5 dintre cele mai bune jocuri MOBA pentru a te menține lipit de computer

5 dintre cele mai bune jocuri MOBA pentru a te menține lipit de computer
⏱️ 4 min read

Jocurile MOBA devin destul de populare în comunitatea jocurilor online, cu peste un miliard de jucători. În MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), două echipe cu mai mulți jucători merg unul împotriva celuilalt pe o hartă dedicată. Ambele echipe selectează eroi diferiți (majoritatea creaturi mitice) și își folosesc puterile pentru a merge mai departe și a distruge dușmanii și bazele lor pentru a câștiga.

Acest lucru adaugă un pumn destul de mare, deoarece oamenii ajung să controleze personaje din sute de personaje diferite cu experiențe noi cu fiecare joc jucat. Dacă sunteți interesat de jocurile MOBA, atunci trebuie să căutați să încercați unele dintre cele mai bune titluri. Iată cinci dintre cele mai bune jocuri MOBA care cu siguranță vă vor ține lipiți de computer.

1. League of Legends

Liga Legendelor (LoL) este unul dintre cele mai populare jocuri MOBA cu peste douăzeci și șapte de milioane de jucători zilnici și peste șaizeci și șapte de milioane de jucători lunari. Puteți alege dintre peste 125 de campioni pentru a lupta pe patru hărți diferite cu obiective diferite. Există o mulțime de obiecte, rune și măiestrii diferite care pot fi folosite pentru a crește puterea campionilor și a luptei.

Nu este atât de confuz și oferă tutoriale dedicate pentru începători. Singurul lucru care este limitat la achiziționarea cu bani reali sunt Champion Skins; orice altceva poate fi cumpărat folosind moneda din joc numită puncte IP. Atât jucătorii liberi, cât și jucătorii plătitori pot juca fără niciun avantaj în joc unul față de celălalt.

2. SMITE

MOBA-Games-SMITE

LOVI este de fapt un joc MOBA 3D în care camera este plasată în partea din spate a playerului, nu deasupra. De fapt, acest lucru face lucrurile destul de interesante și dificile, deoarece este greu să țineți pasul cu starea coechipierilor dvs., și atât inamicii, cât și dvs. puteți ataca din spate. SMITE nu este cu siguranță recomandat pentru începătorii MOBA, deoarece este destul de dificil de jucat în comparație cu alte MOBA.

În plus, jocul se bazează complet pe fotografii de îndemânare. Trebuie să vă atașați atacurile și vrăjile automate pentru a lovi inamicul. De asemenea, puteți achiziționa obiecte și abilități în joc pentru a satisface nevoile meciului.

3. Dota 2

Jocuri MOBA-Dota 2

Dota 2 este destul de similar cu League of Legends, cu un joc și o reputație similară. Puteți alege dintre o mulțime de eroi diferiți și puteți folosi abilitățile lor pentru a lupta în cinci sau cinci meciuri. În Dota 2 eroii sunt deja deblocați, deci nu este nevoie să cumpărați eroi. Poate fi atât un lucru bun, cât și un lucru rău, în funcție de modul în care îți place jocul.

De asemenea, menține jucătorii liberi și plătiți echilibrați doar prin vânzarea de skin-uri și modele de articole personalizate. În plus, are și o grafică uimitoare (destul de grea, de asemenea) care poate fi distrusă pentru a fi suficient de ușoară pentru a putea fi redată pe dispozitive mai vechi.

4. Eroii furtunii

MOBA-Games-Heroes-of-the-Storm

Eroii furtunii este un joc nou oferit de Blizzard Entertainment, care a făcut multă fanfară cu peste 9 milioane de înscrieri în versiunea Beta. Este format din eroi din toate titlurile diferite ale Blizzard Entertainment precum StarCraft 2, Diablo III, Warcraft etc.

Are o grafică cu adevărat uimitoare și tutoriale complete pentru începători să învețe fiecare aspect al jocului. Poate fi un început excelent pentru un începător datorită designului său simplu și a instrucțiunilor dedicate.

5. Conflict

MOBA-Games-Strife

Conflict este o combinație de MOBA și MMORPG care se concentrează complet pe crearea unei atmosfere prietenoase și reducerea toxicității jucătorilor. Se concentrează mai mult pe rolurile de asistență, cu funcții de partajare și regenerare a sănătății, pentru a face jocul mai ușor și mai puțin competitiv. Intriga este aceeași cu orice alt joc MOBA în care două echipe se luptă pentru a distruge baza principală a celuilalt.

La fel ca MMORPG-urile, puteți obține animale de companie și le puteți ridica la nivel pentru a obține buff-uri și abilități. Există, de asemenea, un sistem de artizanat care face jocul mai interesant. În plus, Strife este foarte ușor asupra resurselor sistemului.

Concluzie

Mai sus sunt cele mai populare jocuri MOBA extrem de captivante și distractive de jucat. Dacă sunteți începător, este posibil să trebuiască să petreceți ceva timp învățând genul, dar merită în totalitate. Vă recomandăm să jucați League of Legends sau Strife dacă sunteți nou la aceste jocuri. Spuneți-ne care este jocul dvs. preferat și, de asemenea, alte jocuri MOBA populare care nu se află în lista de mai sus.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x