătură cu funcțiile de urmărire, totuși, din motive de confidențialitate.

În funcție de nevoile dvs., există multe aplicații diferite care vă pot ține evidența prezenței. Deși cele mai multe dintre acestea au fost concepute pentru companii, ele pot fi adaptate la alte situații, cum ar fi întâlniri pentru organizații nonprofit și alte evenimente în care trebuie să țineți evidența participanților.