5 idei de automatizare la domiciliu

5 idei de automatizare la domiciliu
⌛ Reading Time: 5 minutes

Datorită creșterii meteorice a dispozitivelor precum Amazon Alexa, transformarea casei într-o casă inteligentă este mai ușoară ca niciodată. În timp ce majoritatea oamenilor tind să se concentreze pe produse inteligente individuale, cum ar fi lumini, comutatoare sau termostate, automatizarea este adevăratul punct culminant. În loc să trebuiască să-ți spui casa inteligentă ce trebuie să faci, vrei să o facă doar. Vestea bună este că există o mulțime de idei interesante de automatizare a locuințelor.

Porniți luminile de bucătărie după cumpărături

Aprinderea automată a luminilor este una dintre cele mai populare idei de automatizare a locuințelor și din motive întemeiate. Luminile sensibile la mișcare există de ani de zile. Una dintre cele mai bune utilizări este să aprindeți automat luminile bucătăriei când veniți acasă cu două brațe pline de alimente. Deci, de ce aveți nevoie pentru a face acest lucru o realitate? În primul rând, căutați un comutator inteligent de lumină Acest lucru este ușor de instalat și poate funcționa cu Amazon Alexa.

Apoi, veți dori găsiți un senzor de mișcare care va recunoaște momentul în care intri în bucătărie. Pentru a pune toate acestea împreună, căutați un hub inteligent precum Amazon Echo care acționează ca „creierul” pentru toată automatizarea dvs. Odată ce senzorul de mișcare și comutatorul inteligent de lumină sunt conectate la butuc, veți putea seta un declanșator pentru ca toată iluminarea bucătăriei să se aprindă direct de pe smartphone. Sclipitor!

Luminile clipesc când utilizați clopoțelul inteligent

Oricine a folosit un Sunet sonerie video știe că sunt produse excelente în general, cu unul sau două dezavantaje. Unul dintre cele mai mari dezavantaje este lipsa soneriei dacă nu sunteți pe telefonul dvs. la momentul respectiv. Din fericire, există o soluție ușoară pentru asta și implică luminile casei. Pentru a începe, veți dori să ridicați o sonerie inteligentă, Ring fiind printre cele mai populare.

Idei de automatizare la domiciliu Sonerie

Apoi, veți dori să descărcați aplicația „IFTTT” din Magazin de aplicații sau Google Play. Acum, cel mai important pas este să alegeți unii iluminarea de la Hue care se va aprinde de fiecare dată când cineva „sună” la soneria video Ring. Odată ce ați acumulat toate necesitățile, puteți urmați acești pași de la iluminarea Hue pentru a vă ajuta să configurați applet-ul IFTTT care va funcționa ca coloană vertebrală pentru alertele de iluminare.

Morning Coffee Hits the Spot

Nu există nimic ca o ceașcă de cafea primul lucru dimineața care să vă ajute să începeți ziua. Într-o lume perfectă, prima ceașcă ar fi gata până când vei ajunge în bucătărie. Datorită automatizării caselor, puteți face exact asta. Pentru a începe, apucați aparat de cafea inteligent Wi-Fi atomi care este compatibil atât cu Alexa, cât și cu Google Home. Următorul pas este să descărcați aplicația inteligentă atomi din Magazin de aplicații.

Idee de automatizare la domiciliu Filtru de cafea

După ce le aveți pe amândouă, este ușor să setați perioade recurente pentru a vă asigura că cafeaua este proaspătă în fiecare dimineață. Dacă aveți o cafetieră care nu este inteligentă, aceasta nu este o problemă. Puteți face aproape orice aparat de uz casnic inteligent cu Fișă WeMo Smart. Conectați aparatul de cafea non-inteligent la priza inteligentă și descărcați Aplicația Wemo pentru a seta alerte pentru cafea proaspătă în fiecare dimineață.

Spune Adio Ceasului cu alarmă

Pentru mulți dintre noi, sunetul deranjant al unui ceas cu alarmă este aproape cel mai prost mod de a te trezi dimineața. Vestea bună este că există o modalitate mai bună datorită automatizării casei. Cu lumini inteligente precum cele de la Philips Hue sau Sylvania, puteți configura cu ușurință lumini crescând treptat pentru a vă ajuta să vă treziți reîmprospătați. Aplicații pentru ambele Philips și Sylvania include opțiuni de estompare și programare pentru a crește luminozitatea pe o perioadă scurtă de timp.

Ceas cu alarmă pentru idei de automatizare la domiciliu

Separat, puteți automat să opriți toate luminile și seara. Aceeași aplicație poate fi programată pentru a opri automat luminile la o oră stabilită în fiecare seară. De asemenea, puteți seta ora pentru un pic mai târziu în weekend și vă permiteți să vă bucurați de un somn suplimentar.

Nu uitați niciodată ușa de garaj din nou

Am fost cu toții acolo. Dimineața ta este deja o mizerie și ai întârziat la muncă. Ieși din casă dintr-o clipă și îți dai seama că treizeci de minute mai târziu nu ai închis ușa garajului. Nu iti face griji. Există soluții inteligente de automatizare a locuinței pentru această situație exactă. Terminați-vă grijile cu Chamberlain Group B970 deschizător de uși de garaj controlat de smartphone.

Idee de automatizare la domiciliu Ușă de garaj

Nu numai că veți primi alerte atunci când este lăsat deschis, dar puteți controla ușa garajului de aproape oriunde în lume. Aplicația descărcabilă este disponibilă pe Android și iOS. Asistența Alexa este disponibilă, dar unitatea Chamberlain este deja disponibilă cu Asistentul Google. Întrebați doar Google dacă ușa garajului dvs. este deschisă și, dacă da, spuneți-i Google să o închidă. Ca bonus suplimentar, membrii Amazon Prime din anumite orașe pot colabora cu Chamberlain pentru livrarea pachetelor în garaj.

Concluzie

Nu există nicio îndoială că aceste cinci idei zgârie doar suprafața a ceea ce este posibil cu automatizarea inteligentă a casei astăzi. Asta nu spune nimic din ceea ce ar putea fi disponibil mâine. Oricum, aceste funcții automatizate vă vor economisi bani, timp și vă vor îmbunătăți stilul de viață. Cum poți spune nu la asta?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.