5 extensii de browser pentru a vă personaliza experiența pe Facebook

5 aplicații Android selectate manual pe care ar trebui să le utilizați pe dispozitivul dvs.
⏱️ 2 min read

Dacă sunteți un utilizator pasionat de Facebook, vă veți bucura să știți că există o serie de extensii de browser pe care le puteți utiliza pentru a vă personaliza experiența de navigare pe rețelele sociale. Aceste extensii vă permit să faceți mai mult decât puteți face cu funcționalitățile încorporate ale platformei.

În rezumatul acestei săptămâni, acoperim cinci extensii de browser Facebook din secțiunea noastră Software Discovery, care vă va permite să gestionați Facebook mai ușor în browserul dvs. În timp ce o extensie vă va permite să vedeți numărul de notificări necitite, alta vă va ajuta să vă izolați activitățile de pe Facebook. Să le verificăm pe toate.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Notificator Facebook

Notificatorul Facebook este o extensie de browser care afișează numărul de notificări Facebook necitite.

  • Funcționează în Chrome și Firefox

2. Demetricator Facebook

prezentare pe Facebook-demetricator

Interfața Facebook este plină de numere. Aceste cifre, sau valori, măsoară și prezintă valoarea și activitatea socială, enumerând prieteni, aprecieri, comentarii și multe altele. Facebook Demetricator este un supliment de browser web care ascunde aceste valori. Nu se mai pune accentul pe câți prieteni ai sau pe cât de mult le place statutul tău, ci pe cine sunt și ce au spus.

  • Elimină numerele de pe site-ul Facebook
  • Funcționează în mai multe browsere

3. Manager de cărți sociale

social-book-post-manager-featured

Social Book Post Manager vă ajută să vă ștergeți postările prin jurnalul de activitate, care include postări de dvs. și de alte persoane / aplicații. Puteți specifica filtre pentru an, lună, ce conține textul și ce nu conține textul.

  • Suport pentru filtre de text
  • Jurnal de activități de pre-scanare
  • Ștergeți / ascundeți / dezvăluiți / diferiți / modificați setările de confidențialitate pentru postări

4. Container Facebook

facebook-container-featured

Facebook Container funcționează prin izolarea identității dvs. Facebook într-un container separat, ceea ce face mai dificil pentru Facebook urmărirea vizitelor dvs. pe alte site-uri web cu cookie-uri terțe.

  • Împiedică Facebook să te urmărească
  • Izolează activitatea dvs. de pe Facebook

5. Blocați Facebook

bloc-facebook-featured

Blocarea Facebook vă permite să blocați toate lucrurile Facebook, care includ orice adrese web asociate cu Facebook.

  • Blocați adresele web asociate cu Facebook

Cu aceste extensii de browser veți avea mai mult control asupra activităților dvs. de pe Facebook. Dacă vă plac aceste extensii, cu siguranță vă va plăcea secțiunea noastră Descoperire software care conține o mulțime de extensii de browser pentru a vă ajuta să vă personalizați și să vă îmbunătățiți experiența de navigare. Nu uitați să ne anunțați ce părere aveți despre secțiunea noastră software în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x