5 dintre cele mai bune aplicații Podcast pentru iOS în 2019

5 dintre cele mai bune aplicații Podcast pentru iOS în 2019
⏱️ 6 min read

Podcast-urile acoperă o lume de programe hilar, provocatoare, fascinante și chiar stupide pe subiecte precum politica, sportul, cultura pop și multe altele. Dacă sunteți nou la modă, probabil că veți observa provocarea de a ține evidența abonamentelor multiple podcast, inclusiv a celor pe care le descoperiți pe parcurs. Din fericire, există aplicații podcast pentru diferite platforme, ca și în cazul altor conținuturi la cerere.

Aplicația nativă de podcast Apple este în mare parte barebones, dar există câteva aplicații de podcast excelente pentru iOS pe care le puteți folosi pentru a derula prin biblioteca interminabilă de conținut audio disponibil.

În nici o ordine specială, iată un rezumat al celor mai bune aplicații de utilizat cu dispozitivul dvs. iOS pentru a asculta podcastul dvs. preferat.

1. Înnorat

Acoperit de nori este o aplicație podcast frumos organizată numai pentru iOS, care este concepută pentru ascultătorii curioși care caută noi descoperiri de podcasturi. Designul său este practic și prezentat într-un mod organizat, ușor de înțeles, cu un sistem de navigație rapid și receptiv.

Puteți să vă gestionați listele de redare podcast sau să creați liste de redare inteligente, să descoperiți altele noi și să partajați clipuri cu alții pentru a le spune despre podcasturile dvs. preferate, cu suport excepțional pentru playlisturile personalizate. De asemenea, are funcția Smart Speed, care vă permite să tăiați punctele silențioase și să vă bucurați de o calitate a sunetului consistentă datorită funcției sale Voice Boost.

De asemenea, gestionează bine descărcările și redările episoadelor, se redă offline sau prin streaming, vă trimite notificări de episoade noi, iar cea mai recentă actualizare are îmbunătățiri ale interfeței pentru gestionarea podcasturilor.

Aplicația oferă versiuni gratuite și cu plată, cea gratuită fiind plină de reclame și având mai puține caracteristici decât versiunea premium. Totuși, nu primiți o perioadă de încercare. Nu numai că, de asemenea, nu puteți găsi un podcast specific utilizând funcția de căutare, deoarece trebuie să copiați adresa URL a podcastului și să lipiți-o în aplicație pentru a o găsi.

Înnoratul este, de asemenea, compatibil cu Apple Watch.

2. Castro

Castro este o altă aplicație podcast construită pentru ușurință în utilizare și simplitate. Prin gestionarea dinamică a stocării, Castro pune podcast-uri într-o căsuță de e-mail, astfel încât să le puteți organiza după ceea ce doriți să ascultați acum și mai târziu, sau ceea ce nu doriți să ascultați. De asemenea, are suport pentru capitole pentru podcast-uri și puteți personaliza fiecare podcast individual.

Cele mai bune aplicații Podcast Ios 2019 Castro

Acesta oferă un set bun de caracteristici, cum ar fi Trim Silence, care elimină aerul mort, fără a distorsiona fluxul podcast-ului și controalele per-podcast pentru reglarea fină a setărilor individuale ale podcast-ului. De asemenea, poate amesteca podcast-uri stereo cu mono și are un nou ecran de player, care este mai raționalizat, cu mult mai multe informații.

Aplicația Castro este disponibilă gratuit sau puteți să faceți upgrade și să plătiți versiunea premium trimestrial sau anual. Planul anual oferă funcția Sideload pe care o puteți folosi pentru a încărca orice player, cum ar fi cărți audio sau conferințe la player.

Are modul întunecat și un amplificator vocal și puteți personaliza setările de afișare pentru fiecare podcast din feed.

Dezavantajul este că funcționează numai cu iPhone-uri și nu atât de bine pe iPad-uri.

3. Coborât

Coborât este o aplicație podcast simplă, care oferă caracteristici puternice de personalizare și organizare. Acceptă podcast-uri video și audio, plus puteți reda sau descărca episoadele dorite. Oferă personalizarea redării care vă permite să alegeți punctul în care doriți să începeți episodul.

Cele mai bune aplicații Podcast Ios 2019 Downcast

Este o aplicație flexibilă care poate nu este estetică, dar va satisface nevoile dvs. de ascultare podcast. Îl puteți utiliza și pe iPad și Mac, deoarece are o aplicație pentru asta, dar înseamnă că toate listele de redare, abonamentele, informațiile despre episod și setările vor fi sincronizate prin iCloud pe toate dispozitivele.

Puteți descoperi podcast-uri noi sau le puteți găsi pe cele preferate, plus puteți utiliza setări diferite pentru podcast-uri individuale sau puteți crea liste de redare inteligente și personalizate. Nu are toate caracteristicile inteligente, precum alte aplicații din această listă, dar are suport pentru capitole, capacitatea de a vizualiza imagini încorporate și controlul redării de pe alte dispozitive.

Funcționează și cu Apple Watch și CarPlay.

4. Întrerupător

Cu Breaker, puteți găsi episoade și subiecte interesante de podcast de la prietenii dvs., deoarece vă permite să le urmăriți prin intermediul rețelelor sociale și să vedeți ce ascultă. De asemenea, puteți să le împărtășiți istoricul ascultării, să comentați episoade și să trimiteți mesaje sau sugestii rețelei dvs. sociale.

Cele mai bune aplicații Podcast Ios 2019 Breaker

Setul său de caracteristici include o funcție de ignorare a tăcerii, viteze multiple de redare, modul offline, modul întunecat și peisaj și puteți descărca automat noi episoade de podcast. De asemenea, puteți achiziționa episoade exclusive din emisiunile dvs. preferate și podcast-uri exclusive Breaker. Acest lucru îi ajută pe creatorii de podcasturi să vândă conținut direct ascultătorilor.

Breaker este o aplicație gratuită pentru iOS, fără vânzări.

5. Pocket Casts

O listă de aplicații podcast nu este completă fără Distribuții de buzunar. Această aplicație combină funcția și stilul într-o platformă frumos proiectată care afișează podcast-uri într-un format cu gresie. Puteți pur și simplu să atingeți o țiglă și să deschideți listele de episoade din emisiunea dvs. preferată de podcasturi, plus opțiuni pentru descărcarea fișierelor.

Cele mai bune aplicații Podcast Ios 2019 Pocketcasts

Are o funcție de listă de redare inteligentă pe care o puteți folosi pentru a vă gestiona episoadele descărcate, ceea ce face, de asemenea, o ascultare mai ușoară. De asemenea, puteți descărca automat folosind aplicația și curăța episoadele, ceea ce vă ajută să economisiți spațiu. Alte caracteristici includ suport pentru podcast video, funcții de redare, temporizator de repaus și intervale de timp.

Poate cel mai bun și cel mai important aspect al Pocket Casts este faptul că se poate sincroniza între sisteme de operare și dispozitive, deci nu este conceput doar pentru iOS, ca alte aplicații menționate aici. Îl puteți folosi pe Windows, Mac și pe Web sau vă puteți conecta pentru a reda podcast-urile dvs. printr-un difuzor Echo, conectându-l la Amazon Alexa.

Nu are suport offline pentru Apple Watch, dar puteți comuta între dispozitive fără a suferi prea mult. În plus, acceptă CarPlay și AirPlay, dar nu puteți asculta noi eșantioane de episod podcast, decât dacă sunteți abonat la acestea.

O versiune de încercare gratuită este disponibilă cu Pocket Casts, deci dacă nu vă place, vă puteți dezabona înainte de a vă angaja la un plan.

Învelire

Există multe alte aplicații podcast disponibile pentru iOS, dar puteți juca cu oricare dintre acestea menționate aici și puteți găsi una care să se potrivească nevoilor dvs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...