5 dintre cele mai bune extensii pentru utilizatorii de Whatsapp

5 dintre cele mai bune extensii pentru utilizatorii de Whatsapp
⏱️ 5 min read

WhatsApp este o aplicație gratuită de mesagerie socială deținută de Facebook care vă permite să trimiteți mesaje text, imagini, hărți, documente, apeluri vocale și video și mesaje vocale înregistrate. Peste 1 miliard de oameni din toată lumea îl folosesc în fiecare zi pentru a rămâne în contact, deoarece este complet gratuit și nelimitat de utilizat și, de asemenea, foarte eficient. Printre lista sa lungă de capabilități se numără mesaje text de grup, notificări push, criptare end-to-end (cu versiuni acceptate) și compatibilitatea cu majoritatea smartphone-urilor.

Oricât de bun pare, se poate face și mai bine, motiv pentru care există aplicații și extensii pe care le puteți adăuga în aplicația WhatsApp și puteți face mult mai mult decât să vă trimiteți mesajele.

Iată cinci dintre cele mai bune aplicații sau extensii pe care le puteți folosi cu WhatsApp pentru o experiență mai bogată.

1. AutoResponder pentru WhatsApp

AutoResponder este o altă aplicație bună pe care o puteți folosi pentru a crea o experiență mai bună pentru contactele dvs. Puteți răspunde automat la mesajele primite personalizate pe WhatsApp sau WA Business folosind botul de chat și puteți personaliza fiecare răspuns automat după bunul plac.

Aplicația este descărcată gratuit și oferă multe instrumente de automatizare care vă permit să reacționați la mesaje când sunteți ocupat, să trimiteți răspunsuri la anumite mesaje, să creați un mesaj de bun venit pentru chat-uri noi și multe altele. Dacă doriți să programați răspunsuri, puteți utiliza programatorul automat și puteți adăuga chiar întârzieri în funcție de momentul în care doriți să fie trimis mesajul.

Nu funcționează numai cu persoanele de contact, ci și cu grupurile și numerele necunoscute și puteți ignora și specifica contacte și grupuri. Dacă utilizați WA Business pentru afacerea dvs. mică, acest bot de chat poate acționa ca agent personal.

Dezavantajul este că nu puteți trimite imagini, autocolante, videoclipuri sau alte fișiere media. De asemenea, nu funcționează cu aplicațiile WhatsApp Web și tabletă. Cu toate acestea, aplicația este încă în versiune beta, cu promisiuni de noi funcții în curând, cum ar fi stilurile de formatare a fontului, modul de conducere și un widget.

Notă: Dacă nu funcționează pentru dvs., actualizați WhatsApp Messenger la cea mai recentă versiune.

2. Transcriptor pentru WhatsApp

Transcriptor pentru WhatsApp este o aplicație gratuită, la îndemână, care transformă notele vocale WhatsApp în text. Dacă continuați să primiți mesaje vocale și nu le puteți deschide, deoarece situația din acel moment nu vă permite, aplicația va converti vocea în mesaje text, astfel încât să le puteți citi mai târziu.

Cele mai bune aplicații Utilizatori Whatsapp Transcriptor

Pentru ao utiliza, trebuie doar să instalați aplicația și apoi să selectați mesajul vocal, să atingeți pictograma de partajare din WhatsApp și să alegeți Transcriptor. Va afișa transcrierea în același ecran WhatsApp. Aplicația va transcrie doar porțiunile cu voce în ele, iar în câteva secunde veți avea mesajul gata de citit.

Pentru persoanele cu probleme de auz, această aplicație este cu adevărat utilă. Cu toate acestea, calitatea transcrierii depinde de persoană și de ora din zi, deoarece nu toate cuvintele sunt preluate, chiar și atunci când sunt rostite folosind o engleză bună. De asemenea, puteți schimba limba din setările aplicației dacă nu o doriți numai în engleză, dar în prezent acceptă doar engleza și italiana.

3. WAToolkit

Acest Extensie Chrome este obligatoriu dacă utilizați WhatsApp Web pe browserul Chrome pentru desktop. Este gratuit și vă permite să extindeți lățimea bulelor de chat la lățime completă, astfel încât să puteți optimiza și utiliza amploarea monitorului.

Cele mai bune aplicații Utilizatori Whatsapp Notificare Watoolkit Whatsapp

În bara de instrumente Chrome veți găsi pictograma WAToolkit care adaugă insigne de mesaje care separă mesajele citite de cele necitite. Pur și simplu treceți deasupra acestuia pentru a citi toate mesajele primite fără a deschide clientul web. Acest lucru economisește timp și puteți citi mesajele fără ca destinatarul să primească căpușele albastre „Văzute”.

De asemenea, oferă notificări de conectivitate care transformă pictograma în portocaliu în cazul în care telefonul dvs. are probleme de conexiune, lucru obișnuit cu versiunea Web. În plus, asistența pentru desktop este disponibilă datorită notificărilor desktop întotdeauna activate, care încă se afișează chiar și după închiderea Chrome.

4. WikiBot

WikiBot este o altă extensie pe care o puteți utiliza pentru WhatsApp, care oferă explicații și semnificații rapide pentru interogări direct din Wikipedia. Este ca un mic dicționar din aplicație și nu trebuie să instalați sau să descărcați nimic pentru al utiliza.

Cele mai bune aplicații Utilizatori Whatsapp Wikibot

De asemenea, este ușor de configurat adăugând numărul de telefon al WikiBot în lista dvs. de contacte (salvați ca WikiBot) și apoi tastând o comandă și trimitându-l la contact. Acesta va răspunde cu o solicitare de confirmare care confirmă faptul că ați activat serviciul, plus modul de dezabonare și vă va avertiza că sunteți gata să vă bucurați de serviciu.

Pentru a începe, puteți trimite orice cuvânt sau expresie, iar instrumentul va răspunde cu o definiție. În acest fel, nu trebuie să părăsiți WhatsApp pentru a căuta o persoană sau un sens pe Google.

5. Autocolant

Aceasta este o aplicație foarte interesantă pe care o puteți folosi pentru a crea autocolante unice pe WhatsApp în loc să utilizați emoji-urile și emoticoanele implicite sau alte imagini și autocolante descărcate.

Cele mai bune aplicații Utilizatori Whatsapp Autocolant

Cu Autocolant, puteți importa fotografii sau meme din propria galerie și puteți crea până la treizeci de autocolante pe pachet pentru WhatsApp cu câte pachete doriți.

Pentru a începe, descărcați aplicația și apoi creați autocolantele, denumiți pachetul și adăugați autocolante. Apoi, publicați pachetul de autocolante pe WhatsApp și începeți să vă bucurați de autocolante.

Concluzie

Deși WhatsApp este util, acesta nu conține toate caracteristicile de care aveți nevoie. Cu extensiile de mai sus (și multe altele acolo), puteți instala și utiliza funcțiile pe care trebuie să le adăugați la productivitate.

Credit de imagine: WikiBot

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x