5 jocuri cu Windows 10 pe care ar trebui să le încercați cu siguranță

5 jocuri cu Windows 10 pe care ar trebui să le încercați cu siguranță
⏱️ 3 min read

Magazinul de aplicații Windows 10 are o gamă decentă de jocuri, care sunt foarte bune pentru aproape orice utilizator care dorește să se joace ocazional. Partea bună a jocurilor din magazinul de aplicații este că nu au o intensitate grafică atât de mare și pot fi jucate pe aproape orice sistem, chiar și pe cele cu specificații mici până la medii. Deci, dacă sunteți în căutarea unor jocuri casual care să fie gratuite, iată câteva dintre jocurile Windows 10 pe care ar trebui să le încercați cu siguranță.

1. Asfalt 8: Aerian

Dacă ați fost vreodată în magazinul de aplicații Windows 10 și ați dat clic pe secțiunea de jocuri gratuite, atunci trebuie să fi văzut Asfalt 8: Aerian, un joc de curse cu multe mașini, locații, moduri de curse și imagini superbe. Când spun multe mașini, mă refer la peste nouăzeci de mașini diferite și zece locații cu o varietate de trasee și cascadorii de făcut. Desigur, trebuie să finalizați diferite sarcini pentru a debloca noile mașini, locații și moduri de curse. Acestea fiind spuse, una dintre caracteristicile extraordinare ale acestui joc este modul său multiplayer, unde te poți juca cu prietenii tăi chiar dacă sunt offline.

2. Age of Empires: Castle Siege

Age of Empires: Castle Siege este un joc Microsoft cu integrare Xbox, ceea ce înseamnă pur și simplu că îl puteți juca pe mai multe dispozitive. După cum se numește imovies-ul jocului, este un joc de strategie care se învârte în jurul construirii unui castel în civilizația aleasă și apărării acestuia de atacurile exterioare. Pentru a-ți construi castelul, ai nevoie de resurse. Pentru a obține resursele, vă puteți baza pe instrumentele economice furnizate și / sau duceți război altor jucători pentru a-și jefui resursele.

ferestre-10-jocuri-vârsta-imperiilor

Cu toate acestea, acest joc nu se apropie de adevăratul Age of Empires, așa că nu vă așteptați la mult dacă sunteți un fan al francizei Age of Empires.

3. Sonic Dash

Cine nu-l cunoaște pe Sonic? Dacă ați jucat vreodată un joc Sonic, atunci Sonic Dash este similar. Vei alerga la nesfârșit efectuând salturi uriașe, evitând pericolele și luptând cu șefii epici. Partea bună a acestui joc este că poți debloca alte personaje precum Knuckles și Shadows completând sarcinile și avansând prin joc.

windows-10-games-sonic-dash

4. Modern Combat 5: Blackout

Modern Combat 5: Blackout este un joc de tip shooter la prima persoană cu moduri single player și multiplayer. În joc puteți alege oricare dintre cele cinci clase de soldați, și anume asalt, grea, recompensă, lunetist și sprijin. În timp ce joci, vei debloca un set diferit de arme, în funcție de clasa ta. Dacă îți plac jocurile de tragere rapidă la prima persoană, atunci încearcă jocul.

windows-10-games-modern-combat

5. Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5 este un joc de acțiune-RPG în care joci ca un vânător de recompense care îți ucide dușmanii pentru a pune capăt stăpânirii aschardiene. Cel mai bun lucru despre Dungeon Hunter 5 este că te poți deplasa între cinci tărâmuri cu un joc de cooperare între prietenii tăi. Mai mult, jocul are o mulțime de interacțiuni NPC, scene tăiate în joc și tone de temnițe de explorat. Există chiar și evenimente zilnice și săptămânale în care puteți evolua și câștiga obiecte pentru a forja noi arme.

windows-10-games-dungeon-hunter

Există mult mai multe jocuri precum Myth Defense 2, Chess 3D, Obliteration, GT Racing 2, Pinball FX2 etc., pe care le poți încerca oricând dacă te plictisești sau vrei să faci sesiuni de joc ușoare între munca ta.

Fă comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele tale despre jocurile Windows 10 partajate mai sus sau despre jocurile din magazinul de aplicații Windows care îți plac.

Credite de imagine: Halo Spartan Assault

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x