5 dintre cele mai bune teme și imagini de fundal pentru CM Launcher 3D

5 dintre cele mai bune teme și imagini de fundal pentru CM Launcher 3D
⏱️ 4 min read

Dacă vă gândiți să cumpărați un smartphone nou, s-ar putea să doriți ca aspectul său să fie foarte diferit de cel pe care l-ați avut înainte. În multe privințe, un telefon a devenit o extensie a personalităților noastre. Cine poate argumenta împotriva unei declarații despre stilul semnăturii, cu un pic de strălucire?

Evident, acest raționament singur nu este suficient pentru a justifica o nouă achiziție de telefon. Acesta este locul în care lansatoarele de telefoane Android sunt foarte utile. Fără să cheltuiți un ban, puteți transforma foarte mult aspectul telefonului. CM Launcher 3D de Cheetah Mobile este unul dintre cei mai buni lansatori din 2019 care merită verificat.

Iată o selecție a celor mai bune teme care vor oferi telefonului tău un avantaj futurist incredibil de minunat.

1. CM Launcher Tema 3D implicită

Tema implicită a CM Launcher este disponibilă imediat din descărcarea aplicației. Trebuie să activați lansatorul din setările implicite ale temei telefonului. La 2 MB, este extrem de ușor.

Efectele grafice ale lansatorului vor înlocui imediat interfața plat 2D a telefonului cu un tapet 3D nou-nouț. Este o plăcere vizuală ca toate aplicațiile să se rotească în jurul unei axe centrale și să fie sortate în propriile categorii îngrijite.

Cm Launcher 3d

Faceți clic pe „Booster” și va elibera imediat spațiu RAM pe telefon. Faceți clic pe „Teme zilnice” pentru a obține mai multe opțiuni pentru imagini de fundal și toate acestea vă vor lăsa uimit. Există, de asemenea, o opțiune „CM VPN” care funcționează de fapt.

Optimizare telefon Cm Launcher

Puteți selecta în continuare teme în funcție de culoare, de interesele preferate sau de aspectele tastaturii.

Teme din Default Launcher Cm 3dsss

Nici aspectul aplicațiilor interne nu dezamăgește.

Aplicații interne Cm 3d

CM Launcher acceptă o varietate de alte teme pe care le puteți roti zilnic. Selectați-le cu atenție pentru a avea o zi specială, în fiecare zi.

2. Ecran transparent

Trăiește viața transparent! Acesta este un temă 3D genială care folosește camera din spate a telefonului pentru a crea un tapet transparent pe ecran. Dacă sunteți înconjurat de peisaje frumoase, telefonul dvs. transparent vă poate reflecta buna dispoziție în mai multe moduri.

Tema transparentă

După ce porniți tema transparentă, vă va solicita permisiunea de a utiliza camera din spate. Tapetul transparent va rămâne activ de fiecare dată când vă aflați pe ecranul principal.

Screen Transparent Start Y

Nu doriți ca bateria mobilă să se descarce din cauza utilizării continue a camerei? Apoi, puteți avea pur și simplu un acvariu viu selectând „pești pe ecran”. De asemenea, este destul de transparent.

3. Teme Samsung Galaxy

Din sertarul principal al aplicației CM Launcher, puteți descărca o serie de teme 3D inovatoare de la Samsung Galaxy. Imaginile de fundal au un aspect frumos, cu pictograme de aplicații plutitoare și mișcare rapidă a aplicației în diferite puncte.

Teme Samsung Galaxy

Temele Galaxy S7 Edge sunt împărțite în continuare în temele individuale ale telefonului, care ar trebui să vă ofere o temă tehnico-futuristă în fiecare zi nouă.

Tema Galaxy

4. Glass Tech 3D

Dacă nu doriți un tapet transparent pe telefon din cauza consumului bateriei, Glass Tech 3D oferă o alternativă uluitoare. Nimic nu spune 3D mai mult decât pictogramele de aplicații flotante care pot fi modificate într-un ecran care sfidează gravitația. După cum veți afla, tema tehnologiei sticlei oferă un sens complet nou glisării telefonului.

Glass Tech 3d

Tema tehnologiei sticlei are și alte sub-teme proprii, inclusiv fulgere, flăcări și galaxii solare. Singura limită este imaginația ta.

5. Pământul în spațiu 3D

Îți place să vezi vederi live ale pământului din spațiu? Nu trebuie să fii astronaut pentru a asista la asta. Cu Tema Pământ în spațiu 3D, vă puteți bucura de punctul albastru pal în propria stație spațială internațională. Cea mai bună parte este că obțineți imagini de fundal vii cu rotație de 360 ​​de grade. Asta înseamnă că puteți roti telefonul în orice direcție la alegere și obțineți perspective interesante.

Pământ în spațiu 3d

În concluzie

Telefonul dvs. vă oferă posibilitatea de a vă exprima în mai multe moduri diferite. Respectarea numai a temei implicite a producătorului poate deveni plictisitoare. S-ar putea să doriți să experimentați una dintre aceste superbe teme tridimensionale de CM Launcher 3D.

Care este tema ta lansatoare preferată și ce o face unică pentru tine? Ce fel de personalizare ați făcut cu privire la aspectul telefonului? Împărtășiți-vă ideile în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x