5 Instrumente Web recomandate pentru rezolvarea problemelor dificile de matematică

5 Instrumente Web recomandate pentru rezolvarea problemelor dificile de matematică

⌛ Reading Time: 4 minutes

Mulți dintre noi avem sentimente traumatice cu privire la matematică încă din zilele noastre universitare și școlare. În funcție de profilul de serviciu, s-ar putea să vă confruntați cu aceste probleme încă o dată la locul de muncă. Din fericire, lucrurile s-au schimbat în bine acum. Datorită celor mai recente instrumente web automatizate, ecuațiile care trebuiau rezolvate pentru totdeauna pot fi realizate mai rapid și mai precis online.

Consultați aceste minunate instrumente de rezolvare a matematicii și economisiți-vă timp prețios. Deși nu îi încurajăm pe elevi să-și înșele temele, este întotdeauna o idee bună să vă verificați soluțiile.

1. Cymath

Dacă sunteți în căutarea unui software care să rezolve cu grijă problemele de bază fără a vă forța să mergeți la Premium, ar trebui să luați în considerare Cymath. Simțiți-vă liber să alegeți de la aritmetică la algebră de bază, factorizare, calcul și grafice chiar mai simple. Au chiar și o aplicație disponibilă cu Play Store.

Software-ul Cymath este destul de intuitiv pentru a prelua intrările dorite. Potrivit site-ului, utilizează o combinație de instrumente de inteligență artificială și euristică pentru a oferi îndrumări. Soluția finală descrie cu grijă toți pașii unul câte unul la fel ca profesorul dvs. de matematică. Există însă un dezavantaj major. Gama de capabilități acceptate de Cymath este destul de limitată. Nu puteți utiliza instrumentul pentru geometrie avansată, trigonometrie, limite și așa mai departe.

2.Mathway

Căutați caracteristici puțin mai avansate decât ecuațiile de bază? Mathway vă poate ajuta să rezolvați orice probleme avansate legate de trigonometrie, teoria mulțimilor, matrici, precalcul, exponenți, permutații și combinații și chiar fizică și ecuații chimice. Fără îndoială, acest instrument se poate dovedi cel mai bun prieten al unui student de inginerie din orice flux.

Mathway Precalculus Problemă rezolvată

Totuși, există un dezavantaj. Oricât de minunat pare, toate cele mai bune caracteristici sunt blocate într-un abonament Premium scump. Cu excepția cazului în care sunteți un student inginer care trebuie să economisească timp, există opțiuni mai bune de luat în considerare.

3. Symbolab

Dacă sunteți în căutarea unor funcții similare cu software-ul anterior, dar fără a fi forțat să vă abonați premium, Symbolab oferă o alternativă gratuită de lucru. În plus, puteți insera alfabete grecești, calculatoare de fizică, inclusiv vectori, probabilități, conversii polar-carteziene și multe altele.

Simbolab Limitează pasul 1 al ecuației

Software-ul detaliază majoritatea pașilor și oferă îndrumări complete în fiecare etapă a unei probleme. Software-ul este foarte recomandat pentru cele mai avansate probleme matematice. Buck-ul chiar se oprește aici.

Symbolab limitează pasul 2 al ecuației

4. WebMath

WebMath Ecuația eliptică rezolvată

WebMath oferă un număr mare de funcționalități utile absolut gratuit. Aceasta include trasarea elipselor, hiperbolelor și rezolvarea inegalităților. Software-ul a fost conceput practic ca un calculator avansat și convertor de unitate. Se poate dovedi util pentru calcularea oricăror, de la ratele dobânzii împrumutului până la prețul de vânzare și chiar factorul windchill la temperatura exterioară.

5. QuickMath

S-a rezolvat ecuația matricei QuickMath

QuickMath nu oferă prea multe opțiuni, dar cele pe care le fac sunt probabil cele mai aplicabile pentru o serie de scenarii. Este destul de precis în tratarea matricilor și a factorilor determinanți și în crearea notațiilor științifice.

Concluzie

Nu este întotdeauna ușor să faceți față problemelor matematice folosind singur un calculator. Uneori, o mică mână de ajutor poate economisi serios timp și efort. Folosirea instrumentelor recomandate mai sus poate fi un mare stimulator al productivității.

Ești un părinte care te lupți să-ți ajuți copiii cu sarcinile lor de matematică? Apoi, trebuie să verificați aceste instrumente. Ideea este de a face copiii inteligenți și mai inteligenți. Cine știe, poate acest software vă va ajuta copiii să se îndrăgostească chiar și de un subiect precum Matematica.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.