5 dintre cele mai bune site-uri web pentru a vă crea propriile aplicații Android fără codificare

5 dintre cele mai bune site-uri web pentru a vă crea propriile aplicații Android fără codificare
⏱️ 5 min read

V-ați dorit vreodată să puteți crea o aplicație? Poate vrei unul pentru afacerea ta sau doar pentru tine? Aplicațiile nu sunt utile numai pentru tot felul de situații de afaceri, ci și în activitățile de zi cu zi. De exemplu, puteți crea o aplicație pentru a vă ajuta să planificați o nuntă sau un alt eveniment. Doar câțiva oameni ar avea nevoie de ea.

Există un număr aparent nelimitat de site-uri web care promit o modalitate ușoară de a crea aplicații. Cei mai mulți dintre ei vor fi în fața cuvântului „gratuit”. Și, ca să fim sinceri, majoritatea dintre ei sunt liberi să înceapă. După aceea se schimbă. În funcție de nevoia dvs. de aplicație, indiferent dacă este vorba de planificarea afacerii sau a petrecerii, este posibil ca bugetul dvs. să nu permită o aplicație costisitoare sau un angajament lunar substanțial.

Deci, dacă nu doriți să câștigați un milion de dolari din aplicația dvs. (sau să cheltuiți o mulțime de bani pentru a o crea), aceste cinci site-uri vă vor permite să vă creați propriile aplicații Android și să aveți în continuare bani în buzunar atunci când este complet.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Andromo

Andromo este cea mai populară platformă pentru producătorii de aplicații Android.

Pentru a crea propria aplicație este nevoie doar de trei pași:

  1. Creați un proiect Andromo.
  2. Completați câteva formulare simple pentru a adăuga funcții, elemente grafice, conținut și tot ceea ce face ca aplicația dvs. să fie unică.
  3. Faceți clic pe un buton pentru a vă crea aplicația.

Spre deosebire de mulți dintre ceilalți constructori de aplicații, Andromo nu are un ecran de previzualizare pentru a vedea cum va arăta aplicația dvs. în timp ce adăugați elemente sau modificați formatarea. După ce creați aplicația, vă vor trimite prin e-mail. Nu acceptă încărcarea aplicației în Magazin Play. În mod gratuit, puteți crea o singură aplicație cu anunțuri. Dacă treceți la cel mai mic cost pentru 8 USD pe lună, puteți avea până la cincizeci de aplicații și le puteți genera bani.

2. AppsGeyser

create-apps-appsgeyser

AppsGeyser este total gratuit. Nu se laudă cu taxe, taxe, planuri de abonament sau limite. Există peste cincizeci de șabloane disponibile diferite pentru a vă ajuta să începeți și pentru a facilita crearea aplicației. Site-ul folosește un ecran de previzualizare pentru a arăta cum arată aplicația dvs., dar am avut mici probleme pentru ca acest lucru să funcționeze constant. Deoarece este gratuit, nu acceptă publicarea aplicației în magazine. Vor primi cincizeci la sută din orice monetizare pe care o faceți pentru a compensa costul.

3. AppMachine

create-apps-appmachine

La suprafață când te uiți la prețuri, AppMachine pare mai scump, dar trebuie să plătiți numai dacă intenționați să publicați aplicația pe Google Play sau pe o altă platformă. Există 92 de șabloane diferite disponibile pentru a alege pentru a începe să creați aplicația și un ecran de previzualizare pentru a ține pasul cu modificările pe care le faceți. Acestea vă fac mai ușor să vă imaginați ce puteți plasa pe un ecran comparând clădirea aplicației cu clădirea cu Legos. Când doriți să testați aplicația, acestea vă oferă un cod QR pentru scanare, care apoi îl deschide pe telefon.

4. AppMakr

create-apps-appmakr

Appmakr percepe 2 USD pe lună pentru a avea o aplicație pe piața AppMakr cu marca lor în aplicație. Există un plan gratuit care vă permite să publicați site-uri web mobile, dar pentru a avea o aplicație, aveți nevoie cel puțin de acel plan de bază. Folosiți interfața de glisare și plasare și panoul de previzualizare pentru a crea oricâte aplicații doriți gratuit. Alegeți un plan numai atunci când decideți să promovați sau să publicați o aplicație. Dacă sunteți interesat doar să creați o aplicație pe care să o împărtășiți colegilor de muncă sau prietenilor, nu puteți bate prețul. Are asistență tehnică, un tablou de bord cu statistici și nu are taxe sau limite de timp pentru modificări.

5. AppyPie

create-apps-appypie

AppyPie are o interfață de utilizator simplă cu un ecran de previzualizare care vă permite să glisați și să fixați articole pe aplicația dvs. și să vedeți rezultatele. De asemenea, oferă tutoriale video pentru a vă ajuta în timp ce creați o aplicație web progresivă (PWA), nu un Android. Au un plan gratuit care vă permite doar patruzeci și opt de ore să vă editați aplicația. Următorul plan sare la 15 USD pe lună pentru a crea aplicații Android. Brandul AppyPie este pe fiecare aplicație, cu excepția cazului în care utilizați planul la cel mai bun preț.

Cum ar putea o aplicație pe care o proiectați, doar pentru nevoile dvs., să îmbunătățească ceva din viața dvs.? Încercați unul dintre aceste site-uri și vedeți dacă puteți face realitate.

Credit de imagine: Primul plan al designerilor care creează un prototip de aplicație mobilă de baranq / Shutterstock

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x