5 dintre cele mai bune jocuri PS4 gratuite pe care ar trebui să le încercați

5 dintre cele mai bune jocuri PS4 gratuite pe care ar trebui să le încercați
⏱️ 5 min read

Playstation 4 găzduiește câteva titluri impresionante. Din păcate, înșurubarea tuturor celor mai recente titluri AAA poate arde rapid o gaură în buzunar. Din fericire, după cum s-a dovedit popularitatea Fortnite, nu trebuie să rupeți banii pentru a câștiga câteva titluri de calitate pentru PS4. De fapt, Playstation Store găzduiește diverse jocuri care vor oferi ore de divertisment pentru prețul scăzut și scăzut al nimicului.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Brawlhalla

Sub-genul „platformă de luptă” al jocurilor de luptă este dominat de un singur joc – Super Smash Bros. Au existat imitatori precum din păcate denumit „Playstation All-Stars Battle Royale;” cu toate acestea, nu au reușit să atingă popularitatea seriei Super Smash de la Nintendo. Din păcate, datorită faptului că Super Smash Bros. este o proprietate Nintendo, jucătorii au fost nevoiți să plătească pentru o consolă Nintendo dacă doreau să o joace. Din fericire, Brawlhalla oferă o experiență similară pe PS4, cu un joc captivant și controale stricte.

Brawlhalla este un luptător frenetic de desene animate care prezintă treizeci și patru de personaje diferite, cu arme și abilități unice. Jucătorii pot alege între o varietate de tipuri de jocuri diferite, de la meciuri locale la lupte online. Versiunea gratuită a jocului vă oferă acces doar la șase personaje; cu toate acestea, jucătorii îl pot măcina în meciuri pentru a câștiga monede. Aceste monede pot fi apoi utilizate pentru a achiziționa caractere suplimentare. Alternativ, jucătorii pot scoate bani din lumea reală pentru a debloca imediat toate personajele.

2. Lasă-l să moară

Din mintea răsucită a dezvoltatorului de jocuri Sudo51, care ți-a adus nebunie extrem de superioară precum „Shadows of the Damned” și „No More Heroes”, vine Lasă-l sa moară. Acest joc este un joc obligatoriu pentru cei care se bucură de dificultatea istovitoare a seriei Dark Souls. În Let It Die, scopul tău este să ajungi în vârful misteriosului Turn al lui Barb, lucru pe care nimeni nu l-a mai făcut până acum. Pe parcurs va trebui să lupți cu inamicii de coșmar cu o varietate de arme nebunești pe care le vei construi din obiecte pe care le găsești. Poate fi extrem de dificil, dar aveți un NPC condescendent numit Uncle Death pentru a vă ajuta.

ps4-free-letitdie

Premisa absurdă a lui Let It Die, dușmanii și armele fac ca jocul să merite verificat; cu toate acestea, există un pic de captură. După cum sugerează și numele jocului, fii pregătit să-ți lași personajul să moară. Mult. Acest lucru poate fi frustrant, deoarece a muri în joc înseamnă a pierde acel caracter (inclusiv toate echipamentele lor) la nesfârșit. Asta înseamnă că ore de progres pot cădea în scurgere dacă o bătălie nu merge pe drumul tău. Desigur, îți poți deschide oricând portofelul pentru a-ți revigora personajul și a continua mai departe de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

3. Paladini

Paladini este un shoot-up-up rapid, bazat pe echipe, care oferă un joc distractiv, cu multă varietate. Jucătorii controlează un „campion”, un personaj cu abilități unice pe câmpul de luptă pentru a se potrivi cu o varietate de stiluri de joc. Îți place să-ți copleșești adversarii cu forță brută? Preferați să vă tăiați dușmanii cu o pușcă de lunetă din umbră? Poate că îți place ideea de a folosi viteza pentru a-ți tăia inamicii cu un cuțit. Din fericire, lista Paladins este plină de personaje care au câte ceva pentru toată lumea.

ps4-free-paladins

Ca un shooter bazat pe echipe, jucătorii vor trebui să lucreze împreună pentru a-și îndeplini obiectivele. Fanii lui Blizzard’s Overwatch vor găsi mecanica și chiar stilul de artă al Paladins foarte familiari. Singurul dezavantaj pentru Paladins este sistemul de cărți greoi pe care îl folosește. Aceste cărți pot crește eficacitatea sau durata abilităților unui jucător. Așa cum este obișnuit jocurilor gratuite, diferitele bucăți ale jocului sunt blocate pentru jucătorii care nu plătesc.

4. Paragon

Chiar dacă sunteți interesat doar de jocuri, probabil ați mai auzit termenul „MOBA”. Pentru cei necunoscuți, „MOBA” înseamnă Multiplayer Online Battle Arena. De obicei, acest sub-gen de jocuri pune echipele de jucători una împotriva celeilalte, unde strategia și munca în echipă sunt primordiale. Din păcate, multe MOBA-uri fac parte din varietatea point-and-click, ceea ce înseamnă că cei care preferă jocuri mai orientate spre acțiune le oferă de obicei o trecere. Din fericire, Paragon este un MOBA care este greu pentru acțiunea cu ritm rapid.

ps4-free-paragon

Jucătorii vor veni pentru acțiunea de adrenalină, dar vor rămâne pentru munca strategică de echipă necesară pentru a câștiga. Din păcate, se pare că serverele Paragon se vor închide la un moment dat anul acesta, așa că faceți coada în curând dacă doriți să încercați.

5. Dead or Alive 5 Last Round: Core Fighters

Seria de lupte a lui Tecmo are o reputație oarecum infamă, datorită personajelor feminine bogate. Din fericire, acesta nu este singurul lucru pe care îl are seria. Seria Dead or Alive a fost o intrare competentă și adesea subevaluată în genul de luptă. Dead or Alive 5 Ultima rundă este unul dintre cele mai goale jocuri free-to-play pe care PS Store le oferă. Lista completă a jocului complet este limitată la doar patru personaje jucabile. În plus, majoritatea modurilor de joc nu sunt disponibile, inclusiv jocul online și modul poveste. Deși, cine joacă oricum jocuri de luptă pentru poveste?

ps4-free-doa

Drept urmare, DOA este unul dintre jocurile „gratuite” mai prădătoare de acolo, deoarece monetizează totul. În plus față de plata banilor din lumea reală pentru a debloca personaje sau arene, puteți cumpăra noi ținute și alte accesorii de modă pentru o multitudine de personaje. Dacă cineva ar fi înclinat să dețină fiecare bikini sau pereche de ochelari de soare, ar putea costa mult peste 1.000 de dolari. În ciuda acestor neajunsuri și experiență relativ superficială, DOA este încă un luptător elegant și arătos, care va satisface fanii ocazionali ai jocurilor de luptă.

Care sunt jocurile tale preferate PS4 gratuite? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x