5 dintre cele mai bune aplicații educaționale pentru copiii de toate vârstele

5 dintre cele mai bune aplicații educaționale pentru copiii de toate vârstele
⏱️ 4 min read

Aplicațiile educaționale sunt peste tot, însă puține sunt suficient de utile pentru a îmbunătăți dramatic notele, capacitatea de memorare sau progresul intelectual în general. Acest rezumat al celor mai bune aplicații educaționale a fost gândit meticulos pentru a oferi studenților și utilizatorilor obișnuiți cea mai mare utilizare – atât în ​​cariera lor educațională, cât și în afara ei.

Swift Playgrounds

Din ce în ce mai mulți copii sunt învățați importanța de a începe să codeze la o vârstă fragedă pentru a face mai multe conexiuni în creier și pentru a le oferi un avantaj în viitoarele lor vieți profesionale. Swift Playgrounds este o aplicație gratuită disponibilă pentru iPad-uri rularea iOS 10 sau o versiune ulterioară, care îi învață pe copii despre detaliile învățării codării – totul păstrând în același timp un aspect asemănător jocului.

În „Fundamentele Swift”, utilizatorii sunt învățați concepte precum comenzi, funcții, bucle și multe altele. Pe măsură ce personajul tău, Byte, progresează prin lume, vor trebui învățate concepte mai dificile pentru a depăși anumite sarcini. Odată construită o fundație, puteți trece la module mai complexe și chiar codificați pentru jucării precum Lego Mindstorms sau Dronele Parrot.

Duolingo

educational-apps-duolingo

Duolingo este o aplicație fantastică pentru a alege o nouă limbă, disponibilă pe Android, iOS, si browser. Aplicația este împărțită în bucăți mici de material de învățare, menite să ocupe doar aproximativ cincisprezece minute din zi pentru fiecare sesiune. Cu aceasta, o varietate de mini-jocuri vă permite să învățați și să întrețineți mai ușor materialul.

Pe măsură ce progresați prin material, materialul învățat anterior este împletit în lecții. Rămâneți motivați printr-un număr de dungi care este înregistrat atunci când petreceți timp în fiecare zi. În plus, lipsa prea multor întrebări și „pierderea” inimii va necesita reluarea lecției. Acest lucru vă împiedică să respirați informațiile fără a le păstra pe toate. Una peste alta, Duolingo este mai simpatic și mult mai bun decât să învețe în școala primară.

Edmodo

aplicații educaționale-edmodo

Profesorii pot adăuga copii în grupul lor de pe Edmodo pentru a partaja informații și chiar pentru a găzdui teste, teste și sarcini. Elevii pot lăsa și feedback și comentarii. Este cu siguranță cel mai simplu mod de a ține la curent actualizările de sarcini și de a trimite proiecte, teste, teste și întrebări digital. Edmodo este disponibil pe Android, iOS, si browser.

Totuși, un neajuns este că, dacă profesorul nu acceptă sau folosește aplicația în clasa lor, nici elevii nu vor putea. Recent, formele de înșelăciune din cadrul aplicației (cum ar fi apăsarea și menținerea unui cuvânt și atingerea pentru a vizualiza o definiție) au determinat facultatea să încerce să implementeze aplicații precum Canvas în clasă. Chiar dacă acesta este cazul, există spațiu pentru Edmodo ca aplicație de comunicare și colaborare educațională superioară.

Photomath

aplicații-educaționale-fotomatice

Pentru momentele în care matematica pur și simplu nu „face clic”, Photomath este calculatorul de cameră suprem. Pur și simplu aliniați camera aparatului cu o problemă matematică scrisă sau tipărită. Scanările sunt finalizate, iar problema este rezolvată în timp real. Atingeți pentru a face modificări la ecuație și pentru a vizualiza pașii pentru a rezolva problema. Photomath este disponibil pentru iOS și Android.

Deși acest lucru este minunat și totul, mulți studenți s-au trezit că folosesc aplicația ca o cârjă pentru a finaliza temele – fără a învăța de fapt materialul. Procedând astfel, veniți timpul examenului, probabil că vor eșua. Este doar important să folosiți Photomath ca instrument de învățare cu resurse și nimic mai mult.

Flashcards Quizlet

aplicații educaționale-test

Rareori există o aplicație care să cuprindă necesitatea unei aplicații flashcard simple, ușor de utilizat, care funcționează – și totuși, Quizlet Flashcards reușește să o facă. Creați-vă propriile punți sau utilizați punțile provenite de pe Internet. Vă puteți folosi vocea pentru a crea birouri și apoi să memorați materialul prin mini-jocuri în cadrul aplicației. Este disponibil gratuit pe ambele Android și iOS. Este disponibilă experiența completă Quizlet pe net.

Concluzie

Multe aplicații educaționale par să aibă o vârstă „limită”. Aici informațiile prezentate nu mai sunt utile deoarece un utilizator excelează în educație. Lista de mai sus cu cele mai bune aplicații educaționale a fost concepută pentru a ajuta elevii pe parcursul întregii școli, iar unele dintre ele pot fi chiar utile pentru cariera ta. Ai vreun gând sau o aplicație care îți place? Lasă un comentariu mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x