5 dintre cele mai bune controlere pentru jocuri iOS

5 dintre cele mai bune controlere pentru jocuri iOS
⏱️ 6 min read

Jocurile de pe iPhone s-au îmbunătățit semnificativ de-a lungul anilor. Odată cu lansarea Apple Arcade în 2019, dezvoltatorii de jocuri au adăugat continuu suport pentru controler. Includerea unui controler fizic crește oportunitățile, precum și capacitatea de redare pentru numărul mare de jocuri disponibile. Adăugați posibilitatea de a juca jocuri pe Apple TV și aveți ceea ce înseamnă o consolă completă fără hardware suplimentar. Să ne uităm la unele dintre cele mai bune controlere care vă vor ajuta să duceți jocurile iOS la un nou nivel.

1. SteelSeries Nimbus +

În timp ce controlerele de consolă primesc adesea glorie, este SteelSeries Nimbus + ar trebui să fie primul pe lista oricărui jucător serios pe iOS. Licențiat oficial de Apple și realizat cu iOS, iPadOS și tvVOS în minte, aceasta este o alegere fantastică. O baterie reîncărcabilă încorporată permite până la 50 de ore de joc la o singură încărcare. Aspectul Nimbus + este un fel de cruce între controlerul Xbox și PlayStation. X, Y, B și A imită aspectul controlerului Xbox One. Pe de altă parte, joystick-urile duale de pe același rând vor fi imediat familiare oricărui fan PlayStation.

Butoanele L3 / R3 care pot fi făcute clic sunt întotdeauna solicitate pentru jocurile noi pentru iPhone, iar Nimbus + nu dezamăgește. Declanșatoarele și butoanele sunt foarte receptive, cu o conexiune solidă care se rupe rar de pe oricare dintre dispozitivele dvs. Apple. Faptul că controlerul se încarcă prin cablul Lightning și include o montură dedicată pentru telefon pentru a juca în mișcare confirmă faptul că Nimbus + este controlerul de jocuri iPhone pe care să îl învingi.

2. Razer Kishi

Controlerele telescopice există de ani de zile, deci nu este o surpriză să vezi cel puțin unul care apare pe această listă. Oricine se bucură de acest aspect al controlerului ar trebui să se uite la Razer Kishi ca cel mai bun controler telescopic pentru jocurile iOS. Singurul dezavantaj real al Kishi este că huse nu se potrivesc. Scoateți carcasa, introduceți iPhone-ul și veți găsi unele dintre cele mai bune joystick-uri analogice disponibile pentru jocurile mobile.

Cele mai bune controlere iOS Gaming Razerkishi

Feedback-ul este excelent și, deoarece dispozitivele iOS se conectează prin trecerea cablului fulger, nu există îngrijorări cu privire la întârzierea care ar putea proveni dintr-o conexiune Bluetooth / wireless. Faptul că cablul fulgerului vă poate încărca telefonul în timp ce jucați este doar cireașa de pe tort. Designul telescopic se simte confortabil pentru proprietarii Nintendo Switch.

3. DualShock 4 (PlayStation 4)

Pentru orice proprietar PlayStation 4, DualShock 4 sau DS4 este un design familiar și iubit. Împerecherea controlerului este la fel de ușoară ca apăsarea butoanelor Share și PlayStation până când bara luminoasă clipește și se conectează prin Bluetooth. Este apoi gata de utilizare pe iPhone, iPad și Apple TV.

Cele mai bune controlere iOS Gaming Ps4

Joystick-ul analogic și aspectul butoanelor sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai bune controlere pentru orice consolă vreodată. Totul, de la butoanele umărului la trackpad, se simte bine construit și așa cum ar putea rezista decenii. Dezvoltatorii Apple pot decide să accepte unele dintre facilitățile suportate de DS4, cum ar fi feedback-ul rumble sau suportul L3 / R3. Poate că singurul dezavantaj este imposibilitatea de a vedea durata de viață a bateriei pe controler în sine. Acestea fiind spuse, pentru oricine deține deja unul dintre aceste controlere, nu trebuie să faceți achiziții suplimentare și acesta este un avantaj imens în sine.

4. Controler Xbox One

Similar cu DS4, Controler Xbox One este imediat familiar oricărui jucător de consolă. Controlerul, fără îndoială, mai confortabil între cei doi giganti ai consolei adaugă o experiență de joc superbă pe iOS și Apple TV. Conectarea este gestionată la fel ca DS4 prin apăsarea și menținerea apăsată a butonului wireless din partea frontală a controlerului până când dispozitivul dvs. iOS sau Apple TV recunoaște și împerechează. Poate că cel mai mare dezavantaj al controlerului Xbox One este dependența de bateriile AA. În timp ce aceste baterii depășesc controlerul PS4 (până la opt ore), îi lipsește caracteristica de reîncărcare a celui mai mare concurent.

Cele mai bune controlere iOS Gaming Xbox

Deoparte, confortul Xbox One a fost mult timp discutat ca fiind cel mai mare motiv pentru a folosi acest lucru pe DS4. Aspectul asimetric și corpul mai mare îl fac mai confortabil de ținut pe perioade lungi. Mai mult decât atât, declanșatoarele sunt doar un pic mai receptive atunci când sunteți cufundați în jocuri. Același argument se aplică controlerului Xbox One, unde depinde de dezvoltatori să sprijine funcții suplimentare, cum ar fi vibrațiile sau butoanele L3 / R3.

5. Riot Riot

Pentru oricine preferă aspectul și simțul Xbox fără a fi nevoie să utilizeze unul dintre controlerele sale existente, Gamepad Rotor Riot este pentru tine. Certificat MFi de Apple, Rotor Riot este unul dintre, dacă nu singurul, controler cu fir care se conectează cu un cablu fulger. Compatibilitatea cu fir vă asigură că nu veți experimenta niciun decalaj sau latență cu nicio intrare de buton. Tot ce aveți nevoie este să vă încărcați bateria și să începeți să jucați.

Cele mai bune controlere Ios Gamer Rotor Riot

Deoarece puterea poate fi livrată direct pe iPhone-ul dvs. de pe gamepad, șansa dvs. de sesiuni de joc extinse este la îndemână. Este foarte mult plug and play. Butoanele funcționale L3 și R3 sunt activate, iar declanșatoarele ar trebui să fie imediat familiare atât pentru proprietarii Xbox, cât și pentru cei PS4. Clipul atașat funcționează cu iPhone de orice dimensiune, deși este recomandat să scoateți carcasa pentru o potrivire cât mai bună. Doriți să verificați ce aplicații sunt disponibile cu Rotor Riot? Descarca Ludu Mapp pe iOS și vedeți ce jocuri sunt compatibile.

Gânduri finale

Dacă doriți cele mai bune controlere pentru iOS, mergeți la SteelSeries Nimbus +. Cu toate acestea, Razer Kishi și Rotor Riot aduc amândoi ceva la masă. Acest lucru este valabil mai ales dacă doriți să faceți iPhone-ul dvs. să se simtă foarte asemănător cu Switch-ul, precum Rishi. Dacă aveți în schimb un telefon Android, iată cum vă puteți conecta controlerul PS4 la telefon.

Legate de:

  • Cum să verificați zonele moarte ale controlerului
  • Cum să configurați controlerul XBox 360 cu dispozitivul dvs. Android
  • Cele mai bune alternative de controler PS4 pentru jucătorii cu mâini mai mici

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast