5 dintre cele mai bune site-uri web de screening criptografic

Crypto Screener Websites Featured Image
⏱️ 15 min read

Pe vasta piață cripto de astăzi, găsirea manuală a monedelor cu cel mai mare potențial de a oferi returnări rapide este ca și cum ai găsi un ac într-un car de fân. Pentru a economisi efortul manual de analiză a fiecărei monede și de monitorizare a tendinței acesteia, comercianții folosesc criptoscreenere pentru a căuta cele mai bune oportunități de tranzacționare. Enumerăm mai jos cinci dintre cele mai bune criptoscreenere.

Finalizarea lucrărilor la structur...
Finalizarea lucrărilor la structura casei

Ce este un Cripto Screener?

Criptovaluările sunt instrumente care pot scana lista uriașă a pieței de criptomonede și pot filtra oportunitățile de tranzacționare pe baza setărilor și parametrilor personalizați. Diferiții criptoscreeneri au mecanisme diferite pe baza cărora își creează predicțiile și analizează tendințele. Parametrii cei mai des utilizați pentru a vă filtra căutarea sunt:

 • Schimbare de preț
 • Capitalizarea pieței
 • Volumul tranzacționării
 • Modele de diagrame tehnice
 • Indicatori precum crossoverele EMA și RSI

Pe baza strategiei și parametrilor dvs., un screener cripto va scana printr-o listă de monede și vă va arăta pe cele care se potrivesc preferințelor dvs. de căutare.

1. DYOR

DYOReste un screener cripto destul de nou, conceput special pentru comercianții care joacă cu derivate precum futures și opțiuni.

Pagina de pornire Dyor

Indicele DYOR este format din peste o sută de monede cu cel mai mare volum de tranzacționare. Scanează piețele spot ale Binance și KuCoin și piețele perpetue ale FTX pentru a lista și analiza monede în ambele perechi USDT și BTC.

Este încărcat cu peste 150 de indicatori tehnici pentru a găsi monede care se aliniază cu strategia dvs. de tranzacționare cu derivate. Folosind aceste filtre, puteți sorta anumite monede care au avut recent o încrucișare de aur, au o divergență ascunsă, au avut o erupție recentă a Bandei Bollinger și chiar au format un model de sfeșnic oriunde, de la un om spânzurat la o stea căzătoare.

Puteți chiar să atribuiți prioritate personalizată acestor filtre pentru a vă crea propriul screener puternic care scanează întreaga piață și vă prezintă monede care se potrivesc cu strategiile dvs. personalizate.

Dyor Screener

Dacă sună ca un mic upgrade de la majoritatea criptoscreenerelor, DYOR o duce la un alt nivel, făcând de fapt toate analizele tehnice în numele tău folosind propria sa AI. Nu numai că poate lista monede pe baza parametrilor dvs., dar poate identifica și diferite modele de diagramă.

Cu toate acestea, dacă vă place să tranzacționați doar un anumit model, cum ar fi pană care căde sau steag taur, vă puteți personaliza setările pentru a scana monedele listate pentru a găsi modelele preferate și chiar a seta intervale de timp personalizate pentru căutarea dvs. Nu doar modele, ci și DYOR identifică și enumeră liniile curente de tendință, suportul istoric și nivelurile de rezistență pe care altfel le-ați putea rata.

Modele Dyor Min

Una peste alta, DYOR este, fără îndoială, unul dintre cei mai puternici cripto screeners pentru tranzacționarea futures și opțiuni. Pe lângă scanarea și listarea monedelor, detectează și creșteri bruște de volum în toate cele trei schimburi listate și chiar vă trimite alerte pe telegramă pentru toate scanările dvs. Cu toate acestea, DYOR nu este un screener gratuit și toate aceste funcții vă vor costa 14 USD pe lună.

Pro:

 • Peste 150 de iIndicatori tehnici
 • Creați alerte personalizate
 • Recunoașterea modelelor și a divergenței

Contra:

 • Nu identifică modele pentru fiecare monedă

2. Coinmarketcap

Dacă ați verificat vreodată prețul unei criptomonede online, sunt șanse să fie probabil activat Coinmarketcap. Este cea mai menționată resursă de urmărire a prețurilor pentru criptomonede de pe Internet, cu peste 300 de milioane de utilizatori activi.

Are un set complet de caracteristici de bază și o interfață de utilizator simplă. Cu toate acestea, se dublează și ca instrument de screening cu o mulțime de funcționalități. Puteți sorta monedele în funcție de filtre precum preț, algoritm etc.

De asemenea, puteți clasifica monedele listate în funcție de sectoarele cărora le aparțin, de modificarea procentuală a prețului, de capitalizarea pieței, de volum și de oferta circulantă.

Filtre Coinmarketcap

Ceea ce face ca Coinmarketcap să fie unul dintre cei mai buni cripto screeners este că are cel mai mare indice de monede. Listează peste 16.000 de monede cripto și oferă, de asemenea, informații despre elementele fundamentale ale monedei, de unde să o cumperi, istoricul prețurilor și multe altele.

Pe lângă faptul că acționează ca un instrument de analiză a pieței cripto, Coinmarketcap vă oferă și câteva instrumente suplimentare, cum ar fi liste de urmărire personalizate și chiar un instrument de urmărire a portofoliului gratuit.

Portofoliul Coinmarketcap 1

Alături de monede, Coinmarketcap clasifică și punctează schimburile în funcție de trafic, lichiditate, volume de tranzacționare și încrederea în legitimitatea volumelor de tranzacționare pe care le raportează.

Una peste alta, Coinmarketcap este un screener grozav în care puteți găsi informații despre aproape fiecare monedă listată vreodată la un schimb, care este foarte ușor de utilizat pentru începători. Cu toate acestea, nu este cel mai bun pentru comercianții cu experiență, deoarece nu vine cu filtre sau parametri avansati pentru sortarea monedelor.

Pro:

 • Interfață de utilizare ușor de utilizat
 • Acces ușor la codul sursă și documentul alb
 • Timpi rapidi de reîmprospătare

Contra:

 • Lipsa parametrilor de filtrare avansati

3. Messari

Messari este un alt instrument de screening cripto care este excelent atât pentru nou-veniți, cât și pentru experții în spațiul cripto. Prezintă o mulțime de informații detaliate într-un format ușor de citit și este plin de peste o sută de filtre avansate.

Producător Min

Messari vă oferă acces la diagrame care vă arată mai multe aspecte ale unei monede, împreună cu valori cheie, cum ar fi intervalul de o oră, intervalul de 24 de ore, volumul, capitalizarea pieței, maximul/scăzutul din toate timpurile și multe altele. De asemenea, obțineți o mulțime de informații despre monedă pe pagina de profil, unde puteți afla despre istoria monedei și elementele fundamentale care susțin moneda.

În afară de rezumat, puteți vedea, de asemenea, pe ce burse se tranzacționează și care este prețul de tranzacționare la fiecare schimb, totul pe un singur tablou de bord, care poate ajuta comercianții care caută oportunități de arbitraj.

Piețele

Un mic avertisment despre Messari este că are doar 842 de monede în index. Cu toate acestea, aceste monede sunt selectate cu atenție și sunt cei mai buni producatori de bani de pe piața cripto cu un volum rezonabil de tranzacționare.

Messari afișează monede cu o varietate de valori și date în zona dedicată graficului Messari. Acesta discută prețul unei monede, volumul, dimensiunea pieței, volatilitatea și alți factori, toți fiind reprezentați în propriile grafice și valori, astfel încât să puteți obține o vizualizare completă bazată pe analize tehnice. Aceste informații ajută comercianții și investitorii să înțeleagă mai bine situația realistă a monedei și mișcarea viitoare.

Ceea ce face Messari cu adevărat unic este faptul că listează chiar și informații de fundal despre o monedă, cum ar fi depozite bruște de schimb, rate de intrare și ieșire, adrese active și multe altele. Acest lucru vă ajută să obțineți o vedere holistică a pieței fără a fi nevoie să accesați site-uri precum CryptoQuant pentru a efectua analize avansate de piață.

Aspect cu mai multe diagrame

Deși Messari are o colecție grozavă de funcții pentru utilizatorii gratuiti, valorile avansate, indicatorii și filtrele sunt rezervate utilizatorilor premium. Pentru a debloca toate beneficiile și a utiliza cât mai bine platforma, va trebui să plătiți o taxă lunară de 29,99 USD.

Pro:

 • Gamă largă de date și valori
 • Analiza detaliata a proiectului
 • Interfață de utilizare organizată și ușor de înțeles
 • Listează cele mai recente știri și evenimente

Contra:

 • Nu este gratis

4. LunarCrush

LunarCrush este un cripto screener unic care filtrează monede pe baza angajamentelor sociale. Deoarece sfera cripto este un teritoriu extrem de manipulativ, cu influențe care exercită multă putere asupra următoarei mișcări a unei monede, este foarte logic să verificați valorile sociale pentru a prezice următoarea pompă dintr-o monedă.

Pagina de pornire Lunarcrush

Spre deosebire de majoritatea criptoscreenerelor care se concentrează pe materiale de analiză tehnică, cum ar fi profilele de volum și volatilitatea, LunarCrush adaugă o întorsătură formulei. Utilizează inteligența artificială și învățarea automată pentru a identifica tendințele pe rețelele sociale pentru o anumită monedă pentru a judeca cantitativ următoarea mișcare a unei monede.

LunarCrush are multe filtre și indicatori neconvenționali, cum ar fi volumul social, implicarea socială, volumul de știri și contributorii sociali care oferă informații despre mișcările viitoare ale prețurilor. Nu numai asta, dar puteți vedea valorile și tendințele sociale pentru toate monedele, puteți urmări portofoliul și puteți adăuga rezervele și le puteți vizualiza în diagrame frumos detaliate.

Metrica Lunarcrush

Pe fila Fluxuri a lui LunarCrush, puteți vedea cuvintele în tendințe în domeniul cripto și puteți vedea cele mai dominante cuvinte din tendințele sociale cripto, ceea ce vă poate ajuta să preziceți prețurile viitoare ale monedelor care câștigă hype online. De asemenea, are o filă dedicată pentru influențători, unde puteți citi cele mai recente tweet-uri de la cripto influenceri într-un singur loc pentru a afla ce monedă forțează.

Influenții Lunarcrush Împingeți

De asemenea, există valori speciale precum Galaxy Score și AltRank, care sunt exclusive pentru LunarCrush și oferă perspective unice despre mișcările viitoare ale prețului. Mai mult, are și un scor de corelare, care continuă să compare acuratețea predicțiilor LunarCrush cu mișcarea reală a prețului.

În general, LunarCrush este cel mai bun screener de valori sociale care vă oferă o perspectivă unică asupra pieței. Chiar dacă nu este foarte înțelept să investești într-o monedă doar pe baza hype-ului social, o poți folosi întotdeauna ca factor de confluență pentru a alege tranzacții mai promițătoare.

Pro:

 • Valori sociale unice
 • Valori exclusive LunarCrush
 • Analiza precisă a datelor

Contra:

 • Fără editare grafică

5. Cuantificați Crypto

QuantifyCrypto este un instrument puternic de screening criptografic, care se concentrează pe ușurința de utilizare și simplitate. Acesta analizează primele 250 de monede de pe piață, care singure acoperă peste 97% din capitalul total al pieței criptomonedei. Interfața de utilizare a screener-ului este inundată de informații, ceea ce ar putea face să pară greu de înțeles, dar este de fapt destul de simplu și ușor odată ce o înțelegi.

Pagina de pornire Quantifycrypto

Pagina de pornire a terminalului are toate cele 250 de monede listate ordonat pe un singur tablou de bord și puteți vedea direct prețul fiecărei monede împreună cu tendința actuală pe care o calculează screener-ul folosind propriul algoritm. Prețurile sunt reîmprospătate la fiecare cinci secunde, afișând mișcarea prețului ca verde și roșu în funcție de direcție.

De asemenea, QuantifyCrypto poate sorta monede folosind filtre avansate precum RSI, MACD, ATR, Bollinger Bands și multe altele, ceea ce îl face un instrument foarte puternic, în special pentru comercianții zilnici. Nu numai asta, dar are și un tablou de bord care afișează semnale urcare și urs care prezice în mod activ următoarea mișcare a unei monede. Puteți ajusta și mai mult alertele de semnal prin configurarea unor valori personalizate precum RSI și MACD și chiar să schimbați intervalul de timp al screenerului dvs., toate acestea cu un singur instrument.

Quantifycrypto Screener

Nu numai că QuantifyCrypto are un instrument de screening foarte puternic, dar oferă și alte funcții, cum ar fi hărți de căldură personalizabile, agregator de știri, diagrame de prețuri multiple, widget-uri și un tablou de bord personalizat care afișează scoruri tehnice.

Quantifycrypto Heatmap

Chiar dacă versiunea gratuită a QuantifyCrypto este suficient de bună pentru majoritatea utilizatorilor, dacă doriți să deblocați rate de reîmprospătare crescute și acces la și mai mulți indicatori, va trebui să vă abonați la planul lor premium, care costă în jur de 29,99 USD pe lună.

Pro

 • Timp de reîmprospătare rapidă
 • Sfeșnice personalizabile
 • Interfață de utilizare intuitivă

Contra

 • Conturile gratuite pot folosi doar trei indicatori simultan

întrebări frecvente

1. Puteți folosi criptoscreenere pentru scalping?

Deoarece scalpingul necesită precizie și acuratețe ridicate, bazarea completă pe informațiile unui screener cripto poate să nu fie cea mai bună idee. Ceea ce poți face în schimb este să folosești un screener pentru a găsi monede într-o tendință definitivă, folosind filtre precum 200MA și să te uiți la intrările de retragere de pe acele monede pentru a le scalpa în siguranță.

2. De ce diferiți cripto screeners afișează prețuri diferite pentru aceleași monede?

Principalul motiv pentru care există o diferență în prețul aceleiași monede între diferitele criptoscreenere este că își colectează datele de la diferite schimburi.

3. Pot realiza un script Python pentru a cumpăra automat o monedă folosind un screener criptografic?

Unii criptoscreeners, cum ar fi QuantifyCrypto, oferă un API cu planurile lor premium pentru a vă crea propriile strategii de tranzacționare. Puteți solicita API-ul unei monede pentru informații precum RSI, crossover EMA sau starea de rupere a benzii Boilenger și puteți formula propriile condiții care vor declanșa o cumpărare atunci când acestea sunt îndeplinite.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x