5 dintre cele mai bune teme întunecate Linux care sunt ușoare pentru ochi

5 dintre cele mai bune teme întunecate Linux care sunt ușoare pentru ochi
⏱️ 3 min read

Există mai multe motive pentru care oamenii optează pentru teme întunecate pe computerele lor. Unii le găsesc ușor în timp ce alții le preferă din cauza stării lor medicale. Programatorilor, în special, le plac temele întunecate, deoarece reduc strălucirea ochilor.

Dacă sunteți un utilizator Linux și un iubitor de teme întunecate, aveți noroc. Iată cinci dintre cele mai bune teme întunecate pentru Linux. Verifică-i!

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. OSX-Arc-Shadow

După cum sugerează și numele său, această temă este inspirată de OS X. Este o temă plană bazată pe Arc. Tema acceptă mediile desktop GTK 3 și GTK 2, astfel încât utilizatorii Gnome, Cinnamon, Unity, Manjaro, Mate și XFCE pot instala și utiliza tema. OSX-Arc-Shadow face parte din colecția de teme OSX-Arc. Colecția are alte câteva teme (întunecate și luminoase) incluse. Puteți descărca întreaga colecție și puteți folosi doar variantele întunecate.

Utilizatorii distro pe bază de Debian și Ubuntu au opțiunea de a instala versiunea stabilă utilizând fișierele .deb găsite pe aceasta pagină. Fișierele sursă comprimate sunt, de asemenea, pe aceeași pagină. Arhivați utilizatorii Linux, verificați acest lucru Link AUR. În cele din urmă, pentru a instala tema manual, extrageți conținutul zip în folderul „~ / .themes” și setați-l ca temă curentă, controale și margini de fereastră.

2. Kiss-Kool-Red versiunea 2

Kiss-Kool-Red versiunea 2

Tema are doar câteva zile. Are un aspect mai întunecat în comparație cu OSX-Arc-Shadow și contururile de selecție roșie. Este deosebit de atrăgător pentru cei care doresc mai mult contrast și mai puțină strălucire de pe ecranul computerului. Prin urmare, reduce distragerea atenției atunci când este utilizat noaptea sau în locuri cu lumină slabă. Suportă GTK 3 și GTK2.

Mergeți spre gnome-looks pentru a descărca tema din meniul „Fișiere”. Procedura de instalare este simplă: extrageți tema în folderul „~ / .themes” și setați-o ca temă curentă, controale și margini ale ferestrei.

3. Equilux

Equilux

Equilux este o altă temă întunecată simplă bazată pe tema Materia. Are un ton neutru de culoare închisă și nu este prea elegant. Contrastul dintre contururile de selecție este, de asemenea, minim și nu la fel de clar ca culoarea roșie în Kiss-Kool-Red. Tema este creată cu adevărat, având în vedere reducerea oboselii ochilor.

Descărcați fișierul comprimat și dezarhivați-l în folderul „~ / .themes”. Apoi, o puteți seta ca temă. Puteți verifica pagina sa GitHub pentru ultimele adăugiri.

4. Deepin Dark

Deepin Dark

Deepin Dark este o temă complet întunecată. Pentru cei cărora le place puțin mai mult întuneric, această temă este cu siguranță una de luat în considerare. Mai mult, reduce și strălucirea de pe ecranul computerului. În plus, acceptă Unity. Descarcă Deepin Dark aici.

5. Ambiance DS BlueSB12

Ambiance DS BlueSB12

Ambiance DS BlueSB12 este o temă întunecată simplă, deci face ca detaliile importante să iasă în evidență. Ajută la focalizare, deoarece nu este o fantezie inutilă. Este foarte asemănător cu Deepin Dark. Este deosebit de relevant pentru utilizatorii Ubuntu, este compatibil cu Ubuntu 17.04. Puteți descărca și încerca de la aici.

Concluzie

Dacă utilizați un computer pentru o perioadă foarte lungă de timp, temele întunecate sunt o modalitate excelentă de a reduce tensiunea asupra ochilor. Chiar dacă nu, temele întunecate vă pot ajuta în multe alte moduri, cum ar fi îmbunătățirea concentrării. Spuneți-ne care este preferatul dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x