5 dintre cele mai bune aplicații Video Player pentru Android

5 dintre cele mai bune aplicații Video Player pentru Android
⏱️ 7 min read

Aplicațiile implicite pentru Android s-au maturizat în ultimii ani, iar aplicația video nu diferă. Cu toate acestea, fiecare producător are propria idee despre cum ar trebui să acționeze o aplicație video și ce formate ar trebui să redea. Asta face ca aplicațiile terțe să fie atât de atractive, deoarece acestea vor oferi mult mai multe caracteristici, formate și funcții. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune playere video pentru Android pe care ar trebui să le descărcați astăzi.

1. Player MX

Nu este o surpriză că Jucător MX (gratuit, versiunea Pro este de 5,49 USD fără reclame) face orice listă cu cele mai bune aplicații pentru player video pentru Android. Echilibrul său între caracteristici și ușurința de utilizare îl fac o alegere excelentă pentru orice utilizator Android. Lista formatelor de fișiere este extinsă și, cu accelerarea hardware integrată, poate reda rapid videoclipurile, astfel încât experiența dvs. video să fie neîntreruptă.

Dacă formatul de fișier nu se va reda din orice motiv, căutați un aplicație codec în Magazin Play, care vă poate ajuta. Desigur, este greu să vorbești despre MX Player fără a menționa gesturile sale, deoarece aproape fiecare funcție a aplicației poate fi controlată prin ciupire, glisare și zoom. Nu în ultimul rând este funcția de blocare a copiilor pentru a vă asigura că copilul dvs. nu se poate retrage dintr-un videoclip și începe să efectueze apeluri accidentale către șeful dvs.

2. Archos Video Player

Un nume bine stabilit în spațiul hardware Android, Archos (gratuit sau 4,99 USD plătit fără reclame) este o alternativă populară de player video implicită din motive întemeiate. Deși nu a fost actualizată de ceva timp, aplicația funcționează la fel de bine ca oricând, cu controale simple și o interfață care încă se simte foarte modernă. Lista formatelor disponibile este la fel de profundă pe cât ați spera și, dacă doriți subtitrări, le puteți descărca de pe Internet.

Cele mai bune playere video Android Archos

Doriți să redați un videoclip de pe computer, NAS, server de acasă sau chiar stocare USB? Poți cu Archos. Utilizatorii Android TV, în special, se vor bucura de o interfață „leanback”, care este concepută special pentru experiența TV, în timp ce accelerarea hardware asigură redarea videoclipului fără sărituri sau lovituri. Dacă vreți vreodată să vedeți un film sau o descriere TV a videoclipului pe care îl urmăriți, Archos poate intra online și poate prelua aceste informații din IMDB și din alte surse online.

3. VLC

Nicio listă cu cele mai bune aplicații pentru player video nu ar fi completă fără o mențiune VLC pentru Android. VLC este unul dintre cele mai consacrate nume din spațiul playerului video, atât pentru desktop, cât și pentru dispozitive mobile. Capabil să redea aproape orice fișier video sau audio, precum și să transmită streaming dintr-o rețea, VLC este, fără îndoială, una dintre cele mai complete experiențe ale playerului video. VLC adaugă, de asemenea, un widget excelent care poate fi plasat pe ecranul de pornire, care poate controla sunetul, căștile, coperta și biblioteca dvs. audio completă.

Cele mai bune playere video Android Vlc

Dacă sunteți cineva care are nevoie de formate de fișiere obscure, VLC ar trebui să fie prima dvs. descărcare. Cu un design curat, care a rezistat testului timpului, VLC poate fi descărcat gratuit cu achiziții în aplicație de până la 11,99 USD pentru diferite articole „pro”. O ultimă apăsare pentru VLC este că, spre deosebire de alte aplicații din această listă, VLC are toate codecurile sale disponibile încorporate, deci nu sunt necesare descărcări suplimentare.

4. PlayerXtreme

Utilizatorii de iPhone vor fi probabil familiarizați cu PlayerXtreme și este disponibil și pentru Android. Suportând peste 40 de codecuri, nu prea poate face față. Acest lucru este de bun augur pentru oricine dorește doar să încarce și să joace fără a fi nevoie să convertească orice fișier într-un alt format. Alte simpaticii sunt prezente, de asemenea, cu subtitrări / subtitrări închise, redare 4K pentru orice dispozitive care acceptă claritate și streaming de pe un PC sau NAS.

Cele mai bune playere video Android Playerxtreme

Cel mai bun dintre toate, nu există o limită de stocare și puteți adăuga câte videoclipuri doriți, atâta timp cât nu umpleți memoria de pe dispozitiv. Dacă doriți să urmăriți ceva într-o altă limbă, există sprijin și pentru asta. PlayerXtreme are, de asemenea, o serie de rapoarte de aspect diferite încorporate pentru a se potrivi cel mai bine ecranului telefonului. Aplicația este descărcată gratuit și poate fi utilizată pe aproape orice dispozitiv Android.

5. BSPlayer

Un player publicitar care poate fi descărcat gratuit (opțiunea Pro este disponibilă), BSPlayer este un alt player video remarcabil pentru Android, plin de caracteristici. Totul, de la redarea accelerată hardware până la suportul pentru un număr mare de codecuri video, este disponibil imediat după descărcare. Alte caracteristici cum ar fi suportul pentru subtitrare, redarea pentru formate de fișiere comprimate și chiar o fereastră pop-up sunt doar câteva dintre funcțiile la care vă puteți aștepta cu această aplicație.

Cele mai bune playere video Android Bsplayer

Doriți să vă asigurați că copiii dvs. nu pot părăsi aplicația atunci când urmăresc un episod din emisiunea lor TV preferată? Un dispozitiv de blocare pentru copii asigură că rămân în aplicație de fiecare dată. Dacă vreodată aveți nevoie de asistență suplimentară pentru pluginuri, sunt disponibile descărcări care vă vor ajuta să umpleți orice gol de codec. Adăugați peste 10 milioane de descărcări pe Play Store și software-ul actualizat recent și este ușor de văzut de ce BSPlayer a fost un player video preferat de ani de zile.

Gânduri finale

În timp ce aceste cinci opțiuni sunt, fără îndoială, cele mai bune aplicații pentru player video pentru Android, ele nu sunt în niciun caz singurele opțiuni. Există sute, dacă nu chiar mii, de playere video disponibile, toate încercând să adauge funcții noi într-o cursă pentru a obține descărcarea. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun player de muzică pentru Android, avem cel mai bun aici.

Legate de:

  • Cum să dezactivați anunțurile Spotify pe Android
  • 16 aplicații Android TV pentru a vă supraîncărca Smart TV-ul
  • 5 dintre cele mai bune aplicații pentru Android Streaming Anime

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x