5 dintre cele mai bune aplicații pentru Amazon Fire Stick

5 dos melhores aplicativos para o Amazon Fire Stick
⏱️ 6 min read

Pentru oricine a privit sau a cumpărat vreodată un Amazon Fire Stick, știți că aplicațiile reprezintă o mare parte a atracției sale. Bazat pe Android, Fire Stick vă permite să vă bucurați de o serie de opțiuni de streaming pe televizor. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă simțiți limitat doar la streaming, deoarece există o gamă largă de aplicații de care puteți profita. Iată o privire la cinci dintre cele mai bune aplicații pe care ar trebui să le aveți pe Amazon Fire Stick.

1. Hoopla

Ești cineva căruia îi place să meargă la biblioteca ta locală și să împrumute cărți? Hoopla este aplicația Fire Stick pentru dvs.

Oferite de bibliotecile publice locale, există peste 800.000 de cărți electronice, titluri de muzică, filme, emisiuni TV și benzi desenate disponibile. Nu numai că puteți închiria muzică, filme și titluri de emisiuni TV pentru Fire Stick și le puteți viziona și asculta pe televizor, dar aplicația vă permite, de asemenea, să citiți cărțile electronice și benzile desenate de pe smartphone, tabletă și computer.

Selecția titlului este disponibilă 24/7 și fără taxe de întârziere, poate fi păstrată până la finalizare. Streamingul este instantaneu și nu va trebui să așteptați ca cineva să „returneze” o carte electronică în fața dvs. Asigurați-vă că aveți la îndemână cardul bibliotecii!

2. Fânul

Agregarea surselor de știri din întreaga lume, Fân este o modalitate excelentă de a păstra legătura cu evenimentele mondiale direct de pe Fire Stick.

Cele mai bune aplicații Fire Stick Haystack

Între știrile locale, naționale și internaționale, puteți găsi actualizări de la giganți media precum FOX, CNN, AP, BBC, NYTimes, MSNBC și multe altele. În total, există mai mult de 300 de surse din întreaga lume compilate prin Haystack. Doriți să restrângeți ascultarea unui subiect mai definit? Există hub-uri pentru evenimente curente, politică, tehnologie, afaceri, divertisment, finanțe și multe altele. Selectați subiectele, categoriile și sursele pe care doriți să le urmăriți, iar Haystack va face restul pentru a selecta selecțiile pentru dvs.

3. Programul de descărcare

Utilizatorii avansați ai Amazon Fire Stick știu că App Store-ul Amazon este vârful aisbergului. Încărcarea laterală este mai bine cunoscută ca o modalitate de a obține aplicații și fișiere din alte surse pe Fire Stick. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o aplicație de genul Descărcător.

Cele mai bune aplicații Fire Stick Downloader 1

Vă puteți gândi la acesta ca la un fel de browser care vă permite să căutați aplicații care nu au fost preîncărcate în magazinul Amazon implicit, care va funcționa în continuare pe Fire Stick. Va trebui să găsiți fișiere APK de undeva de pe Internet, dar, făcând acest lucru, puteți extinde capacitățile Fire Stick-ului dvs. exponențial. Totul, de la jocuri la alte servicii de streaming, poate fi încărcat și utilizat în câteva minute.

4. Plex

Există șanse mari să dețineți destul de puțini medii pe computer, pe care le-ați dori să le transmiteți la un televizor. introduce Plex. Totul, de la filme, emisiuni TV, fotografii și videoclipuri de acasă, poate fi transmis în direct de la televizor la Fire Stick și TV folosind Plex.

Cele mai bune aplicații Fire Stick Plex

Acționând în esență ca o metodă de accesare de la distanță a bibliotecii media personale, Plex este o aplicație extrem de populară și una dintre cele mai bune pentru streamingul la distanță. Plex include, de asemenea, peste 80 de canale gratuite de programare live. Necesită un pic de configurare din timp pentru serverul media, dar aplicația gratuită este plină de oportunități. Scufundați-vă și mai adânc în aplicație cu Plex Pass și puteți debloca și mai multe funcții.

5. Twitch

Probabil că jucătorii sunt deja intim familiarizați TIC nervos și selecția sa imensă de fluxuri de jocuri video.

Cele mai bune aplicații Fire Stick Twitch

O proprietate deținută de Amazon, Twitch a sculptat o nișă imensă în spațiul de streaming de jocuri video și pentru un motiv întemeiat. Puteți urmări alți jucători jucând totul, de la Minecraft, Fortnite, Call of Duty, FIFA și orice altele din fiecare minut al zilei.

Aplicației îi lipsesc câteva dintre caracteristicile site-ului, dar este în regulă, având în vedere că puteți viziona jocuri pe cel mai mare ecran de acasă. Navigarea în aplicație este incredibil de intuitivă, lăsându-vă aproape fără o curbă de învățare, astfel încât să puteți sări direct într-un flux. Pe lângă fluxurile de jocuri video, parteneriatele obișnuite cu dezvoltatorii și partenerii de jocuri video oferă un conținut și mai plăcut.

Notă finală

Lista noastră cu cele mai bune aplicații pentru Amazon Fire Stick nu este în niciun fel concludentă, deoarece există încă o mulțime de aplicații utile în Amazon Store. Sperăm că fiecare dintre aceste aplicații vă oferă un mic sentiment de cât de puternic și de distractiv poate fi Fire Stick-ul. Dacă decideți între un Fire Stick și un Chromecast, consultați comparația noastră aici.

Legate de:

  • Tableta Android vs Kindle Fire: Care este pentru tine?
  • Sfaturi și trucuri utile Fire TV pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare
  • Cum să configurați un sistem Home Theatre cu Amazon Echo și Fire TV

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x