5 dintre cele mai bune cititoare RSS web pe care ar trebui să le utilizați

5 dos melhores leitores de RSS da Web que você deve usar
⏱️ 6 min read

Când Google Reader s-a închis în 2013, utilizatorii de internet de pe web au fost constrânși de închiderea acestuia și au început căutări disperate pentru un înlocuitor. De atunci, numeroși cititori RSS pe web au debutat în speranța de a surprinde aceeași pasiune pe care a făcut-o Google Reader. Cu mai mult conținut disponibil pe web decât oricând, gestionarea acestuia pentru a putea citi este echivalentă cu munții în mișcare. Acolo cititorii de fluxuri RSS devin atât de utile Să aruncăm o privire la unele dintre cititoarele RSS bazate pe web pe care ar trebui să le folosiți astăzi.

1. Feedly

Feedly este probabil cel mai cunoscut dintre toate înlocuitorele Google Reader și dintr-un motiv întemeiat. Feedly este mai mult decât un simplu cititor RSS, deoarece poate importa ziare online, bloguri, tweets, videoclipuri YouTube și Alerte Google, precum și fluxuri RSS standard. Configurarea Feedly este la fel de ușoară ca înscrierea, apoi introducerea sau selectarea surselor potrivite cu care doriți să începeți. Asistentul AI „Leo” al lui Feedly vă va ajuta să filtrați ceea ce citiți, înțelegându-vă aprecierile și antipatiile și acordând prioritate subiectelor și articolelor care probabil vor conta cel mai mult pentru dvs.

Feedly este gratuit, dar pentru mai multe funcții necesită o investiție mică în fiecare lună. Feedly se simte foarte curat și se pretează la o experiență de lectură adecvată fără să se întâmple prea multe în fundal. Alături de site-ul său, există aplicații pentru iOS, Android și o varietate de aplicații care se sincronizează cu Feedly pe toate platformele, inclusiv Windows și macOS.

2. Inoreader

Când vine vorba de consumarea rapidă a informațiilor, Inoreader este o recomandare ușoară. Similar cu Feedly, Inoreader poate face mai mult decât doar să introducă fluxuri RSS. Se adaugă bloguri, abonamente la podcast-uri, căutări pe Twitter, pagini de Facebook și chiar buletine informative prin e-mail. Unde se evidențiază cu adevărat Inoreader este capacitatea sa de a crea automatizări pentru a vă ajuta să vă optimizați fluxul de lucru. Adăugarea de „reguli” va ajuta aplicația să vă ofere notificări push sau să marcați conținutul ca citit pe măsură ce parcurgeți fluxurile.

4 cele mai bune cititoare RSS Inoreader

Un alt instrument puternic în favoarea Inoreader este capacitatea de a monitoriza cuvintele cheie, astfel încât toate postările care monitorizează acel cuvânt cheie să poată fi livrate în fluxul dvs. de știri. Este o opțiune extrem de utilă dacă doriți să urmăriți ceva pe web fără a vizita în mod constant mai multe site-uri. Configurarea Inoreader vă permite să alegeți un subiect de interes, cum ar fi știri de top, tehnologie, stil de viață etc. și apoi să alegeți dintr-o selecție de site-uri web populare alese manual. Inoreader este gratuit pentru până la 150 de abonamente și apoi taxe pe an pentru mai mult.

3. NewsBlur

NewsBlur este un cititor RSS online organizat fantastic, care vă asigură că puteți filtra orice conținut pe care nu doriți să îl citiți. Cu livrarea RSS în timp real, precum și permițându-vă să vizualizați articolele așa cum au fost menite să fie văzute, NewsBlur are un loc binemeritat pe această listă.

4 Cele mai bune cititori RSS Newsblur

Cele mai bune caracteristici, cum ar fi căutarea fluxurilor sau salvarea articolelor, precum și posibilitatea de a crea foldere RSS personalizate, se deblochează cu un abonament anual mic. Versiunea gratuită vă limitează la doar 64 de site-uri, dar incluse în acestea sunt fluxuri Twitter și YouTube care pot fi citite alături de site-uri web și bloguri.

Doriți să adăugați buletine informative prin e-mail la fluxul RSS? Este disponibil pentru toți utilizatorii. Abilitatea NewsBlur de a vă „antrena” fluxul în timp, astfel încât să afle ce autori și categorii vă place este de neprețuit pentru a asigura o experiență de lectură mai perfectă. Pentru a profita cu adevărat de NewsBlur, veți avea nevoie de abonamentul premium, dar îl puteți adăuga oricând la aplicații terțe pentru mai multă versatilitate.

4. Alimentator

Alimentator este un cititor RSS cu aspect clar, care merită cu siguranță să fii cu ochii pe. La fel ca majoritatea concurenților săi, cele mai bune aspecte necesită un abonament „Pro”, dar cu siguranță nu este o cerință. Acestea sunt rezumate prin experiența sa de citire ușoară. Citirea pe web necesită o extensie Chrome sau Safari, dar se simte complet nativă pentru browser. Cu notificările, nu veți pierde articolele noi care vin.

Cel mai bun feeder pentru cititori RSS

Adăugați câteva filtre avansate și puteți elimina zgomotul, astfel încât să descoperiți doar știrile pe care doriți să le citiți. Aranjarea alegerilor dvs. de conținut este ușoară cu posibilitatea de a sorta, eticheta și partaja. Salvarea tuturor favoritelor dvs. pentru citire ulterioară nu este exclusivă Feeder, dar o face într-un mod care, din nou, se simte complet nativ. La fel, dosarele și colecțiile vă ajută să mențineți totul organizat pentru a analiza rapid știrile dvs. pe măsură ce sosesc.

5. FreshRSS

Dacă sunteți înclinați din punct de vedere tehnic și căutați o soluție auto-găzduită, FreshRSS este una dintre cele mai bune aplicații de citire RSS auto-găzduite de acolo. Este ușor de instalat (funcționează pe un sistem tipic Apache sau Nginx). De asemenea, este rapid, dar ușor asupra resurselor de sistem, permițându-vă să gestionați 100.000 de articole fără nicio problemă.

Cel mai bun lucru despre FreshRSS este că este complet receptiv, astfel încât să îl puteți citi pe browserul dvs. mobil fără nicio problemă. Acest lucru vă va scuti de la instalarea mai multor aplicații pe telefon.

Gânduri finale

Cele de mai sus sunt printre cele mai bune în ceea ce privește caracteristicile, prețurile și, cel mai important, fiabilitatea. Feedly este cel mai popular, în timp ce FreshRSS este una dintre cele mai fiabile soluții auto-găzduite.

Dacă sunteți în căutarea unui cititor RSS pentru desktop Windows, consultați aici unele dintre cele mai bune opțiuni.

Legate de:

  • 6 dintre cele mai bune cititoare RSS pentru Android
  • Cum se folosește Slack ca cititor RSS

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x