5 jocuri de strategie distractive pentru Android

5 jocuri de strategie distractive pentru Android
⏱️ 5 min read

Îți place să le arăți tuturor abilitățile tale de conducere? Bineînțeles că da, și de aceea jocurile de strategie sunt preferatele tale. Cu aceste tipuri de jocuri îți poți organiza resursele, pregăti trupele și distruge inamicul! Cu următoarele cinci jocuri de strategie, nu numai că te vei distra, dar vei arăta și tuturor că ai ce trebuie pentru a fi lider.

1. Clash of Clans

Incaierarea clanurilor este unul dintre cele mai descărcate și mai captivante jocuri de strategie de acolo. Va trebui să-ți organizezi orașul într-o poieniță din pădure și să-ți ataci inamicul cu trupele tale. Cu fiecare atac poți scăpa de o pradă bună, dar trebuie să-ți împrăștie trupele pentru a câștiga. Nu uitați că și ei pot ataca pentru a vă fura comorile. Cea mai bună parte a jocului este că nu ești singur. Dușmanii tăi sunt jucători la fel ca tine și poți chiar să faci parte dintr-un clan pentru a lupta împotriva altor clanuri. Pentru a organiza aceste bătălii există un clasament local (al țării dvs.) și un alt clasament global care vă va arăta jucătorii de care ar trebui să vă temeți cel mai mult.

Trupele sunt împărțite în Tierele Tier, 1, Tier 2, Tier 3, Heroes și Dark Elixir. De asemenea, trebuie să creați clădiri și să vă ocupați de vrăji. În Clash of Clans vei folosi Gems ca monedă. Puteți obține pietre prețioase atunci când finalizați realizări și atingeți anumite repere.

2. Armata eroilor

Strategy_Games_Army_of_Heroes

În Armata eroilor va trebui să lupți, să distrugi și să te aperi! Mergeți împotriva a milioane de eroi, construiți-vă baza și instruiți-i pe cei mai buni mercenari pentru a vă completa planurile. Puteți ataca folosind camioane, bărci militare și elicoptere. Alegeți metoda care credeți că vă va da câștigul.

Puteți recruta cei mai nebuni mercenari din toată lumea de la unul cu mitralieră la un om de știință nebun cu lansator de rachete. Nu uitați să cuceriți locuri importante, cum ar fi aeroporturi, rafinării de petrol, spitale și laboratoare științifice, înainte ca inamicii să o facă.

Luptă cu prietenii tăi! Dacă îi inviți să se joace cu tine, îți dublezi șansele de a câștiga premii valoroase. Misiunea dvs., dacă doriți să o acceptați, este să eliberați o țară de dictatorul malefic care a preluat ilegal țara. Cu Army of Heroes puteți chiar să comunicați cu prietenii dvs. prin conturile dvs. de socializare.

3. World Conqueror 3

Strategy_Games_World_Conqueror

Dacă doriți să jucați unul dintre cele mai recente jocuri de strategie, atunci World Conqueror 3 este jocul pe care îl căutați. Când porniți jocul pentru prima dată, puteți alege să parcurgeți un tutorial sau să începeți să jucați singur. Vi se va arăta cum să vă mișcați oamenii și mașinile și cum puteți alege generalii care vă vor conduce la victorie.

În Cariera militară poți alege între două campanii istorice, 150 de sarcini militare și misiuni precum Astana, Cairo, Madrid, Lisboa și multe altele! Nu uitați să vă promovați generalii și să învățați noile abilități care vă vor ajuta să cuceriți lumea. Puteți alege între 200 de generali celebri precum Donitz, Bock, Goring, Arnold și multe altele. De asemenea, puteți alege între două moduri: Global Maps și Battle.

În Conquer The World poți alege între patru scenarii din diferite erad, cum ar fi 1943, 1939, 1950 și 1960. De asemenea, poți câștiga diferite premii alegând țări și părți diferite. Bucurați-vă de noua rachetă tactică și amintiți-vă că jocul vă va evalua succesul și numărul de zile pe care le luați pentru a vă atinge obiectivul.

4. Boom Beach

Strategy_Games_Beach_Boom

Dacă preferați mai multe peisaje tropicale pentru bătăliile dvs., atunci Boom Beach este jocul tău. Aici va trebui să vă protejați trupele de inamic și să eliberați și localnicii de ei. Când porniți jocul pentru prima dată, veți fi condus printr-un tur despre modul în care vă puteți construi baza și cum vă puteți ataca dușmanii. De asemenea, vi se va arăta unde puteți merge pentru a construi clădirile de care veți avea nevoie pentru a ține inamicul departe.

Când nu atacați, ar trebui să vă actualizați baza pentru a putea lupta împotriva inamicului. Cel mai ușor material pe care îl veți găsi este aurul și există și lemn. Acest joc multiplayer vă permite să vă uniți forțele cu alți jucători pentru a cuceri inamicul.

5. Dealurile Gloriei

Strategy_Games_Hills_Glory

Dealurile Gloriei are loc în al doilea război mondial și va trebui să supraviețuiești la douăzeci și unu de niveluri. Îți poți provoca prietenii să vadă cine obține cel mai bun scor în clasificarea generală sau în modul Rookie sau Elite. Aterizați în Italia și luptați prin numeroase bătălii până ajungeți în Germania pentru a pune capăt acestui război.

Jocul începe cu acesta, arătându-ți cum să tragi doar asupra inamicului, protejând în același timp primul tău buncăr și apoi îți arată cum să te descurci cu mașinile grele. Puteți arunca bombe apăsând lung pe ecran, dar trebuie să aveți grijă, deoarece bomba durează câteva secunde pentru a arunca. Trebuie să calculați unde va fi inamicul când îl lăsați.

Dacă vedeți o cutie, nu uitați să trageți asupra ei, deoarece va conține recompense precum sănătatea, armele etc.

Concluzie

Dacă aveți ceva timp de petrecut și doriți un joc care să vă pună pe gânduri, încercați aceste cinci jocuri de strategie distractive pentru Android. Spuneți-ne care vă plac în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x