5 dintre cele mai bune cititoare de PDF pentru Android

5 dintre cele mai bune cititoare de PDF pentru Android

Fișierele PDF pot fi o durere a gâtului, dar sunt o necesitate pentru multe companii. Ca atare, cititoarele PDF sunt obișnuite pe computer, majoritatea oamenilor având cel puțin un program care se poate ocupa de vizionarea lor. Dar dacă doriți să vizualizați un fișier PDF pe dispozitivul dvs. Android? După cum probabil puteți ghici, există o mulțime de aplicații care promovează cel mai bun cititor PDF de pe Google Play Store. Desigur, sortarea grâului din pleavă poate fi frustrantă și consumatoare de timp. Din fericire pentru tine am făcut munca grea pentru tine. Continuați să citiți în timp ce descompunem unele dintre cele mai bune aplicații de citire PDF pentru Android.

1. Adobe Reader

Având în vedere prevalența Adobe în rândul utilizatorilor de PC-uri, nu este de mirare că oferta sa mobilă este implicită pentru mulți. Adobe Reader este ușor și foarte capabil, oferind adnotări și completare formular. Aplicația este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație. Prin urmare, dacă aveți nevoie de funcții suplimentare, cum ar fi exportul în diferite tipuri de fișiere, vă așteptați să vă deschideți portofelul.

2. AnDoc PDF Reader

Dacă doriți ceva simplu care „doar funcționează”, nu căutați mai departe de Cititor PDF AnDoc. Aplicația are o amprentă mică și poate vizualiza fișiere PDF și DjVu și cam atât. AnDoc vine atât în ​​varietăți gratuite, cât și în plăți, versiunea gratuită fiind acceptată de anunțuri.

android-pdf-reader-andoc

3. DocuSign

În timp ce ceilalți cititori PDF din această listă ar putea funcționa și ca cititor de cărți electronice, DocuSign se poziționează exclusiv ca instrument de afaceri. Funcția principală a aplicației este de a deschide fișiere PDF, de a le semna și de a le trimite pe drum. Semnăturile DocuSign sunt obligatorii din punct de vedere juridic și sunt conforme cu eSign act, asigurându-vă că aveți întotdeauna o urmă de hârtie, chiar și atunci când nu există hârtie. DocuSign este gratuit; cu toate acestea, oferă abonamente care includ funcții adăugate.

android-pdf-reader-docusign

4. Google PDF Reader

O altă aplicație care evită caracteristicile în favoarea simplității, Google PDF Reader dispune de o funcție de căutare, selecție text și imprimare. Este super simplu, dar este complet gratuit. Dacă trebuie doar să citiți PDF-ul ocazional, Google PDF Reader merită o privire. Merită menționat asta Google Cărți, o platformă concepută în principal pentru gestionarea colecției dvs. de cărți electronice, are și capacitatea de a citi fișiere PDF.

android-pdf-reader-google

5. OfficeSuite + PDF / WPS Office + PDF

Aceste două suite populare de birou pentru mobil au compatibilitate PDF chiar înăuntru. Pe lângă citirea PDF-urilor, ambele aplicații permit utilizatorilor să convertească toate documentele de birou în PDF-uri. In timp ce OfficeSuite marginile afară Biroul WPS în ceea ce privește caracteristicile PDF acceptate, ambele își fac treaba. Dacă aveți nevoie de o suită de birou completă în plus față de un cititor PDF, verificați aceste două.

android-pdf-reader-officesuite

Folosiți vreunul dintre aceste cititoare PDF Android? Dacă da, care sunt părerile tale? Folosiți unul pe care nu l-am menționat? Spuneți-ne în comentarii!

Scroll to Top