5 dintre cele mai bune jocuri de antrenament pentru creier pentru iOS

5 dintre cele mai bune jocuri de antrenament pentru creier pentru iOS
⏱️ 6 min read

Telefoanele mobile pot fi o modalitate bună de a stresa stresul sau de a vă antrena mușchii creierului jucând câteva jocuri bazate pe logică sau puzzle în timpul unei pauze. În loc să derulați la nesfârșit prin fluxul dvs. de social media în timpul pauzei, vă puteți investi timpul în formarea creierului și să vă distrați în același timp. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri de formare a creierului pentru iOS.

1. Punctele creierului

Primul joc de puzzle din lista noastră este un joc de puzzle creier foarte popular numit Puncte cerebrale. Jocul nu numai că te ajută să-ți antrenezi mușchii creierului, dar îți testează și înțelegerea fizicii.

Obiectivul principal al acestui joc este să vă folosiți abilitățile pentru a face ca cele două bile sau puncte (cum doriți să le numiți) să se întâlnească. Trebuie să desenați o formă adecvată care să forțeze ambele bile să se deplaseze unul către celălalt. Pe măsură ce vă deplasați către niveluri mai dure, veți debloca stilouri diferite.

Luând personalizarea la nivelul următor, jocul vă permite să vă creați propriul nivel și să vedeți dacă utilizatorii din întreaga lume le pot rezolva. Jocul Brain Dots este disponibil în 15 limbi de la japoneză și coreeană la rusă și hindi.

2. 1Linie

1Linea este un joc simplu de puzzle creier în care utilizatorul trebuie să conecteze punctele și să completeze modelul fără a trece de două ori peste nicio linie de legătură. Este un alt joc de puzzle iOS foarte apreciat, disponibil gratuit, dar include reclame, dar nu distrag atenția.

Joc de puzzle cu 1 linie pentru creier

Nu contează de unde începeți să conectați punctele. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că nu dublați peste nicio linie. Există un total de 15 niveluri care includ 850 de etape, ceea ce este suficient pentru a vă menține ocupat săptămâni întregi.

Tipuri unice de linii pot fi găsite, de asemenea, în etape ulterioare, cum ar fi „liniile cu sens unic” și „liniile suprapuse”. 1Line îți va oferi indicii când te blochezi.

Puteți scăpa de reclame făcând o plată unică de 1,99 USD.

3. Focus Freaky

Probabil unul dintre cele mai simple, dar dificile jocuri de puzzle creier disponibile pentru utilizatorii de iPhone este Freaky Focus. Scopul principal al acestui joc Freaky Focus este de a vă testa impulsurile. Acest joc de puzzle este disponibil gratuit și include câteva reclame.

Freaky Focus Brain Game

Vă prezintă un ecran colorat și un nume de culoare. Utilizatorii sunt obligați să verifice culoarea și textul corecte apăsând semnul corect sau greșit în partea de jos. Poate suna simplu, dar partea dificilă este că obțineți doar două secunde pentru a vă înregistra răspunsul.

Freaky Focus poate fi uneori dificil, deoarece creierul nostru este împărțit în două emisfere care se concentrează pe sarcini diferite. Emisfera stângă este mai analitică și mai orientată spre detalii, în timp ce emisfera dreaptă este mai intuitivă și mai impulsivă. Testează emisfera dreaptă și, în acest proces, o antrenează.

4. Brain It On!

Un alt joc pentru antrenamentul creierului tău este Brain It On. Este un joc bazat pe fizică care îți va gâdila caseta de gândire. Acest joc vă permite să vă explorați imaginația și să atrageți orice doriți pentru a obține rezultatul dorit.

Brain It On Puzzle Joc

Este posibil să trebuiască să desenați pârghii, să legați obiecte în aer, să faceți pante, să creați obiecte neobișnuite etc., pentru a trece prin diferite niveluri. Nu există o regulă dificilă și rapidă pentru a trece oricare dintre niveluri, ceea ce înseamnă că există mai multe moduri de a finaliza un puzzle.

Trebuie să găsiți cea mai bună soluție. Puteți împărtăși prietenilor dvs. soluția dvs. unică la un puzzle. Aplicația este disponibilă gratuit; cu toate acestea, conține reclame, ceea ce este de înțeles. Probabil că este unul dintre cele mai bune jocuri de puzzle creier pentru utilizatorii de iPhone.

5. Războaiele creierului

Vrei să-ți testezi creierul concurând cu oamenii reali? Brain Wars este răspunsul tău. Acest joc distractiv de puzzle vă permite să jucați diferite jocuri și să concurați cu prietenii sau membrii familiei.

Brain Wars Puzzle Joc

Există 30 de jocuri diferite pe care le poți juca în Brain Wars. Jocurile includ potrivirea culorilor, matematica, recunoașterea formei, memorarea numerelor etc., care cu siguranță vă vor accentua abilitățile de concentrare. Jocul este simplu, dar intuitiv și este disponibil gratuit.

Există reclame, dar nu distrag atenția. Utilizatorii se pot conecta cu prietenii lor prin Facebook și pot concura într-o bătălie în timp real a jocurilor de puzzle pe creier.

Încheierea

Deși există o mulțime de jocuri de formare a creierului în App Store, acestea sunt puținele pe care am considerat că merită să le recomand. Dacă sunteți utilizator Android, verificați cele mai bune aplicații de formare a creierului pentru Android.

Legate de:

  • 5 dintre cei mai buni manageri de parole pentru iOS
  • 7 dintre cele mai bune jocuri iOS cu suport pentru controler
  • 6 cele mai bune aplicații de scanare a documentelor pentru iOS

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x