5 dintre cele mai bune mănuși cu ecran tactil pentru iarna rece

5 dintre cele mai bune mănuși cu ecran tactil pentru iarna rece

⌛ Reading Time: 4 minutes

Dacă sunteți dependent de telefon, probabil că ați cunoscut lupta de a dori să vă folosiți telefonul, menținându-vă, de asemenea, mâinile calde în lunile de iarnă. Din păcate, ecranele tactile ale telefonului pot detecta doar semnalele electrice din degete, care mănuși sunt foarte bune la blocare. Dacă doriți să utilizați telefonul, păstrând, de asemenea, cifrele până la cald, puteți încerca mănuși cu ecran tactil.

Mănușile cu ecran tactil funcționează prin punte între degete și mănuși. Acest lucru se poate face având mai puțin material în vârfuri pentru a permite o încărcare sau având „tampoane” care îl transportă prin materialul mănușii. În acest fel, încărcăturile electrice ale corpului dvs. pot ajunge pe ecran și pot interacționa cu ecranul tactil al telefonului fără a fi nevoie să vă răciți mâinile. Acestea sunt unele dintre cele mai bune mănuși pentru a menține acele mănuși calde în lunile de iarnă.

1. Mănuși de alergat de TrailHeads

Îți place un jogging bun pentru a scăpa de viața de zi cu zi, dar vrei totuși să îți ții telefonul lângă tine? Aceste mănuși de TrailHeads faceți companionul perfect pentru persoanele care nu lasă frigul să împiedice rutina de exerciții. Materialul ușor le face să nu fie ideale pentru friguri adânci de iarnă, dar dacă doriți ceva care să se întindă pentru a se potrivi mâinii dvs., permițându-vă, de asemenea, să utilizați telefonul, aceste mănuși sunt pentru dvs.

2. Mănuși tricotate cu căptușeală Thinsulate de Bruceriver

touchscreen-mănuși-secundă

Dacă vrei ceva mai greu și mai cald, dă cu siguranță aceste mănuși o lovitură. Lana groasă asigură o mănușă tradițională excelentă care împiedică frigul să ajungă la cifre. Vin chiar într-o gamă de culori atrăgătoare! În timp ce mănușile vin fără nici o caracteristică suplimentară în mod implicit, există opțiuni pentru mănuși compatibile cu ecran tactil în selectorul de culori.

3. Mănuși de piele cu ecran tactil pentru femei, de către Warmen

touchscreen-mănuși-al treilea

Pentru doamnele care doresc să adauge un pic de stil vieții lor de zi cu zi, aceste mănuși de Warmen se potrivesc perfect locului de muncă. Cu o alegere a căptușelii interioare din cașmir sau din fleece, acestea sunt la capătul luxului pentru mănușile cu ecran tactil pentru smartphone. Utilizatorii raportează că variantele de cașmir au o reacție mai bună la ecranele tactile, deci asigurați-vă că le luați dacă sunteți dependent de smartphone.

4. Mănuși din piele autentică de la Harrms

touchscreen-mănuși-al patrulea

Pentru domnii de acolo, aceste mănuși de Harrms au o limită inferioară publicitară de -20C (0F). Acest lucru înseamnă că puteți păstra frigul adânc de iarnă departe, în timp ce arătați și foarte elegant! Cașmirul interior se simte bine pe piele și îți menține mâinile foarte calde. În ciuda aspectului lor de lux, acestea sunt foarte accesibile, iar vânzătorul oferă o garanție de rambursare de 100%, dacă găsiți că nu funcționează pentru dvs.

5. Mănuși de iarnă impermeabile de la WindRider

touchscreen-mănuși-al cincilea

Dacă sunteți în căutarea protecției pentru mâini, aceste mănuși vine cu toate, cu o căptușeală superioară și un exterior impermeabil. În consecință, sacrifică puțin funcționalitatea ecranului tactil; producătorul declară că puteți prelua apeluri folosind mănuși, dar trimiterea de mesaje text altor persoane poate fi problematică. Acest lucru este o alegere excelentă dacă doriți să efectuați sarcini simple doar cu telefonul în loc să jucați Candy Crush în timp ce vă aflați în frig!

Tot ce ai nevoie este mănușa

Odată cu venirea iernii vine straturile suplimentare, iar mănușile pot fi o adevărată supărare pentru un dependent de smartphone. Din fericire, cu mănuși compatibile cu ecran tactil, nu este nevoie să sacrificați căldura pentru a face fotografii sau pentru a trimite un text rapid.

Te găsești folosind smartphone-ul tău des în public? Va ajuta o mănușă compatibilă cu smartphone-ul? Spuneți-ne mai jos.