5 jocuri distractive Star Wars pentru Android pe care trebuie să le joci

5 jocuri distractive Star Wars pentru Android pe care trebuie să le joci
⌛ Reading Time: 5 minutes

Indiferent cât de mult timp trece, febra Războiului Stelelor nu pare să scadă niciodată. De câte ori ați aranjat scena în care Luke află că Darth Vader este tatăl său? Sau cel în care Anakin Skywalker devine Darth Vader? Pariez de mai multe ori. Nu știu despre tine, dar nu mă pot sătura de Războiul Stelelor și, sperăm, forța va fi cu mine în timp ce descriu următoarele cinci jocuri gratuite Războiul Stelelor pentru Android.

Star Wars: Galaxy of Heroes

Cu Star Wars: Galaxy of Heroes vei lupta cu partea întunecată, dar într-o echipă formată din cei mai buni luptători ai tăi în lupte simple RPG. Veți avea un ghid care vă va spune tot ce trebuie să faceți (cel puțin până când ajungeți la nivelul 2), dar după aceea sunteți pe cont propriu. Recompensele și moneda în aplicație sunt distribuite în mod liberal în primele etape ale jocului.

Alegeți cu înțelepciune ce personaj adăugați echipei dvs., deoarece fiecare are stilul său de atac și puteri speciale, dar veți vedea mișcări suplimentare numai atunci când au echipamentul adecvat. Puteți adăuga personaje precum Rey, Ewok Scout, Prințesa Leia, Aayla Secura, Luke Skywalker, Amiralul Ackbar și multe altele! De asemenea, va trebui să deblocați tactici speciale și să vă echipați echipa pentru a-și îmbunătăți strategia de atac.

Star Wars: Uprising

Star_Wars_Uprising

Încălzire: Star Wars: Uprising este un fișier mare; Vă recomand să descărcați numai prin WiFi.

Star Wars: Uprising este un joc RPG casual, care este stabilit în intervalul de timp dintre Return of the Jedi și Force Awakens. Aici, va trebui să te alături altor rebeli și să lupți împotriva a ceea ce a rămas din Imperiu. Vă puteți construi echipa mergând în misiuni perfide într-o luptă la nivel de sector și dobândind noi abilități.

Star Wars: Uprising este un joc multi-jucător care vă va permite să jucați cu prietenii și alți jucători din întreaga lume. Vă puteți crea propriul personaj și puteți alege dintr-o mare varietate de abilități, specii, opțiuni de personalizare și obiecte clasice Star Wars.

Acest joc include o poveste secundară mai puțin centrală, așa că nu vei întâlni Luke în acest joc. Nu vă faceți griji că vă simțiți pierduți, deoarece jocul va avea loc în locuri precum Cloud City și Hoth. Acesta este un joc de atingere și împușcare pe care oricine îl poate juca și oferă o mulțime de abilități și echipamente de deblocat. Fie ca forța să fie cu tine.

Star Wars: Commander

Star_Wars_Commander

Star Wars: Commander este mai mult un joc de strategie decât un joc plin de acțiune Star Wars. La început, sunteți ghidat cu privire la tot ce va trebui să construiți pentru a vă menține baza în siguranță. Ești amenințat de dușmani și chiar și Darth Vader încearcă să te convingă să treci în partea întunecată. Nu-l asculta!

De asemenea, vi se cere dacă doriți să vă alăturați rebelilor sau Imperiului. Mă lupt mereu cu rebelii. Dacă selectați Imperiul, vă veți concentra pe crearea de mașini distructive și vă veți bucura de biciclete mai rapide și AT-ST-uri. Dacă la jumătatea drumului simți că ar fi trebuit să te duci cu rebelii odată ce ai ajuns la nivelul 4, vei avea acces la eroi sau vehicule la care nu ai mai avut acces din cauza părții pe care ai ales-o, în timp ce rebelii îi vor chema pe eroi. Puteți încerca chiar Han Solo.

Dacă ați jucat vreodată Clash of Clans, atunci știți deja cum să jucați acest joc Star Wars. Este un Clash of Clans cu tema Star Wars.

Angry Birds Star Wars

Star_Wars_Angry_Birds

Dacă vrei să aduni două dintre jocurile tale preferate, Angry Birds Star Wars este jocul perfect. Va trebui să vii cu jocul tău A dacă vrei să învingi Pig Vader și Imperiul său. Va trebui să vă lansați perfect pasărea într-un mediu ostil care include orificii de aerisire, TNT și obiecte ponderate. De asemenea, îl poți folosi pe Luke Birdwalker ca ultimă soluție pentru a învinge acel porc malefic. Dacă ai mai jucat Angry Birds (cine nu), știi că nivelurile se îngreunează pe măsură ce progresezi.

Lego Star Wars: Cronicile Yoda

Star_Wars_Lego

În Lego Star Wars: Cronicile Yoda Grievous îl distrage pe Yoda de la templul Jedi și fură sabiile ușoare. Dooku le va folosi pentru a crea clone Sith. Acest joc vă întreabă, de asemenea, pentru ce parte doriți să luptați, un fel de must în orice joc Star Wars. Va trebui să alegeți dacă doriți ca Yoda sau contele Dooku ca mentor, iar peisajul dvs. va depinde de ce parte alegeți. Puteți juca cu alte personaje oficiale pentru adolescenți și vă puteți bucura de niveluri bonus pentru a vă îmbunătăți rangul și unitățile.

Va trebui să atingeți pentru a vă deplasa unitățile și atingeți pentru a trage asupra inamicului. Pe măsură ce joci, câștigi știfturi pentru a obține mai multe unități pentru a lupta împotriva inamicului. Acest joc este perfect pentru copii, deoarece are puzzle-uri ușor de rezolvat.

Concluzie

Cu siguranță vă veți distra cu aceste jocuri Star Wars pentru Android. Cui nu-i place Star Wars, nu? Nu uitați să trimiteți postării o distribuire și spuneți-mi în comentarii care este jocul care v-a plăcut cel mai mult.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.