5 dintre cele mai bune jocuri pe care le poți juca pe Android TV

5 dintre cele mai bune jocuri pe care le poți juca pe Android TV
⏱️ 5 min read

Apelarea Android TV superioară Google TV ar fi o subevaluare grosolană. De fapt, Android TV este un salt la fel de mare față de predecesorul său pe cât YouTube a trecut de Google Video. Toată lumea, de la producătorii de televizoare la dezvoltatorii de Android, a luat act și a lucrat pentru a face platforma mai robustă și mai diversă în fiecare zi.

Lista înfloritoare a jocurilor compatibile cu Android TV este o dovadă a creșterii platformei. Nimic nu face jocurile pe Android TV mai ușor accesibile decât compatibilitatea imediată cu gamepad-uri de consolă omniprezente, cum ar fi Xbox One de la Microsoft și seria de controlere DualShock de la Sony.

Pentru a fi sincer, este de neconceput să ne imaginăm o experiență de joc excelentă pe Android TV fără ajutorul unui gamepad adecvat. Din acest motiv, am compilat cinci dintre cele mai bune jocuri Android TV adaptate pentru gamepad-uri. De aceea, ne-am îndepărtat de titlurile „freemium” cu micro-tranzacții adăugate, plătite pentru câștig și am rămas în jocurile care oferă o experiență stelară.

Deci, deși va trebui să plătiți mai mult în avans, aceste jocuri garantează o experiență mult mai bună pe marele ecran.

1. Grand Theft Auto: San Andreas

Autenticul progenitor al genului open world, Grand Theft Auto (GTA) este o franciză de mai multe miliarde de dolari care împinge plicul jocurilor cu fiecare lansare. Mult-iubita franciză a trecut cu succes la fiecare platformă portabilă de jocuri concepută, inclusiv la mobil, și acum și-a făcut drum și către Android TV.

Dintre toate porturile mobile GTA, GTA San Andreas este fără echivoc cel mai bun datorită scopului său pur și a numărului de ore în care vă puteți scufunda. Am optat pentru acest joc GTA special în locul GTA-ului optimizat pentru mobil: Liberty City Stories, deoarece San Andreas funcționează mai bine pe un ecran mare cu un controler dedicat. Acesta este cel mai aproape de o consolă completă – experiență de joc pe Android TV.

2. Machinarium

O adăugare relativ recentă la genul de aventură point-and-click, Machinarium nu numai că aduce genul uitat pe dispozitivele mobile moderne, ci îl face mai bine decât majoritatea jocurilor dinaintea sa. Jocul spune povestea unui robot drăguț și a căutării sale de a-și salva iubita de ticăloșii roboți răi printr-o direcție de artă îndrăzneață și unele dintre cele mai bune mecanici de puzzle pe care le-a văzut genul.

Jocuri Android Tv Machinarium

Machinarium elimină chiar cu abilitate cel mai blestemator defect al genului – vânătoarea enervantă de pixeli – permițându-i pur și simplu Josef protagonistului robot să interacționeze doar cu acele obiecte care se află la îndemâna sa. Coloana sonoră este fenomenală și mult meritată imortalizată printr-o înregistrare de vinil de calitate audiofilă cumpărați separat.

3. PewDiePie: Legenda lui Brofist

S-ar putea argumenta că Felix Kjellberg, cunoscut și sub numele de senzația YouTube PewDiePie, a transformat singur jocurile video dintr-o simplă distracție într-un sport de spectator global. Spuneți ce vreți despre fenomenul polarizant de pe Internet, dar omul este cu adevărat bun la jocurile video. Jocul video inițial al lui Kjellberg, PewDiePie: Legend of the Brofist, arată că știe și el ceva sau două despre a face jocuri video grozave.

Jocuri Android pentru Tv Pewdiepie Legend of the Brofist

De la platforme nebune la secvențe amețitoare de iad de glonț, ieșirea de jocuri pe mobil a lui PewDiePie are câteva controale strânse și o curbă de dificultate care îi va menține pe entuziaștii experimentați cu rolele laterale lipite de controlerele lor. Legend of the Brofist este un joc obligatoriu pentru entuziaștii NES hardcore din vechea școală. Întregul pachet este mult mai distractiv cu un gamepad pe platforma Android TV cu ecran mare.

4. Crashlands

Crashlands are una dintre cele mai bune videoclipuri promoționale pentru un joc mobil, care se încheie cu naratorul care te îndeamnă să le spui familiei că nu te vor mai vedea niciodată. S-ar putea ca acest lucru să nu fie hiperbol dacă vă plac jocurile din lumea deschisă, deoarece Crashlands este la fel de bun pe cât este în acest gen pe Android TV.

Jocuri TV Android Crashlands

Jocul te lasă pe o planetă extraterestră, care servește ca o cutie de nisip masivă în care poți face totul, de la lovirea dușmanilor, pictura degetelor în structuri cu un mod de construcție intuitiv și utilizarea modului extraordinar de crafting pentru a crea o gamă amețitoare de obiecte de joc. Crashlands vine, de asemenea, cu o serie de facilități, cum ar fi compatibilitatea continuă între platforme și un inventar infinit de auto-sortare.

Perfect pentru a petrece multe ore pe marele ecran.

5. Acest război al meu

Pentru soldați, războiul este despre victorie. Pentru noi, era vorba de a obține mâncare. Acest extras special din Acest război al meu dă tonul abordării unice a 11 Bit Studios asupra genului de război. Inspirat de asediul de patru ani al Sarajevo din timpul războiului bosniac, acesta este un joc pe care nu îl joci pentru a te simți bine.

Jocuri pentru Android Tv This War Of Mine

Jucând rolul civililor prinși în focul încrucișat al unui oraș în război, obiectivul tău este să supraviețuiești calvarului în timp ce încerci să minimizezi pierderea de vieți nevinovate. Jocul te obligă să iei niște decizii incomode și dezvăluie partea războiului care este rar văzută în golul jocurilor care aleg să glorifice unul dintre cele mai grave aspecte ale umanității.

Acest război al meu nu este un joc pe care îl doriți, ci cel pe care meritați să îl jucați.

Deci, care este jocul tău preferat de jucat pe marele ecran? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x