5 jocuri indiene precum PUBG Mobile Lite pe Android

⌛ Reading Time: 3 minutes

În acest articol, vă împărtășim toate cele mai bune 5 jocuri indiene, cum ar fi PUBG Mobile Lite pe Android.

Cu câteva săptămâni în urmă, guvernul indian a interzis PUBG Mobile în India. Aceasta a fost cu siguranță o dezamăgire imensă pentru toți iubitorii de PUBG. Inutil să spun că mulți oameni erau mult prea dependenți de joc și această interdicție bruscă a avut un impact uriaș asupra lor.

Bineînțeles, în acest moment, oricine ar căuta alternative de PUBG. Deci, pentru a vă ajuta pe toți fanii PUBG, iată cele mai bune 5 jocuri indiene precum PUBG Mobile Lite pe Android.

5 jocuri indiene precum PUBG Mobile Lite pe Android

Dat mai jos sunt cele mai bune 5 alternative indiene la PUBG pentru Android-

1. Shooting Heroes Legend

Legenda Shooting Heroes este prima pe lista noastră cu cele mai bune alternative indiene pentru PUBG Lite. Jocul este listat pe prima poziție pentru capacitatea sa de a rula foarte bine chiar și pe dispozitive care nu sunt high-end.

Deci, practic, puteți juca acest joc chiar și pe un dispozitiv de gamă medie, fără griji și grafică bună. Jocul are diferite moduri, cum ar fi modul Zombie, Capture the flag mode, etc. Include, de asemenea, câteva moduri offline cu AI variate pentru a-l face cât mai realist posibil.

Descărcați Shooting Heroes Legend

A se vedea, de asemenea, – New Arena FPS Hellfire este acum disponibil; PUBG, alternativă COD

2. Scarfall: The Royal Combat

Scarfall este unul dintre cele mai bune jocuri de luptă Royale, care oferă atât experiență de joc online, cât și offline, făcându-l astfel alternativa PUBG Mobile Lite.

Utilizatorii primesc un mod multiplayer clasic 4 vs 4, precum și opțiuni pentru un singur jucător în timpul jocului. Deci, ce mai aștepți? Continuați și descărcați jocul!

Descărcați Scarfall: The Royal Combat

3. Rivali de sânge

Blood Rivals este jocul perfect de căutat dacă căutați o alternativă indiană la PUBG Lite pe Android și, în același timp, un joc cu câmp de luptă vast.

Blood Rivals este de obicei renumit pentru câmpul său de luptă imens și divers, pe care jucătorii îl pot explora prin vehicule. Nu doar atât, ci și utilizatorii primesc diverse opțiuni de personalizare. Jocul este, de asemenea, disponibil în modul Offline și, prin urmare, o alternativă excelentă la PUBG Lite.

Descarcă Blood Rivals

4. Swag shooter

Swag shooter este încă una dintre cele mai bune alternative ale Android PUBG Lite. Acesta vine cu o mulțime de arme și opțiuni de personalizare. Jocul oferă utilizatorilor șansa de a-și personaliza interfața în timp ce se joacă.

O altă caracteristică excelentă a jocului, care nu poate fi văzută în PUBG sunt cele 3 șanse de a supraviețui jocului. Deci, este practic adecvat pentru începători.

Descărcați Swag Shooter

5. Titan Blood

Ultimul, dar cu siguranță nu cel mai mic, este Titan Blood. O altă alternativă uimitoare a PUBG Lite care vă permite să jucați chiar și în modul offline.

Jocul este mai mult sau mai puțin inspirat de PUBG lite, așa cum pare din caracteristicile acestuia. Un exemplu foarte bun în acest sens ar fi funcția de chat vocal care poate fi ușor utilizată de jucători.

Descarcă Titan Blood

Sper că ați găsit util ghidul celor mai bune 5 jocuri indiene, cum ar fi PUBG Mobile Lite pe Android.

Mai multe despre jocuri

  • Cum se adaugă sau se elimină cardul de credit de pe PS4
  • Cum să trimiteți o cerere de prietenie pe PS4
  • Cum să remediem Ping-ul ridicat sau deconectarea serverului
  • Cum se remediază COD Warzone Nu se poate alătura unei probleme de potrivire
  • Cum se remediază eroarea COD Modern Warfare care nu poate accesa serviciile online

În cazul în care aveți îndoieli sau dacă mai aveți sugestii de adăugat la această listă, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să auzim de la dvs.

Joc fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.