5 jocuri de memorie gratuite pe care le poți juca online pentru a-ți îmbunătăți memoria

5 jocuri de memorie gratuite pe care le poți juca online pentru a-ți îmbunătăți memoria
⏱️ 4 min read

Dezvoltarea facultății de gândire a fost un lucru pe care oamenii l-au muncit din greu și încă îl fac. Oamenii de știință, medicii și psihologii au cântărit. Au fost făcute multe progrese de-a lungul anilor.

Un progres care poate fi luat cu ușurință este utilizarea jocurilor video pentru a clarifica gândirea. S-a dovedit că aceasta este o activitate de creștere a memoriei foarte eficientă. Jocurile de memorie online au capacitatea de a vă ajuta să înțelegeți și să păstrați mai multe informații. Acestea vă pot face mai clare și vă pot îmbunătăți abilitățile cognitive, concentrarea și memoria vizuală.

Acestea sunt jocuri de memorie online gratuite pe care ar trebui să le încercați.

1. Lumozitate

Lumozitate constă din jocuri de memorie online atât pentru adulți, cât și pentru copii. Jocurile sunt puse laolaltă de oamenii de știință care adaptează exercițiile de antrenament cognitiv care au fost dezvoltate de către cercetătorii principali în jocuri.

Pentru a utiliza acest serviciu de îmbunătățire a memoriei online, trebuie să vă înscrieți cu adresa dvs. de e-mail. După înscriere, pe baza educației, vârstei și profesiei dvs., veți primi un set de trei jocuri. Aceste jocuri au ca scop ascuțirea treptată a memoriei prin creșterea concentrării, abilităților, atenției la detalii și abilității de a rezolva probleme.

După finalizarea unui joc, puteți compara scorurile cu milioanele de jucători online din baza de date. Apoi puteți evalua unde vă aflați, cât de mult v-ați îmbunătățit și cât de departe trebuie să mergeți.

2. Cuvinte încrucișate

Încrucișările au fost jocuri de lungă durată care îmbunătățesc memoria. A puține studii au argumentat în acest sens. „AARP-urilor”Jocurile de cuvinte încrucișate fac doar un pas suplimentar în îmbunătățirea memoriei.

aarp-crossword-game

AARP publică în fiecare zi un nou puzzle. În afară de a face puzzle-urile zilnice, această platformă vă permite să intrați și în puzzle-urile mai vechi.

Acest serviciu online are un program de membru și va trebui să vă înregistrați.

3. Memozor

La fel ca Lumosity, memozor nu este doar un joc, ci o suită de jocuri. Veți găsi jocuri precum perechi potrivite, Simon și abac. Aceste jocuri sunt clasificate pe grupe de vârstă, care includ copii, copii, adulți și seniori.

memozor-memory-games

Un punct bun despre această platformă este că are jocuri de memorie pentru doi jucători și include jocuri de memorie de cărți și jocuri de memorie tematice.

Jocurile sunt gratuite și nelimitate. În plus, toate sunt receptive și vor funcționa bine pe toate dispozitivele dvs.

4. Sudoku

Sudoku este un joc de puzzle extrem de captivant. Spre deosebire de cuvintele încrucișate, acestea sunt bazate pe număr. Vi se dau nouă matrici de numere 3 la 3. Vi se va cere să completați spațiile goale cu numere de la 1 la 9. În acest sens, trebuie să vă asigurați că fiecare număr apare o singură dată pentru fiecare matrice, coloană și rând.

web-sudoku

Sudoku web face aceste puzzle-uri mai interesante prin creșterea nivelului de dificultate în fiecare etapă. În afară de a ajuta la îmbunătățirea memoriei, este un joc bun pentru îmbunătățirea deducerii, deoarece veți face o mulțime de asta pe tot parcursul jocului.

5. Jocuri mintale

jocuri-de-memorie-online-jocuri-minte

Pentru jocurile care îmbunătățesc memoria, Jocuri ale mintii nu lasă nimic ascuns. Acest site web este mai mult o combinație de jocuri care îmbunătățesc memoria, găzduind o serie de jocuri și, desigur, toate sunt gratuite.

Jocurile sunt împărțite în secțiuni și veți putea alege între memorie, matematică, puzzle, cuvânt și sudoku. Există mai mult de zece jocuri pentru a alege în fiecare secțiune.

Concluzie

Ca notă finală, să știți că această listă nu a fost făcută într-o ordine specială. Scopul este de a vă oferi un repertoriu larg de jocuri online gratuite pentru îmbunătățirea memoriei, iar toate diferitele jocuri despre care se vorbește vor face exact asta.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x