5 extensii amuzante Chrome pentru a-ți glumi prietenii

5 extensii amuzante Chrome pentru a-ți glumi prietenii
⏱️ 4 min read

Nu trebuie să așteptați până la Ziua Prostului pentru a fi o pacoste completă și pentru a juca farse prietenilor tăi. Una dintre multele modalități prin care poți sărbători arta răutății este să te strecori pe computerul prietenului tău / inamicului / colegului și să-i blochezi browserul cu tot felul de extensii amuzante.

Iată care sunt opțiunile noastre de top care vă vor lăsa să râdeți în detrimentul săracilor voastre victime.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Modificator de pagină Web Prank

Aceasta este o bijuterie. Folosind această extensie încântătoare, puteți modifica textul de pe orice site web pe care îl vizitați – de la site-uri de știri la Twitter. Acest lucru oferă oportunități nesfârșite, fie că este vorba de personalizarea fluxului Twitter al prietenului tău, astfel încât Ryan Gosling să le transmită pe Twitter pentru a-i spune „salut” sau, așa cum se arată în imagine, pentru a schimba știrile.

Modificarea site-ului Web Prank funcționează foarte bine din experiența noastră și deschide modalități nespuse de a vă speria prietenii.

2. Cornify

funny-farsă-crom-extensii-cornify

Cornify apare ca un buton curcubeu în bara de activități, deci, dacă doriți să utilizați acest lucru pentru o glumă eficientă, veți dori să îl instalați și să-l trimiteți spam pe pagina unui prieten înainte de a se întoarce. Cu cât le displac mai mult unicornii, cu atât mai bine. În plus, poți atrage întotdeauna atenția asupra acestuia, dacă ai prieteni în preajmă.

Sau dacă te simți deosebit de rău, poți să te prefaci că este un simptom al temutului virus „Unicorn” care circulă pe internet. (Poate după fabricarea unei știri despre „virusul Unicorn” folosind extensia anterioară?)

3. Trusa de instrumente farsă

trusa de instrumente funny-farsă-crom-extensii

Deși este ușor să nu-l observați așezat în bara de activități, acest lucru Set de instrumente pentru glumă oferă lista de mai sus a comutatorilor pentru a-i face pe nefericiții tăi prieteni să se întrebe ce naiba se întâmplă.

Preferatul meu personal este reîncărcarea aleatorie a filelor și ascunderea cursorului – în mod evident nu sunt farse și vor provoca, mai mult decât probabil, o mulțime de confuzie și frustrare. Doar nu lăsați gluma să continue prea mult! Femeile ca acestea ar putea face pe cineva cu adevărat nebun.

4. NCage

funny-farsa-crom-extensii-ncage

Crezi în artă? Pentru ca o fac. Așa cum a spus Google, arta este expresia sau aplicarea abilităților creative și a imaginației umane, de obicei într-o formă vizuală, cum ar fi pictura sau sculptura, producând lucrări care trebuie apreciate în primul rând pentru frumusețea sau puterea lor emoțională.

Și nCage, o extensie care înlocuiește fiecare imagine din Chrome cu o imagine a lui Nicolas Cage, simbolizează arta. Prietenii tăi își vor da seama imediat că sunt păcăliți sau vor crede că au un virus legat de Nicolas Cage. În timp ce această farsă poate să nu dureze mult, viața sa scurtă va tulbura mințile și le va face gândi precum arta este menită să facă.

nCage ar fi extensia mea preferată pe această listă, dar nu este Champ.

Cine este Campionul? De ce, numele lui este …

5. Cenafy

funny-farsa-crom-extensii-campion

Luați toate lucrurile pe care tocmai le-am spus despre artă și aplicați-le dublu la această extensie, numită în mod adecvat Cenafy. Cenafy este o extensie care oferă o șansă de 1/100 pentru ca utilizatorul să fie lovit cu o față plină de Cena Neașteptată de fiecare dată când încarcă o nouă pagină web. Dacă nu știți despre acest meme, nu mai citiți chiar acum și urmăriți acest video.

Deoparte, această extensie este complet ridicolă; este ascuns adânc în Extensii și nimeni nu o vede vreodată venind. Nu este o extensie pe care o puteți instala și puteți vedea imediat roadele, dar este o extensie pe care o puteți instala pe laptopul colegului dvs. de cameră. Este o extensie pe care o puteți auzi zgomotos “ȘI NUMELE LUI ESTE JOHN CENA” din cealaltă cameră în timp ce colegul tău de cameră strigă confuz, dorind doar să urmărească Netflix.

Este un lucru frumos.

Concluzie

Acestea fiind spuse, ce crezi? Am pus cele mai bune extensii de glumă pentru Chrome la care m-aș putea gândi aici, dar aveți recomandări mai bune? Acesta este genul de articol de care ai vrea să vezi mai mult – ceva mai distractiv decât serios? Poate și articole de extensie de glumă pentru FireFox? Asigurați-vă că ne anunțați ce părere aveți în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x