5 dispozitive de încărcare ecologice pentru a vă menține dispozitivele mobile în funcțiune

5 dispozitive de încărcare ecologice pentru a vă menține dispozitivele mobile în funcțiune

⌛ Reading Time: 4 minutes

Mai puține lucruri sunt mai frustrante decât faptul că telefonul mobil sau tableta nu au putere, mai ales atunci când nu există nici o priză la vedere. Pe măsură ce lumea trece la o nuanță mai profundă de verde în fiecare zi, nu este de mirare că există pe piață o mare varietate de dispozitive de încărcare mobilă ecologice care fac ca alimentarea să fie ușoară.

Pentru a vă menține telefonul sau tableta în funcțiune într-un mod care nu necesită energie electrică, luați în considerare unul dintre cele cinci dispozitive de încărcare ecologice enumerate aici.

Priza de buzunar 2

Indiferent dacă sunteți un călător pasionat, iubitor de aer liber sau pur și simplu un respectator de dispozitive ecologice, Priza de buzunar 2 este modul perfect de a vă încărca dispozitivul mobil fără a fi nevoie de un plug-in. Acest generator de dimensiuni de buzunar este alimentat de forța umană – acționarea manuală asigură energia electrică necesară pentru a vă stimula dispozitivul în orice situație. Utilizatorii pot utiliza Pocket Socket 2 pentru tablete, telefoane mobile, playere mp3 și camere și se vinde online la un preț accesibil de 64,95 USD.

Încărcător solar pentru ferestre XDModo

Încărcător solar pentru ferestre XDModo

O altă opțiune excelentă pentru utilizatorul de dispozitive mobile ecologice este Încărcător solar pentru ferestre XDModo. Designul său mic, elegant, îl face portabil și ușor de utilizat, deoarece accesoriul reutilizabil din silicon se lipeste de orice suprafață a ferestrei. Panourile solare mici din dispozitiv colectează suficientă energie solară pentru a încărca complet o varietate de dispozitive mobile, iar curentul este păstrat chiar și atunci când dispozitivul nu este conectat. Încărcătorul solar pentru ferestre XDModo se vinde online cu 31,99 USD.

BoostTurbine 2000

Dispozitiv de încărcare ecologic BoostTurbine 2000.

Similar cu mufa de buzunar, BoostTurbine 2000 este o altă sursă de energie generată manual pentru dispozitivele mobile. Fără a fi nevoie de o conexiune electrică, acest încărcător ecologic, în miniatură, necesită doar câteva minute de lucru pentru a pune dispozitivul în funcțiune. Cu toate acestea, BoostTurbine nu funcționează la fel de bine ca Pocket Socket atunci când un dispozitiv este complet mort. Acest dispozitiv se vinde cu 69,99 USD online și în unele magazine de vânzare cu amănuntul.

MyFC PowerTrekk

Dispozitiv de încărcare ecologic MyFC PowerTrekk.

MyFC PowerTrekk este un încărcător unic de dispozitive mobile care folosește puterea apei și a sării combinate, cu ambele elemente conținute cu grijă într-o carcasă rezistentă la apă, care ocupă mai puțin spațiu decât dispozitivul dvs. real. Când energia solară nu este abundentă sau un generator de mână pur și simplu nu va funcționa, MyFC PowerTrekk poate fi utilizat pentru a furniza suficientă energie electrică verde pentru a încărca complet un smartphone sau tabletă. Acest încărcător mobil necesită achiziționarea unui puck de sare în plus față de unitatea de încărcare. Combinația celor două costă 158 USD utilizatorilor și este disponibilă numai online.

EnerPlex Surfr

Dispozitiv de încărcare ecologic EnerPlex Surfr.

O altă opțiune pentru utilizatorii de telefoane mobile ecologice este EnerPlex Surfr. Această carcasă ușoară pentru telefonul mobil cu panou solar valorifică puterea soarelui și o transformă în energie electrică suficient de puternică pentru a vă încărca dispozitivul mobil. EnerPlex Surfr a fost conceput pentru a fi și ultra-subțire, dar este suficient de durabil pentru a vă proteja dispozitivul de zgârieturi sau zgârieturi. Acest dispozitiv de încărcare este disponibil doar pentru utilizatorii de iPhone 5 / 5s și iPhone 6 în acest moment și poate fi achiziționat online pentru 89,99 USD.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.