5 idei pentru a vă pregăti casa inteligentă pentru Halloween

5 idei pentru a vă pregăti casa inteligentă pentru Halloween
⏱️ 11 min read

Dacă ești genul de persoană care iubește să devină creativ cu tehnologia, atunci Halloween-ul este scuza perfectă pentru niște proiecte de casă inteligentă distractive, frivole și poate chiar puțin auto-indulgente.

Indiferent dacă doriți să vă uimiți trucuri sau să le speriați, astfel încât să vă puteți bucura de toate acele bomboane de Halloween, vă împărtășim câteva sfaturi, trucuri și proiecte inteligente pentru automatizarea locuințelor, pentru a vă ajuta să aveți un Halloween distinct din secolul XXI.

Finalizarea lucrărilor la structur...
Finalizarea lucrărilor la structura casei

1. Pregătește-ți Ring Doorbell pentru Halloween

Dacă v-ați împerecheat Soneria cu un Sună Chime, atunci de ce să nu schimbăm notificarea standard Chime cu ceva mai ciudat?

Ring are o bibliotecă de clopote cu temă de Halloween din care poți alege, inclusiv țipete, urlete și cazane care clocotesc. Cu toate acestea, aceste sunete înfricoșătoare sunt create de Ring Chime și nu de Ring Ring, astfel încât numai oamenii din casa ta vor auzi efectul de sunet infricosator.

Pentru a obține Ring Chime în spiritul de Halloween:

1. Lansați aplicația Ring de pe smartphone sau tabletă.

2. În colțul din stânga sus, atingeți meniul hamburger urmat de „Dispozitive”.

3. Atingeți dispozitivul Ring Chime.

4. Atingeți „Setări audio”.

5. Atingeți „Notificări Chime”. Acum puteți alege din lista de sonerii disponibile.

Ring are o gamă largă de efecte sonore înfricoșătoare, inclusiv țipete, urlete și râsete ciudate.

2. Redați sunete înfricoșătoare cu Alexa și Asistentul Google

Atât Asistentul Google, cât și Amazon Alexa au o gamă largă de sunete tematice Halloween, care ar face fundalul perfect pentru orice petrecere sau întâlnire de Halloween.

Dacă dețineți un difuzor inteligent mai mic, puteți să introduceți difuzorul în interiorul unui dovleac de plastic, sub pălăria unei vrăjitoare sau să îl așezați strategic într-un colț întunecat, presărat cu pânză de păianjen – oaspeții dvs. nu vor avea nicio idee de unde provin sunetele înfiorătoare!

Dacă folosiți Alexa, vă recomandăm abilitatea Sunete de Halloween. Această abilitate are o gamă de efecte sonore clasice înfricoșătoare, inclusiv cazane cu bule, zombi, ferăstrău cu lanț și un vânt șuierător și șuierător.

Pentru a activa abilitatea Sunete de Halloween:

1. Deschideți aplicația Alexa pe smartphone sau tabletă.

2. Atingeți „Dispozitive -> Abilitățile dvs. inteligente pentru casă -> Activați abilitățile caselor inteligente”.

3. Căutați „Halloween” și selectați „Sunete Halloween” din listă.

Puteți activa abilitatea Sunete de Halloween prin intermediul aplicației Amazon Alexa.

4. Atingeți „Activați utilizarea”.

Când sunteți gata să vă speriați invitații, pur și simplu spuneți: „Alexa, deschide Halloween Sounds.

Dacă sunteți mai mult un fan Google, atunci Asistentul Google vă oferă o listă de redare de o oră cu sunete și muzică înfricoșătoare. Doar spune “Salut Google, fii înfricoșător”, Iar Google Home va începe lista de redare înfiorătoare.

3. Puneți un spectacol de lumini înfricoșător cu Philips Hue

Dețineți niște lumini Philip Hue? De ce să nu vă transformați casa într-o casă bântuită?

Pentru casa mea, am ales să folosesc Hue Haunted House aplicație. Odată ce lansați această aplicație, aceasta va detecta orice Hue Bridges din apropiere și vă va ghida prin procesul de conectare la podul dvs.

Philips Hue se integrează cu o gamă de aplicații terță parte, inclusiv Hue Haunted House.

După ce te conectezi, poți alege dintr-o serie de teme înfricoșătoare, inclusiv Dungeon Distressing, Cave Creepy, Witches Witches și Pirate Ship.

Hue Haunted House are o serie de spectacole de lumină înfricoșătoare, inclusiv o casă de păpuși demon și un cimitir înfricoșător.

Alege-ți scena, iar Hue va susține un spectacol de lumini. Cu toate acestea, ceea ce îmi place în mod deosebit la această aplicație este că oferă iluminare și sunete înfricoșătoare.

În timp ce aplicația rulează pe smartphone-ul sau tableta dvs., vă va trata cu o coloană sonoră serios înfricoșătoare și profesională, care corespunde cu luminile pâlpâitoare Hue.

Toate coloanele sonore Hue Haunted House sunt complet personalizabile.

Efectele sonore ale Hue Haunted House sunt, de asemenea, complet personalizabile. Această aplicație are o serie de glisante pentru a personaliza pista de suport pentru spectacolul de lumină ales.

4. AtmosFX: decorațiuni digitale pentru a îngrozi vecinii

Acesta este unul dintre cele mai ciudate proiecte de Halloween, dar este și unul dintre cele mai eficiente!

Dacă se întâmplă să aveți acces la un proiector, puteți achiziționa o buclă de proiecție înfiorătoare cu temă de Halloween, atârnați o foaie pe o ușă sau fereastră și apoi transmiteți scena ciudată pe foaie. Este over-the-top? Poate, dar nu poți să te certi cu rezultatele!

Veți avea nevoie de un proiector cu un nivel decent de lumen, un material transparent pe care să vă proiectați videoclipul și scena pe care doriți să o proiectați. Pentru acesta din urmă, aș recomanda AtmosFX cu o întreagă linie de înfiorător Afișaje tematice Halloween.

Unele dintre aceste scene sunt cu adevărat înfricoșătoare și cu siguranță nu sunt potrivite pentru copii. Dacă folosești aceste scene pentru o petrecere privată, s-ar putea să scapi de unele dintre scenele mai sângeroase și mai deranjante. Cu toate acestea, dacă doriți să partajați afișajul digital cu lumea, aș recomanda să greșiți din partea precauției – nu doriți să le oferiți copiilor vecini niciun coșmar!

5. Creați un dovleac servo-alimentat

Sculptura dovleacului este o tradiție clasică de Halloween, așa că de ce să nu-i dai o întorsătură de înaltă tehnologie?

Acesta este un proiect ușor ciudat, dar foarte distractiv, care este garantat să fie un punct major de discuție la întâlnirea dvs. de Halloween! Creditul trebuie să meargă 68percentual pentru această idee. Îmi place în mod deosebit modul în care mișcările fiecărui glob ocular sunt determinate de un generator de numere aleatorii, ceea ce conferă dovleacului un aspect foarte zvâcnitor și deranjant.

Pentru a crea acest dovleac al globului ocular, veți avea nevoie de:

 • Micro servo motoare
 • Dibluri din lemn
 • Agrafe
 • Bastoane de cocktail
 • 1 ″ cuplaje de țevi din PVC sau țevi din PVC tăiate la dimensiune
 • Globii oculari din plastic
 • Pistol de lipit
 • Șuruburi
 • Placă de proiect compatibilă Arduino. Folosesc NodeMCU.
 • Un dovleac, fie real, fie sintetic

Notă: Deoarece poate dura ceva timp pentru a asambla dovleacul, aș recomanda sintetic, deoarece acest lucru vă va oferi mult timp pentru a vă bucura de produsul finit. Dacă folosiți un dovleac adevărat, carnea și sucurile vă pot deteriora componentele electronice, deci asigurați-vă că le protejați folosind o pungă sau o husă de plastic.

Odată ce v-ați asamblat instrumentele, sunteți gata să vă creați globii oculari servo-alimentați! Pentru fiecare glob ocular, va trebui să:

1. Introduceți un băț de cocktail prin mijlocul globului ocular.

2. Așezați globul ocular pe exteriorul cuplajului țevii din PVC, asigurându-vă că globul ocular privește spre exterior.

3. Luați pistolul cu adeziv fierbinte și fixați globul ocular în exteriorul cuplajului de țevi din PVC.

Puteți construi un dovleac inteligent, folosind servo și tehnologia Arduino.

4. Tăiați 1 ″ din diblă din lemn și găuriți o gaură mică în capătul diblului.

5. Fixați diblul de partea din spate a globului ocular folosind pistolul de lipit.

Halloween-ul este scuza perfectă pentru un proiect de dispozitiv inteligent servo

6. Deschideți agrafa, astfel încât să aveți un fir drept.

7. Conectați diblul din lemn la brațul de servodirecție din plastic folosind agrafa.

Asamblați fiecare servomotor.

8. Folosiți adeziv fierbinte pentru a monta servo la exteriorul cuplajului țevii din PVC.

Acum trebuie să repetați acești pași, pentru fiecare dintre globii oculari.

Următorul pas este conectarea componentelor electronice. Pentru aceasta, puteți utiliza orice placă de proiect compatibilă Arduino.

Servo-urile dvs. vor avea fiecare o sursă de alimentare, masă și date. Va trebui să conectați fiecare pin de date servo la un pin GPIO de pe placa de proiect, deoarece acest lucru va permite codului dvs. să controleze poziția globului ocular.

Specificațiile cablajului vor varia, în funcție de placa de proiect.

Va trebui să utilizați un servo pentru fiecare glob ocular de Halloween.

După ce ați configurat, puteți accesa fișierul IDE Arduino în browserul dvs. web. ID-ul Arduino depășește sfera acestui tutorial, dar veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe în documentație oficială Arduino.

Iată codul pe care l-am folosit pentru proiectul meu:

Când ați terminat, atașați-vă ansamblul la o sursă de alimentare și urmăriți-vă serviciile!

Acum vine un pic ciudat! Va trebui să plasați fiecare ansamblu servo în interiorul dovleacului dvs. și să-l fixați la loc. Am constatat că o combinație de lipici fierbinți și șuruburi au făcut trucul.

Așezați fiecare servo în interiorul dovleacului. Este posibil să fie nevoie să folosiți o mulțime de lipici!

Felicitări, ți-ai creat propriul dovleac servo-alimentat!

Aveți vreun sfat pentru a aduce sezonul înfricoșător în secolul 21? Dacă nu sunteți dornici să vă faceți casă, puteți utiliza și aceste aplicații pentru a vă speria prietenii de Halloween.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x