5 dintre cele mai bune moduri și hacks Google Earth

5 dintre cele mai bune moduri și hacks Google Earth
⏱️ 4 min read

Google Earth este un glob virtual gratuit. O combinație de cartografiere prin satelit, fotografie aeriană și informații geografice a dus la o hartă 3D a întregii planete. Un instrument versatil, Google Earth are o mare varietate de aplicații. Indiferent dacă este vorba de educație, utilizare comercială sau pur și simplu pentru a privi în curtea vecinului, nu se poate nega apelul său.

Cu toate că este cu siguranță distractiv să-l faci pe tot globul, unii oameni întreprinzători și-au făcut funcționalitatea cu un pas mai departe. Mulțumită lor, când te-ai săturat să te delectezi cu natura frumoasă a lumii, poți aplica moduri pentru a face Google Earth un pic mai distractiv. Noțiuni de bază este destul de simplu – pur și simplu descărcați Google Earth și instalați unul dintre următoarele pluginuri.

1. Simulator de zbor

Construită chiar de Google, a simulator de zbor a fost inclus în Google Earth începând cu versiunea 4.2. Puteți accesa simulatorul de zbor în două moduri. În meniul Google Earth, dați clic pe Instrumente, apoi introduceți „Flight Simulator”. Alternativ, dacă aveți un PC Windows, țineți apăsat „Ctrl + Alt + A.” Dacă aveți un Mac, țineți apăsat „Comandă + Opțiune + A.” Se va deschide o casetă pentru a selecta ce aeronavă doriți să zburați și de unde doriți să porniți. Puteți începe zborul din locația dvs. curentă sau de pe unul dintre aeroporturile disponibile.

Pilotarea aeronavei dvs. se poate face printr-o tastatură și mouse sau un joystick și are două planuri diferite. Pentru cei cu experiență în simulări de zbor, verificați F-16 deoarece are capacitatea de a ajunge la Mach 2. Începătorii vor dori probabil să înceapă cu Cirrus SR-22, deoarece este mult mai ușor de manevrat.

Cei dintre voi care doresc doar să obțină o vedere de pasăre ar putea dori să rămână cu Cirrus, indiferent de abilitate, deoarece este mult mai lent decât F-16 și perfect pentru vizitarea obiectivelor turistice.

2. GEMMO

GEMMO este un joc online multiplayer masiv, similar cu World of Warcraft construit deasupra Google Earth. În joc, jucătorii explorează lumea reală, totul colectând comori și luptând cu creaturi monstruoase. Raidează capitalele din întreaga lume pentru a recupera cristale puternice care te vor ajuta în căutarea ta. Deși destul de simplist în comparație cu MMO-urile comerciale, veți găsi totuși o cantitate surprinzătoare de profunzime.

google-earth-hacks-gemmo

Pentru a începe cu GEMMO, veți avea nevoie de Google Earth v4.2 și este compatibil numai cu computerele bazate pe Windows.

3. GE Fotbal

google-earth-hacks-football

Mai mult un simulator de antrenor decât un joc de fotbal propriu-zis, GE Fotbal permite utilizatorilor să joace un joc de fotbal pe un teren NFL real din Google Earth. Utilizatorul apelează jocurile (de ex. QB sneak, blitz etc.) și GE Football vă oferă rezultatele. Modul plasează o minge virtuală pentru a fi pe teren, în plus față de un tablou de bord în timp real. Desigur, nu este Madden, dar s-au jucat peste 13.000 de jocuri.

4. Navele

Zbori la Mach 2 un pic prea repede pentru tine? Doriți să vă bucurați de frumusețea lumii naturale într-un ritm mai liniștit? PlanetInAction Se trimite plug-in pentru Google Earth te-a acoperit. Plasându-vă la cârma navelor mari de navigație, Ships este încă un simulator care folosește Google Earth ca fundal. Cu Navele îți poți trăi visul de a fi căpitanul unei nave de lux sau a unei nave de marfă masive.

google-earth-hacks-nave

PlanetInAction are, de asemenea, o simulare a Aterizarea lunii Apollo 11. Acest mod folosește harta Lunii Google Earth pentru a recrea prima misiune echipată pe Lună. Scopul este de a ateriza manual landerul lunar, la fel cum a făcut Neil Armstrong în 1969.

5. GEWar

google-earth-hacks-gewar

Google Earth War este un alt joc online masiv multiplayer care îi pune pe jucători unul împotriva celuilalt în bătălii care se întind pe tot globul. În acest joc Google Earth este câmpul de luptă. Modul de joc amintește de un joc de strategie în timp real, care vă permite să gestionați resursele, să construiți o armată, să atacați. Nimic nu este limitat în acest joc; puteți ataca orice oraș doriți și puteți menține alianțe cu alți jucători. Poți chiar să dezvolți arme nucleare și să le folosești pentru a-ți decima adversarii.

După cum puteți vedea, este uimitor ceea ce puțină ingeniozitate și multă creativitate pot realiza. Ați încercat vreunul dintre aceste moduri Google Earth? Care este preferatul tau? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x