5 dintre cele mai bune site-uri de gătit pentru începători absolut

5 dintre cele mai bune site-uri de gătit pentru începători absolut
⏱️ 4 min read

Dacă începi să gătești, s-ar putea să fii tentat să cauți pe internet rețete de urmat. În timp ce Internetul este o mulțime de cunoștințe care așteaptă să fie exploatate, poate fi, de asemenea, copleșitor în sfaturile pe care le oferă. O „rețetă simplă” pentru un bucătar cu experiență poate fi o întreprindere gigantică pentru un începător, de exemplu. Din fericire, există paradisuri sigure pentru începători pentru a obține ajutorul de care au nevoie fără a fi inundați cu instrucțiuni!

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Școala de gătit Kitchn

Școala de gătit Kitchn este o modalitate excelentă de a începe în bucătărie. Nu vă lăsați prea intimidați de numele său profesional – această școală vă începe cu noțiunile de bază ale bucătăriei. Acesta acoperă modul de preparare a anumitor ingrediente și vorbește de parcă l-ai întâlni pentru prima dată. Vine cu „teme” care enumeră trei acțiuni pe care le puteți face și vă permite să alegeți pe care doriți să le efectuați.

2. Șorț albastru

gătit-începători-albastru-șorț

Șorț albastru are o premisă foarte interesantă: vă înscrieți pentru serviciul lor și, din când în când, vă vor trimite o cutie plină cu ingrediente și o rețetă pentru a face ceva gustos din ea. Acest lucru asigură un serviciu distractiv și convenabil pentru bucătarii în devenire care pot să nu aibă încrederea sau dorința de a alege ingrediente din magazin. Pur și simplu luați ceea ce a fost trimis, urmați instrucțiunile și veți avea o masă delicioasă pe mâini!

Datorită naturii livrării, aceste servicii de „cutie cu alimente” variază în ce teritorii pot fi expediate în mod fiabil. Dacă premisa te interesează, dar Blue Apron nu-ți poate aduce ingredientele, vezi dacă există un serviciu de cutie de alimente care este mai aproape de tine.

3. Supercook

gătit-începători-supercook

Alternativ, este posibil să știți ce ingrediente doriți să utilizați, dar nu puteți găsi o rețetă simplă care să le utilizeze. Nu este neobișnuit să efectuați o căutare a ingredientelor pe care doriți să le folosiți doar pentru a găsi rețete care necesită mult mai multe adăugiri și abilități de pregătit! Dacă doriți să reduceți scopul ingredientelor, încercați Supercook.

Acest motor de căutare vă permite să introduceți ingredientele pe care le aveți la îndemână sau pe care doriți să le utilizați și afișează rețete care folosesc doar acele ingrediente exacte. De asemenea, vă va oferi sugestii cu privire la ingrediente suplimentare care se potrivesc cu ceea ce ați introdus, ceea ce este minunat fie pentru a curăța raftul de condimente, fie pentru a vă inspira pur și simplu pentru următoarea călătorie de băcănie.

4. Octetii bugetari

gătit-începători-buget-octeți

Rețete Budget Bytes prezintă două avantaje: fac mâncăruri grozave și ieftine pentru începători capătă experiență și sunt în mod natural simple și ușor de făcut datorită plafonului lor cu buget redus. Fiecare rețetă are o estimare a costurilor, astfel încât să știți exact cât de mult vă va împiedica fiecare masă și puteți avea porțiile ajustate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Vine chiar și cu o aplicație, astfel încât să puteți găti cu telefonul sau tableta alături de dvs.

5. YouTube

Dacă preferați un indiciu vizual despre cum să începeți cu gătitul, YouTube are o cantitate surprinzător de bună de tutoriale video pe care să le încercați. Puteți căuta „rețete simple” și puteți găsi câteva videoclipuri bune, dar este posibil să aveți rezultate mai bune dacă căutați termeni care să corespundă cu ceea ce doriți să faceți (cum ar fi „rețete simple pentru curry” sau „rețete simple pentru desert”) . Canalul Dorințe alimentare este un site de gătit foarte reputat, iar unele dintre videoclipurile lor anterioare sunt perfecte pentru început.

Gătit după cartea (digitală)

Internetul conține o mulțime de sfaturi despre gătit, dar acest lucru poate fi copleșitor pentru cineva care dorește doar un loc unde să înceapă. Acum știi cinci moduri diferite de a începe în bucătărie.

Care dintre cele de mai sus este preferata ta? Spuneți-ne mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x