5 dintre cele mai bune schimburi Bitcoin pentru tranzacționarea criptomonedelor

5 dintre cele mai bune schimburi Bitcoin pentru tranzacționarea criptomonedelor

 

Odată cu recenta transformare rapidă a Bitcoin și a celorlalte criptomonede într-o zonă principală de interes, tot mai mulți oameni consideră noile valute o opțiune viabilă pentru plăți și investiții. Dacă aveți bitcoin și doriți să le schimbați în dolari, euro sau orice altă monedă sau dacă aveți active în aceste valute și doriți să obțineți bani, locul pentru a face aceste operațiuni este un schimb de bitcoin.

Există sute, dacă nu chiar mii, de schimburi de criptomonede, iar noi apar aproape zilnic. Inutil să spun că nu sunt egali. Principalii factori de luat în considerare atunci când alegeți un schimb de criptomonede sunt nivelul de securitate, ratele de schimb, valutele pe care le tranzacționează, opțiunile de plată și reputația lor în comunitate. Iată cinci schimburi de bitcoin care merită încercate.

1. Coinbase

Coinbase este unul dintre cele mai populare schimburi de bitcoin, ethereum și litecoin. A existat de ani de zile. Potrivit site-ului lor, au schimbat 20 de miliarde de dolari în monede digitale. Servesc doar treizeci și două de țări, iar metodele lor de plată variază în funcție de țară, dar practic pentru majoritatea țărilor acceptă carduri bancare și de credit. Taxele Coinbase nu sunt cele mai mici. În plus, acestea necesită verificarea ID-ului, ceea ce pentru mulți utilizatori este o oprire imensă.

2. Kriptomat.io (Alegerea noastră pentru UE)

kriptomat.io

Kriptomat.io este una dintre cele mai bune platforme pentru nou-veniți. Procesul de înregistrare și verificare este rapid și ușor. Kriptomat este o companie reglementată în UE și este înregistrată și stabilită în Estonia, care este probabil una dintre cele mai avansate țări în ceea ce privește reglementările privind criptomonedele, astfel încât sunt conforme cu toate legile și reglementările europene.

Platforma Kriptomat este sigură și ușor de utilizat, cu autentificare în doi pasi, stocare rece securizată, teste de securitate constante, mecanism de criptare, sisteme de protecție DDoS, monitorizare 24/7 și multe alte mecanisme de securitate pentru a vă asigura că investițiile dvs. sunt complet sigure.

Este disponibilă în 22 de limbi și 80 de țări și este bine cunoscută pentru comisioanele de tranzacționare scăzute și transparente. Cu peste 30 plus criptomonede disponibile, depozite SEPA gratuite, o aplicație mobilă unde puteți face cripto-operațiunile zilnice și multe altele.

Datorită încrederii, transparenței și securității, pentru noi Kriptomat este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți găsi pentru a cumpăra criptomonede în siguranță, cu comisioane mici și fără dureri de cap.

3. CEX.IO

best-bitcoin-exchange-02-cex

Un alt mare și popular schimb Bitcoin pe care îl puteți încerca este CEX.IO. Principalul său avantaj este numărul de valute și criptomonede pe care le servește. Pe lângă dolari, euro și bitcoini pe care îi puteți găsi la aproape orice alt schimb, CEX.IO tranzacționează cu ruble rusești, lire sterline, Ethereum, Zcash și Dash. Au limite comerciale, dar chiar și cu un cont de bază (de exemplu, un tip de cont care nu necesită verificarea ID-ului), unele dintre criptomonede nu au limite.

4. xCoins

best-bitcoin-exchange-03-xcoins

xCoins nu se numără printre cele mai mari schimburi de bitcoin; nici nu oferă cele mai favorabile rate de schimb sau comisioane, dar ceea ce îl face interesant este faptul că puteți vinde sau cumpăra monede cu PayPal pe lângă carduri de credit / debit, conturi bancare (ACH) și eCheck. xCoins nu este tocmai un schimb; este mai mult un site unde puteți împrumuta / împrumuta bitcoini în loc să le cumpărați / să le vindeți în mod repetat. Este o alegere bună atunci când aveți bitcoin de rezervă sau aveți nevoie temporar de ele – în acest caz le împrumutați / împrumutați contra unui depozit de garanție.

5. Bisq

best-bitcoin-exchange-04-bisq

Bisq nu este la fel de popular ca celelalte schimburi de pe listă, dar are câteva avantaje care îl fac o alegere bună. În primul rând, este un schimb descentralizat cu o mulțime de valute tranzacționate și metode de plată. În al doilea rând, cel puțin în momentul redactării acestui articol, a fost un schimb cu adevărat anonim, care este un factor foarte important pentru oricine care se preocupă de datele sale personale și de protecția vieții private.

6. LocalBitcoins

best-bitcoin-exchange-05-localbitcoins

Dacă sunteți interesat să cumpărați / vindeți monede pentru moneda dvs. locală și / sau metodele de plată locale, puteți verifica ce schimburi locale sunt disponibile. Trebuie să verificați acest lucru, deoarece există prea multe schimburi locale pentru a le enumera. Un loc bun pentru a găsi schimburi locale este LocalBitcoins.

Unele dintre bursele locale pe care le-am văzut oferă o rată nu atât de benefică atât pentru vânzare, cât și pentru cumpărare, dar dacă aveți active într-un sistem de plată local și trebuie să le convertiți în dolari sau euro pentru a utiliza bursele internaționale, ați putea pierde Mai Mult.

Odată cu creșterea numărului de schimburi de bitcoin, sunt sigur că există unele mai bune decât cele menționate mai sus. Cu toate acestea, cele menționate mai sus există de ani de zile și sunt utilizate de milioane de comercianți, deci sunt mai stabile și mai de încredere. Anunțați-ne Schimburile Bitcoin preferate de mai jos în secțiunea de comentarii, dacă nu este menționat mai sus.

Scroll to Top