5 dintre cele mai bune aplicații Text-to-Speech pentru Android

5 dintre cele mai bune aplicații Text-to-Speech pentru Android
⏱️ 5 min read

Vii acasă de la serviciu după ce ai trebuit să te uiți la ecranul computerului ore și ore, dar ți-ar plăcea totuși să petreci timp citind cărțile tale electronice preferate, deci ce poți face?

Utilizatorii Android au la dispoziție diverse aplicații text-to-speech. Datorită următoarelor aplicații, vă puteți așeza, relaxa și asculta în loc să citiți ceva ce nu ați avut ocazia să citiți.

1. Cititor de voce tare

Cititor de voce tare este o opțiune bună atunci când vine vorba de alegerea unei aplicații text-to-speech. Când instalați prima dată aplicația, aceasta vă va ghida cum să o utilizați, spre deosebire de alte aplicații în care trebuie să vă jucați cu ele pentru a afla cum să le utilizați.

Există diferite moduri în care puteți adăuga text în aplicație. Apăsați pe pictograma dosar din partea de sus pentru ca aplicația să fie citită din surse precum cărți, PDF, DOC, HTML sau TXT. De asemenea, puteți copia o adresă URL de pe un site și o puteți lipi în bara de căutare a aplicației.

Puteți partaja textul de unde citiți dacă are un buton de partajare. Când apar opțiunile de partajare, alegeți „Voice Aloud Reader”, iar ceea ce partajați va fi lipit în fila TXT.

2. Vorbește gratuit

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații mai simple, s-ar putea să vă intereseze Vorbește gratuit. Este posibil să nu aibă la fel de multe funcții ca celelalte aplicații, dar își face treaba. Talk Free poate citi text din aplicații terțe și este, de asemenea, posibil să importați text din pagini web în browserul pe care îl utilizați în acest moment.

Citiți simplu

Atingând diferitele dimensiuni A din partea de sus, puteți ajusta dimensiunea textului. Aplicația vă oferă opțiunea de a tasta, de asemenea, ceea ce doriți să spună aplicația. Talk Free va salva textul pe care îl adăugați și va apărea imediat ce deschideți aplicația.

Este vital să aveți un motor pre-existent text-to-speech pe telefon pentru ca aplicația să funcționeze. Este posibil ca telefonul dvs. să aibă deja Text-to-Speech de la Google , dar dacă nu, o puteți descărca oricând de pe Google Play.

3. Buzunar

Buzunar este o aplicație excelentă atunci când vine vorba de salvarea articolelor pentru a le citi ulterior. În afară de păstrarea articolelor dvs., Pocket poate citi aceste articole cu voce tare pentru dvs. Distribuiți un articol la Pocket așa cum ați face de obicei și, atunci când articolul apare în aplicație, atingeți-l pentru a-l deschide.

Citiți Pocket

Selectați pictograma căștilor din partea de sus și Pocket va începe să citească articolul. Pentru a citi textul în timp ce sunetul este redat, atingeți butonul Înapoi de pe telefon. Sunetul va continua să fie redat, dar de data aceasta veți putea vedea textul. Această funcție este disponibilă gratuit pe Pocket.

4. Vocea naratorului

Spre deosebire de aplicația anterioară, Vocea naratorului nu va apărea în opțiunile de distribuire, dar poate citi tot textul pe care l-ați lipit. Ceea ce face această aplicație diferită de restul este că vă permite să adăugați efecte vocale atunci când textul dvs. este citit cu voce tare.

Citiți Green

Puteți alege dintre diverse efecte sonore, cum ar fi reverb, flanger, refren, viteză (face vocea mai lentă sau mai rapidă), ecou, ​​compresor, gargară și multe altele. Aplicația poate citi textul în diferite limbi și, apăsând butonul de partajare, puteți partaja sunetul a ceea ce ați postat, îl puteți converti în video, îl puteți trimite într-o cronologie sau îl puteți salva pe dispozitiv.

5. T2S: Text către voce – Citește cu voce tare

Citiți Ts2

TS2Caracteristica unică este că are propriul browser. Pentru a-l accesa, atingeți pictograma hamburger din stânga sus și selectați Browser. Dacă ați mai copiat o adresă URL, aplicația o va afișa. Dacă doriți să-l utilizați, atingeți-l, iar aplicația va deschide site-ul automat.

Când partajați conținutul unui site către aplicație, puteți alege dintre două opțiuni diferite. Când apar opțiunile de partajare, puteți alege fie deschiderea site-ului web, fie citirea conținutului din browserul pe care îl utilizați în acel moment, fără a deschide TS2.

O altă caracteristică deosebită este posibilitatea de a citi orice text pe care îl copiați fără a părăsi browserul. Copiați textul pe care doriți să îl citească aplicația fără a părăsi browserul. Va trebui să activați funcția pentru ao utiliza. Porniți-l atingând pictograma hamburger și selectând Copiere în vorbire.

Citiți sunetul

Activați funcția și, dacă doriți, puteți activa și funcția pentru ao menține în funcțiune. Ceea ce face această opțiune este să afișeze o notificare dacă funcția nu funcționează corect pe dispozitivul dvs.

Concluzie

Este mult mai ușor de citit decât să fie nevoie să-l citești singur. Datorită aplicațiilor menționate anterior, veți avea întotdeauna ajutor pentru a citi de-a lungul sau pentru a vă așeza și pentru a vă citi textul. Ce aplicație crezi că vei încerca mai întâi? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x