5 dintre cele mai bune gadgeturi pentru noii părinți

5 dintre cele mai bune gadgeturi pentru noii părinți
⏱️ 6 min read

Creșterea unui copil este o mână. Zgârie asta. Creșterea unui copil este obositoare. Din fericire, există o serie de gadget-uri de înaltă tehnologie pe piață pentru a ușura un pic părinții cu ochi obosiți.

1. Hatch Baby Grow Smart Change Pad & Scale

La prima vedere, acest tampon de schimbare pare un lux inutil. Cu toate acestea, la o inspecție mai atentă, veți constata că, de fapt, ameliorează o parte din anxietatea care vine odată cu a fi un nou părinte. Hatch Baby Grow schimbarea tamponului este într-adevăr un loc moale și impermeabil pentru a-ți curăța bebelușul, dar este mult mai mult. Caracteristica ucigașă a Hatch Baby Grow este că se conectează la Internet. În acest fel, vă poate comunica fără fir informații valoroase către dvs. și către medicul bebelușului dvs. prin intermediul aplicației mobile Hatch.

Hatch Baby Grow poate urmări înălțimea bebelușului, greutatea, timpul de hrănire și multe altele. Acest lucru face foarte ușor pentru noii părinți să țină evidența diferitelor valori pentru a se asigura că bebelușul dvs. este sănătos și fericit. De exemplu, părinții pot stabili dacă supra-hrănesc sau supra-hrănesc nou-născutul dacă copilul lor doarme suficient.

2. Baby Shusher Sleep Miracle

Mulți părinți noi cred că creșa bebelușului ar trebui să tacă pentru a promova somnul la nou-născutul lor. Din păcate, copiilor nu le place atât de mult liniștea. În timp ce bebelușul tău era in-utero, acesta era expus la tot felul de sunete, atât interne, cât și externe. După nouă luni, bebelușii se obișnuiesc cu acele sunete, dar atunci când se nasc, este un mediu total străin. E înfricoșător și le provoacă destul de multă suferință. Deci, pentru a reduce nivelul de anxietate al nou-născutului, veți dori să încercați să reproduceți confortul uterului.

Baby Gadget Shusher

Din fericire, Baby Shusher Sleep Miracle este un gadget accesibil care vă ajută să faceți exact acest lucru. Baby Shusher sună, literalmente, ca cineva care se strânge, ceea ce pare oarecum o prostie până când te uiți la știința din spatele ei. Baby Shusher imită bătăile inimii și zgomotul alb pe care l-au auzit copiii în timpul dezvoltării lor în uter. Prin urmare, sunetul este familiar și calmant, ajutând în cele din urmă bebelușul să se relaxeze.

3. Munchkin Lulla-Vibe

În plus față de mimarea sunetelor pe care le-a experimentat bebelușul în utero, puteți recrea și mișcarea pe care a simțit-o bebelușul. Gândește-te la asta – timp de nouă luni, micul tău pachet de bucurie a fost pasager, mergând orbește la plimbare. După cum vă puteți imagina, această plimbare nu a fost lipsită de denivelări, legături și alte forme de mișcare. După cum am menționat mai sus, nașterea este o experiență traumatică. Când copilul tău se naște, are doar un punct de referință: uterul. Și în uter, bebelușul tău s-a mișcat.

Baby Gadget Lullavibe
5 dintre cele mai bune gadgeturi pentru noii părinți

Din fericire, Munchkin Lulla-Vibe este o saltea vibrantă care, ați ghicit-o, imită mișcarea pe care copilul dvs. a simțit-o în uter. Plopează-ți micul pachet de bucurie pe tampon și pornește-l. Munchkin Lulla-Vibe oferă vibrațiile calmante cu care copilul tău este obișnuit. Cel mai bun dintre toate, Lulla-Vibe este foarte accesibil.

4. Gro-ou

Bebelușii sunt renumiți. Dacă lucrurile nu sunt în regulă, atunci cereți doar o colaps de proporții epice. Bebelușii au nevoie de părinți să-și amintească și să țină pasul cu timpul de hrănire, programul de somn și multe altele. Un lucru pe care părinții îl pot trece cu ușurință este temperatura confortabilă a camerei. Din fericire, există un gadget la prețuri accesibile, care face ca păstrarea creșei bebelușului să fie corectă.

Gadget pentru copii Groegg

Gro-Egg este un termostat în formă de ou care se dublează și ca lumină de noapte. Cu toate acestea, adevărata atracție a oului Gro este că culoarea oului se schimbă dacă camera este prea rece sau prea fierbinte. Aceasta înseamnă că verificarea temperaturii unei camere se poate face cu o privire rapidă.

5. Pruncul Bjorn Doona

Scaunele auto și cărucioarele sunt articole obligatorii pentru orice familie. Din păcate, scaunele auto și cărucioarele de calitate pot costa o avere. Din fericire, puteți ucide două păsări cu o singură piatră cu Pruncul Bjorn Doona. Gândiți-vă la el ca la un Transformer centrat pe copil. Cu câteva mișcări abile, Baby Bjorn Doona trece de la cărucior la scaunul auto într-o clipă. În timp ce Baby Bjorn Doona pare scump, amintiți-vă doar că primiți o soluție de transport dublu în unu.

Baby Gadget Doona

Pe lângă faptul că vă economisește bani, Baby Bjorn Doona se asigură, de asemenea, că bebelușul dvs. este foarte sigur. Din păcate, studiile au arătat că mulți părinți își leagă, fără să știe, scaunele de mașină în vehiculele lor într-un mod greșit. Acest lucru se datorează modului prea complicat în care sunt proiectate scaunele auto. Baby Bjorn Doona schimbă acest lucru, facilitând mersul de pe trotuar la mașină.

Ești un nou părinte? Cu ce ​​gadget juriți? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x