5 dintre cele mai bune aplicații meteo pentru Android

5 dintre cele mai bune aplicații meteo pentru Android
⏱️ 3 min read

Înainte de a ieși pe ușă, este bine să aflați cum va fi vremea, astfel încât să puteți fi pregătiți pentru ploaie sau zăpadă. Deși puteți primi întotdeauna cele mai recente actualizări meteo pe televizor, o modalitate mai eficientă ar fi să utilizați o aplicație pe telefonul dvs. smartphone. Aplicația vă va ține la curent cu privire la vremea pentru acea zi și pentru săptămâna viitoare. Există o serie de aplicații meteo pe piață, iar alegerea celei care vi se potrivește cel mai bine este cam dificilă. Așadar, pentru voi, iată cinci dintre cele mai bune aplicații meteo pe care le puteți folosi pe dispozitivul dvs. Android:

1. Yahoo! Vreme

Yahoo! Vreme se află în fruntea listei atunci când vine vorba de furnizarea de informații meteorologice precise. Dacă doriți să ieșiți, consultați această aplicație pe dispozitivul dvs. și vedeți ce scrie. Poate vă va sugera să luați o umbrelă cu dvs., deoarece poate ploua sau poate spune că ziua va fi însorită, astfel încât să puteți purta pantalonii scurți. Oferă informații precum vântul, presiunea, modele interactive de vreme și așa mai departe. Puteți adăuga până la douăzeci de orașe pentru a urmări informațiile despre vreme.

Puteți descărca aplicația gratuit din magazinul Google Play.

2. Weather HD Free

androidweather-weatherhd

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații meteorologice atractive din punct de vedere vizual, nu căutați mai departe Weather HD Free are totul pentru tine. Cu o interfață cu aspect foarte frumos, puteți vedea vremea prezentată ca fundal în aplicație. Are animații pentru a vă duce experiența la nivelul următor. Puteți adăuga oricât de multe orașe doriți în aplicație și să glisați pe ecran ar trebui să vă permită să vedeți vremea pentru fiecare oraș.

Aplicația este disponibilă gratuit în magazinul Google Play.

3. AccuWeather

androidweather-accu

AccuWeather este una dintre aplicațiile meteorologice concepute profesional pentru Android, care vă ajută să cunoașteți vremea zilei. Cu funcții precum MinuteCast, puteți vedea vremea actualizată în fiecare minut pentru o precizie mai bună. Acesta conține zeci de alte caracteristici excelente, inclusiv un widget meteo, partajarea socială, rezumatul vremii pentru săptămâna viitoare și așa mai departe. Acesta acceptă un număr nelimitat de locații și are atât moduri peisaj, cât și moduri portret pentru a le putea vizualiza.

Aplicația este disponibilă gratuit în magazinul Google Play.

4. Canalul meteo

androidweather-theweatherchannel

Canalul meteo oferă câteva dintre caracteristicile meteo grozave care nu se găsesc în mod normal în alte aplicații. Funcții precum hărțile meteo vă ajută să știți dacă apar niște tornade și dacă trebuie să fiți alertați, iar informațiile meteo normale sunt întotdeauna disponibile pentru a le verifica. Afișează timpul apusului și al răsăritului, viteza vântului, stratul de zăpadă și multe alte lucruri pe care ați putea fi interesat să le cunoașteți.

Puteți obține această aplicație gratuit în magazinul Google Play.

5. WeatherBug

androidweather-weatherbug

Vrei să știi cât de aproape e fulgerul de tine? WeatherBug îți pot spune asta. Scopul aplicației este să vă protejeze de atacurile naturale, alertându-vă de vremea actuală și de alte detalii pe care le consideră utile pentru dvs. Oferă alerte prin scânteie și transformă dispozitivul într-un detector de trăsnet. În plus, vă permite să vedeți cam-uri live pentru diferite orașe pentru a vă face o idee despre vremea de care se bucură (sau suferă!) Aceste orașe.

Concluzie

Aplicațiile meteo sunt foarte utile pentru a vă ține la curent cu cele mai recente condiții meteorologice. Încercați-le și sunt sigur că nu veți pleca din casă nepregătit din nou.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast