5 dintre cele mai bune colecții care organizează aplicații Android

5 dintre cele mai bune colecții care organizează aplicații Android
⏱️ 5 min read

Aproape toată lumea colectează ceva. Dar a ține pasul cu acea colecție nu este întotdeauna ușor. Ai putea doar să notezi totul, dar nu ar fi o aplicație mai ușoară? Există o mulțime de aplicații grozave doar pentru a colecta un tip de lucruri, cum ar fi cărțile. Cu toate acestea, aplicațiile Android care organizează colecții sunt ideale pentru gestionarea a aproape orice tip de colecție și chiar a mai multor colecții într-o singură aplicație.

1. Colecțiile mele

MyCollections vă permite să urmăriți aproape orice. Puteți chiar să vă împărtășiți colecțiile cu prietenii, astfel încât să puteți gestiona listele împreună sau să vă asigurați că nimeni nu vă cumpără ceva ce aveți deja. Există șabloane încorporate pentru colecții comune, dar vă puteți crea și propriile.

Adăugați fotografii și detalii. O funcție de căutare încorporată facilitează găsirea lucrurilor. În ciuda unei interfețe învechite, este o aplicație puternică care se sincronizează chiar și între dispozitive. Este complet gratuit, fără limitări.

2. Baza de date Momento

Baza de date Momento este una dintre cele mai populare colecții care organizează aplicații Android. Este construit atât pentru întreprinderi, cât și pentru persoane fizice. Gestionați totul, de la inventarul de afaceri la colecția dvs. de timbre. Veți găsi o mulțime de șabloane disponibile datorită comunității mari de utilizatori. Se sincronizează între dispozitive și chiar cu Foi de calcul Google.

Cea mai bună colecție care organizează aplicațiile Android Momento

Poate fi mai puternic decât ceea ce are nevoie colectorul mediu, dar opțiunile de personalizare îl fac o alegere excelentă. Cu toate acestea, nu este gratuit. Versiunea gratuită te limitează la 50 MB și trei colecții. Puteți face upgrade începând de la 3 USD / lună pentru 2 GB de stocare și colecții nelimitate.

3. Libib

Cea mai bună colecție care organizează aplicațiile Android Libib

Dacă aveți nevoie doar de ceva simplu pentru cărți, muzică, filme și jocuri, Libib este alegerea perfectă. Funcționează numai cu aceste patru elemente, dar vă permite să le scanați folosind codul de bare al elementului. Desigur, puteți introduce manual informații, de asemenea. Puteți gestiona alte tipuri de articole, dar va trebui să utilizați unul dintre cele patru tipuri principale de colecție ca șablon.

Este o aplicație relativ simplă, dar crearea unei colecții durează doar câteva secunde. În plus, este complet gratuit.

4. Colecțiile mele

Colecțiile mele vă permite să creați o colecție pentru orice. Începeți prin crearea unei colecții de bază și apoi personalizarea câmpurilor. Adăugați imagini, sincronizați cu Google Drive pentru backup și chiar partajați colecția dvs. cu alții. Veți vedea colecții create de alți utilizatori care aleg să-și facă publice colecțiile. Nu trebuie să faceți public nimic.

Cea mai bună colecție Organizarea aplicațiilor Android Colecțiile mele

Procesul de creare a contului este un pic dificil, dar în caz contrar, este una dintre colecțiile mai simple care organizează aplicații Android. Aplicația este gratuită și este posibil să nu fie nevoie să faceți upgrade. Este de 3,99 USD / an să adăugați până la zece imagini per articol, să eliminați reclame și să adăugați mai multe funcții sociale.

5. Colecția mea …

Colectia mea este una dintre cele mai noi colecții care organizează aplicații Android. În momentul scrierii, este încă în curs de dezvoltare, dar îl puteți testa acum pentru a-l îmbunătăți. Dezvoltatorul, Tuyware, are deja mai multe aplicații populare de organizare a colecțiilor în Magazin Play pentru diferite tipuri de colecții, cum ar fi jocuri de societate și jocuri video, inclusiv jocuri retro. Cu toate acestea, această aplicație este făcută pentru a colecta totul într-o singură aplicație.

Cea mai bună colecție Organizarea aplicațiilor Android Tuyware Mycollections

Cu câmpuri personalizabile, puteți urmări orice colecție. În timp ce instrumentul de creare inițială vă pornește cu doar câteva câmpuri, puteți adăuga oricâte aveți nevoie pentru a vă descrie articolele mai târziu. Există chiar teme pentru personalizarea aplicației în sine. Este gratuit de utilizat și face pasul cu colecția dvs. mult mai ușor.

Dacă hobby-ul tău preferat este colecția de muzică, vei fi fericit să știi că există multe aplicații grozave pentru descărcarea de muzică pentru Android. Indiferent de ceea ce colectați, utilizați una dintre aplicațiile menționate aici pentru a urmări articolele. În timp ce introducerea manuală a tuturor poate dura la început, odată ce ați terminat, aceste aplicații durează doar câteva minute pentru a se actualiza când adăugați la colecția dvs. În plus, veți putea adăuga detalii cum ar fi unde sunt stocate articolele, dacă cineva a împrumutat ceva și multe altele.

Legate de:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast