5 dintre cele mai bune gadget-uri pentru inovare la domiciliu pentru a vă menține casa în siguranță

5 dintre cele mai bune gadget-uri pentru inovare la domiciliu pentru a vă menține casa în siguranță

⌛ Reading Time: 4 minutes

Tehnologia devine mai avansată pe măsură ce trece fiecare zi. Dacă aruncați o privire în jurul dvs., puteți vedea cu ușurință că o mulțime de lucruri sunt acum digitalizate și se pot face cu o apăsare a degetelor. Și pentru casa ta, acum îți poți controla casa fără fir folosind unele dintre cele mai bune gadget-uri pentru inovație la domiciliu. Aceste gadget-uri de inovare pentru casă vă controlează casa cu sisteme de securitate încorporate și vă vor face wok-ul mai simplu ca niciodată.

Inel

Inel este cel care înlocuiește soneria implicită. Puteți vorbi cu vizitatorii fără a deschide ușa. Are detecție inteligentă a mișcării, video HD și înregistrare în cloud. Ring vă oferă un nivel bun de securitate atunci când ajunge cineva (și ați putea fi afară), notificându-vă și vă permite să vorbiți cu ei.

Puteți vedea persoana cu care vorbiți, dar nu vă pot vedea. Poți să te prefaci că ești în casă chiar și atunci când ești afară. Mobilul dvs. primește alerte cu privire la orice activitate utilizând senzorii de mișcare încorporați.

August Smart Lock

August este încuietoarea inteligentă pentru casa ta. Nu aveți nevoie de chei pentru a vă bloca sau debloca casa. Blocarea inteligentă August se conectează la telefonul mobil prin Wi-Fi și vă detectează când sunteți în apropiere și se deblochează. Cea mai interesantă parte a acestei încuietori inteligente este că puteți oferi acces unor persoane selectate și numai acestea pot intra în casa dvs. restricționând altele. Acesta este într-adevăr un pas bun din punct de vedere al securității. Acest lucru se realizează prin emiterea cheii inteligente și poate fi alocată pentru momente diferite, cum ar fi 24 X 7, pentru o săptămână sau chiar pentru câteva ore.

Inovație pentru casă August Smart Lock

Chiar dacă puterea sau Wi-Fi-ul scade, acesta vă actualizează folosind baterii. Dacă durata de viață a bateriilor scade, atunci îți trimite mementouri. Chiar de pe telefon, puteți vedea cine a intrat și a ieșit din casa dvs. și ce au făcut în acel moment. Vă actualizează de fiecare dată pentru a vă menține în siguranță pe dvs. și casa dvs.

Singura condiție pentru aceasta este: nu-ți pierde telefonul.

Piper

Piper este noul mod de monitorizare video, securitate la domiciliu și automatizare a locuinței. Acest lucru vă permite să vă supravegheați casa când sunteți departe de telefonul mobil. Are 180 de camere HD live, care vă permit să urmăriți ce se întâmplă în casa dvs. oricând doriți de pe telefonul mobil. Puteți controla chiar și luminile și alte electrocasnice folosind acest lucru.

Piper Home Security

Ori de câte ori cineva intră în proprietatea ta sau deschide ușa, aceasta te notifică prin notificări. Trimite chiar videoclipuri dacă este necesar. Vă menține casa în siguranță atunci când sunteți plecat.

Wally Home

Wally Home este un sistem revoluționar de detectare a casei. Vă permite să urmăriți scurgerile de apă, umezeala, umiditatea și temperatura. Așezați gadgeturile Wally Home în jurul casei dvs. și vă anunță când se întâmplă ceva de genul schimbării temperaturii sau a umidității sau a scurgerilor de apă în casa dvs. Iubim și investim mult în casa noastră, iar Wally Home ne permite să o păstrăm în siguranță și curată. Puteți conecta Wally Home la Wi-Fi și vă trimite notificări pe mobil sau tabletă printr-o aplicație.

Inovație inteligentă Wally Home

Când există o problemă specificată anterior, aceasta vă trimite problema detaliată, precum și locația din casa dvs. Arată simplu, dar este foarte inteligent și ușor de utilizat.

Nest – Termostatul de învățare

Termostat Nest este complet diferit de termostatul dvs. normal. Cu termostatul normal, trebuie să schimbați manual temperatura de fiecare dată și este destul de iritant. Dacă uitați să o modificați, atunci facturile de încălzire și răcire vor fi mari. Puteți rezolva aceste probleme cu termostatul de auto-învățare – Nest. Acest lucru vă permite să modificați valoarea prin mișcarea inelului și începe să învețe. Observă valorile pe care le-ai setat pentru o săptămână și începe să se stabilească prin pregătirea programului.

Nest The Learning Thermostat

Puteți chiar să îl operați de pe mobil utilizând aplicația prin Wi-Fi. Puteți regla temperatura în casa dvs. chiar și atunci când sunteți departe. Vă ajută să reduceți facturile de încălzire și răcire cu douăzeci la sută. Se transformă în modul eficient de energie atunci când sunteți departe de casă și se reglează automat. Aceasta este una dintre cele mai bune inovații pentru casă.

Concluzie

Acestea sunt unele dintre cele mai bune inovații de casă care vă mențin casa securizată, făcându-le inteligente. Puteți folosi aparatele de acasă chiar de pe telefonul mobil sau de pe tabletă cu doar o aplicație. Aceste inovații sunt foarte utile atunci când sunteți departe de casă. Ce părere aveți despre aceste gadgeturi? Ești dornic să le ai în casa ta?