5 dintre cele mai bune mopuri robot pentru casa ta

5 dintre cele mai bune mopuri robot pentru casa ta
⌛ Reading Time: 5 minutes

Este posibil să fi auzit deja despre cele mai bune aspiratoare robotizate, dar acestea nu sunt singurul instrument de curățare robot pe care îl poți cumpăra pentru casa ta.

Puteți face experiența de curățare mult mai ușoară cu un mop robot în casa dvs. inteligentă. Acestea îndepărtează efortul de a curăța scurgerile și accidentele, curățând în timp ce vă relaxați.

Iată cinci dintre cele mai bune mopuri robot pe care le puteți folosi în casă.

1. iRobot Braava 380t

Mulți mopi robot vor fi hibrizi – atât un aspirator, cât și un mop. iRobot Braava 380t este unul dintre rarele mopuri robot dedicate în prezent pe piață.

Este livrat cu un rezervor de apă pentru curățarea corectă a pardoselilor dure, dar există și opțiunea de măturare uscată. Poate curăța suprafețe largi de până la 350 de metri pătrați pentru ștergerea umedă sau peste 1000 de metri pătrați pentru măturarea uscată.

Braava 380t are un timp de funcționare între 150 de minute (pentru curățarea umedă) și 210 (pentru uscare). Vine cu cârpe reutilizabile, dar acceptă cele de unică folosință, dacă preferați.

Dacă sunteți îngrijorat de pardoseala dură, Braava 380t are un mod „umed”. Va fi suficient de umed pentru a vă șterge suprafețele podelei, dar nu suficient pentru a deteriora pardoselile scumpe din lemn de esență tare.

2. iLife V8s

Spre deosebire de Braava 38t, iLife V8s este un mop hibrid dual-mode și aspirator. Este o opțiune bună pentru cei care doresc să-și îmbunătățească casa inteligentă la un buget.

Cel mai bun robot mop Ilife V8s

Având în vedere acest lucru, nu vă așteptați să aibă unele dintre caracteristicile pe care le-ați vedea pe unele dintre modelele mai scumpe, cum ar fi controlul smartphone-ului. Cu toate acestea, vine cu mai multe moduri de curățare prestabilite, cum ar fi curățarea la fața locului pentru a șterge orice deversare în exces.

De asemenea, vă puteți programa curățarea cu iLife V8s, facilitând viața dacă doriți să vă curățe podelele în timp ce sunteți la serviciu. Modul de curățare al iLife V8s funcționează excelent pe suprafețe plane, dar nu are un mod de spălare, deci acest lucru este ceva de luat în considerare.

Vine cu o durată de viață rezonabilă a bateriei (aproximativ 80 de minute), dar unele dintre modelele de pe această listă au capacități mai mari.

3. Ecovacs Deebot M80 Pro

Ecovacs Deebot M80 Pro este un alt hibrid, dar este o alternativă mai premium decât iLife V8s, pentru cei cu un pic suplimentar de cheltuit.

Cel mai bun robot mop Ecovacs Deebot M80 Pro

Primul lucru pe care îl veți observa despre Deebot M80 Pro este cât de liniștit este să îl folosiți. Vine cu control vocal folosind Amazon Alexa, dar îl puteți controla și cu smartphone-ul.

Sunt incluse diferite moduri de curățare prestabilite (cum ar fi curățarea în jurul marginilor), dar caracteristica de curățare deosebită este modul de măturare completă care acoperă cinci pași. Acesta va mătura și ridica, ridica, mopa și usca într-o singură sesiune – ideal pentru zonele cele mai largi și pentru potențialul maxim de curățare.

Are un mod automat de întoarcere acasă când consumul este redus, dar ar trebui să dureze aproximativ 110 minute, în medie.

4. Proscenic 790T

Deși este un alt robot mop hibrid și aspirator, Proscenic 790T nu este o prostie. Are un rezervor de apă impresionant de mare, astfel încât potențialul său de ștergere nu este un gând ulterior ca unele modele de pe piață.

Cel mai bun robot mop Proscenic 790t

Are controlul smartphone-ului prin propria aplicație, o durată de viață a bateriei de două ore și un mod de curățare dublă, care va permite curățarea și aspirarea în același timp.

Spre deosebire de unii hibrizi, are și o aspirație bună pentru curățarea atât a suprafețelor dure, cât și a celor cu mochetă. De asemenea, acceptă controlul vocal Alexa și, la fel ca Deebot M80 Pro, va reveni la stația sa de bază atunci când va rămâne fără curent.

5. iRobot Braava Jet 240

iRobot Braava Jet 240 este în primul rând un mop robot, dar vine cu câteva caracteristici suplimentare. Este mai ieftin decât fratele său mai mare, Braava 280t și este probabil unul dintre cele mai ieftine iRobot pe care le puteți cumpăra în prezent.

Cel mai bun robot mop Irobot Braava Jet 240

Având în vedere acest lucru, ferește-te de limitări. Nu este o opțiune ideală pentru spații mari, deschise, dar ar putea curăța cu ușurință o baie sau o bucătărie mai mică. De asemenea, are un mod eficient de spălare pentru ștergerea umedă și umedă.

În cel mai bun caz, ar trebui să puteți șterge sau mătura zone de aproximativ 200-250 de metri pătrați. Tampoanele de mop cu cod de culoare fac comutarea între ștergerea umedă și umedă, precum și măturarea uscată, simplă și ușoară.

Se potrivește bine cu propria aplicație iRobot, oferindu-vă controlul aplicației smartphone la prețuri ieftine și ar trebui să dureze aproximativ 180 de minute, mai mult decât Braava 280t.

Îmbunătățiți-vă regimul de curățare cu un mop robot

Cumpărarea unui mop robot poate schimba în întregime modul în care abordați curățarea casei. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea timpului pentru curățare, cu programe automate și comenzi vocale.

Puteți chiar cumpăra un robot mop integrat două-în-unul și un aspirator pentru a dubla lucrurile. Roboții nu sunt doar pentru curățare, totuși, și este posibil să fiți nevoit să cumpărați un robot inteligent pentru îngrijirea grădinii, predarea și comunicarea vocală.

Credit de imagine: Apropierea mâinilor omului care controlează aspiratorul automat folosind de către DepositPhotos

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.