5 dintre cele mai bune rucsaci inteligente pentru Road Warriors

5 dintre cele mai bune rucsaci inteligente pentru Road Warriors
⏱️ 5 min read

Odată ce totul în casă devine „inteligent”, poate fi greu să găsești ceva care nu are a fost actualizat într-un fel. De la renumitul telefon mobil până la temporizatoarele inteligente de bucătărie mai obscure, toate noile accesorii inteligente sunt raiul pentru un iubitor de gadgeturi.

Recent, a existat o creștere a „rucsacurilor inteligente” care au ca scop îmbunătățirea rucsacului obișnuit pentru o eră digitală. Cu toate acestea, dacă sunteți bolnav de toate accesoriile inteligente de pe piață, nu ridicați încă nasul; acestea nu sunt atât de rele pe cât ai crede!

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ce este un „rucsac inteligent”?

Pentru a înțelege ce este un rucsac inteligent, trebuie să ne uităm de ce a fost nevoie de unul în primul rând. Profesioniștii renunță încet la umila valiză atunci când vine vorba de transportul tehnologiei, optând în schimb pentru rucsaci. Acest lucru se poate datora parțial modului în care rucsacurile pot fi proiectate având în vedere laptopurile, cu amortizare specială și compartimente pentru protecție. Cu rucsacul devenind alegerea de transport a pasionaților de gadgeturi, este firesc ca producătorii de rucsaci să-și intensifice jocul pentru a-și întâlni publicul.

Rucsacurile inteligente sunt în general definite de o caracteristică specială bazată pe tehnologie care le diferențiază de un rucsac obișnuit. Unele pot avea un port de încărcare USB care este încărcat de soare; alții pot avea un sistem inteligent de urmărire pentru a salva un laptop scump de a fi furat sau pierdut. În esență, acestea sunt rucsacuri concepute pentru a profita la maximum de gadgeturile pe care le purtați cu dvs.

Dacă sunteți cineva care vă scoate în permanență gadgeturile pe drum și doriți ceva care să vă țină pasul cu cerințele dvs., un rucsac inteligent vă poate oferi multe beneficii. Doar avantajul suplimentar de a avea un încărcător mobil oriunde te duci poate fi un avantaj suficient de mare; nu vei mai fi prins niciodată cu bateria descărcată!

Indiferent de nevoile tale, să aruncăm o privire la cinci dintre cele mai bune rucsaci inteligente și unde strălucește fiecare.

1. Rucsac pentru laptop YOREPEK Travel

Dacă îți place să călătorești în jurul lumii, dar urăști să folosești tehnologia prin controale de securitate, acesta este YOREPEK merită cu siguranță o privire. Deși poate funcționa ca un rucsac obișnuit, se poate deschide și la un punct de control de securitate pentru a arăta tot ceea ce purtați înăuntru. Are un port de încărcare în exterior pentru a vă conecta la un acumulator (care nu este inclus), precum și o gaură pentru căști, astfel încât să puteți asculta muzică, păstrând în același timp siguranța gadgeturilor ascunse în interior.

2. Korin ClickPack Pro

smart-backpack-korin

Acest rucsac este potrivit pentru oricine dorește să-și păstreze dispozitivele electronice în siguranță în timp ce vă deplasați. Blocajul combinat puternic de pe compartimentul principal îi împiedică pe hoți să-ți desfacă geanta fără ca tu să observi. Geanta vine, de asemenea, cu un fir metalic, care poate fi legat în jurul unui stâlp și atașat la încuietoare pentru a împiedica pe cineva să vă apuce geanta și să alerge. Chiar și geanta în sine este rezistentă la tăiere în cazul în care un tâlhar încearcă calea mai drastică! Dispune de un port de încărcare extern, care este ascuns pentru a preveni atragerea atenției hoților.

3. Rucsac pentru laptop Kopak Slim Business

smart-backpack-kopak

Dacă doriți ceva pe care îl puteți folosi atât pentru muncă, cât și pentru joacă, dați acest rucsac Kopak o lovitură. Deși are un loc atât pentru laptop, cât și pentru tabletă, are și un compartiment pentru obiecte obișnuite, cum ar fi documente. Aceasta înseamnă că nu trebuie să sacrificați spațiul practic pentru a vă potrivi laptopului! Fermoarul din compartimentul laptopului vine cu o mică blocare combinată, astfel încât să vă puteți securiza mai bine hardware-ul.

4. Rucsac pentru laptop Mancro

smart-backpack-mancro

Acesta de Mancro este rucsacul perfect pentru oricine este serios în ceea ce privește tehnologia lor. Ai o mulțime de bunuri? Nicio problemă – această geantă impresionantă are trei buzunare principale și nouă buzunare mai mici pentru a se potrivi tuturor bunurilor tale. De asemenea, este rezistent la apă, astfel încât să vă puteți aduce tehnologia cu ploaie ușoară, fără să vă temeți de nimic.

5. Rucsac pentru laptop Vintage Modoker

smart-backpack-modoker

În cele din urmă, dacă doriți ceva care nu sacrifică stilul pentru funcționalitate, acesta rucsac în stil vintage are un port modern de încărcare pentru cele mai bune din ambele lumi. Totuși, nu totul arată; are, de asemenea, șase compartimente în interior și este fabricat dintr-o țesătură durabilă pentru a menține totul în siguranță.

Cumpărături inteligente

„Rucsacurile inteligente” pot părea un truc, după nume, dar sunt de fapt foarte utile pentru războinicii rutieri cu o mulțime de tehnologii de transportat. Acum știi care sunt acestea și cinci dintre cele mai bune exemple de rucsacuri inteligente disponibile.

Vrei un rucsac inteligent? Poate aveți una pe care doriți să o recomandați? Sunet de mai jos!

Credit de imagine: Tânăr frumos caucazian care împachetează laptopul în rucsac. de LStockStudio / Shutterstock

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x