5 mari aplicații gratuite de productivitate în Mac App Store

5 fantastiche app gratuite per la produttività nel Mac App Store
⏱️ 6 min read

Mac App Store este plin de aplicații de productivitate premium, care oferă funcționalități excelente. Cu toate acestea, în timp ce unii utilizatori cred că premium este egal cu premiera, alții au un preț total. Aplicațiile de productivitate gratuite pot ajuta la eliminarea acestui decalaj.

În această postare, ne concentrăm pe cinci aplicații gratuite de productivitate din Mac App Store care oferă o mulțime de valoare. Veți vedea că nu numai că aceste aplicații gratuite pentru Mac de productivitate sunt utile, ci sunt la fel de bune ca alternativele plătite – și, în unele cazuri, chiar mai bune.

De ce este o mișcare inteligentă utilizarea unei aplicații gratuite de productivitate pe computerul dvs. Mac

Având în vedere modul în care lumea modernă este atât de conectată, este logic să ne folosim mai mult dispozitivele. În plus, nu este neobișnuit să vă găsiți comutând între dispozitive pe tot parcursul zilei, în funcție de sarcina dvs.

Dacă vă aflați în ecosistemul Apple, probabil că veți sări între iPhone, iPad, MacBook și chiar mașini desktop. Legarea tuturor împreună este o întreprindere importantă.

În general, Apple face o treabă excelentă pentru a vă ajuta să rămâneți pe dispozitivele sale. Aplicațiile gratuite de productivitate pot ajuta la această tranziție, mai ales în cazul în care utilizează stocare bazată pe cloud.

Ca atare, puteți crea o listă de sarcini pe telefon și o puteți sincroniza cu Mac Mini când vă întoarceți la birou. Chiar și fără această conectivitate, lista de sarcini ar putea fi întotdeauna în buzunar, gata de acțiune.

Cele mai bune aplicații de productivitate din Mac App Store

Am prezentat cinci aplicații gratuite de productivitate aici, deși există multe altele din care să alegeți. Mai mult, majoritatea au niveluri premium care extind funcționalitatea în continuare. Dacă acest lucru este relevant pentru o aplicație, îl menționăm. Fără alte întrebări, cu lista!

1. Alfred

În primul rând este o aplicație pe care am prezentat-o ​​anterior. Alfred este un lansator de aplicații minunat și un instrument de căutare care poate lua locul Spotlight. Vă permite să efectuați aceleași sarcini pe care le-ați face cu Spotlight și adaugă caracteristici suplimentare deasupra.

De exemplu, puteți lansa pagini web de la Alfred însuși și chiar rula aplicații precum Terminalul, comenzile de sistem și multe altele. De asemenea, puteți declanșa Apple Music direct de la Alfred. Cu o achiziție premium, setul de caracteristici este extins și mai mult.

2. Notat.

Urmatorul, Remarcat. este o modalitate de a combina două dintre aplicațiile extraordinare Apple într-un singur pachet. Vă permite să luați note în timp ce înregistrați audio, dar funcționalitatea nu se oprește aici.

Aplicația de productivitate gratuită Noted.

Tot ceea ce tastați este marcat cu timp, astfel încât pentru întâlniri lungi sau prelegeri, puteți parcurge înregistrarea și găsi puncte de referință exacte. În plus, puteți dicta Noted. Și transcrie sunetul în text.

Versiunea premium oferă un preț lunar sau anual scăzut și vă permite să exportați note în PDF, să îmbunătățiți calitatea audio și multe altele.

3. Flow – Focus & Pomodoro Timer

Pentru cei neinițiați, Tehnica Pomodoro este o modalitate de a vă menține concentrarea în timp ce lucrați. Gestionezi sarcini lungi împărțind timpul în bucăți de 25 de minute și luând pauze regulate.

Aplicația de productivitate Flow free.

Aplicația Flow este un minim Cronometru Pomodoro asta nu te distrage. Puteți seta o durată personalizată pentru acele momente în care 25 de minute nu sunt ideale și, de asemenea, blocați aplicațiile pe care ați putea fi tentat să le deschideți în timpul sesiunilor. Acesta din urmă este disponibil în ediția premium, care are un preț pe viață foarte rentabil.

4. G App Launcher

G Lansator de aplicații este obținut prin Mac App Store, dar nu este o aplicație desktop în sine. Este o extensie Safari care vă permite să lansați orice serviciu bazat pe Google din Safari App Launcher.

Aplicația G App Launcher.

Puteți defini aplicațiile prezentate în lansator și, de asemenea, puteți căuta în întreaga listă o modalitate alternativă de a vă găsi aplicația. Mai mult, nici nu sunteți limitat la adăugarea de aplicații Google – practic orice link poate fi adăugat prin butonul „Adăugați o comandă rapidă personalizată” a G App Launcher.

5. Todoist

În cele din urmă, avem, fără îndoială, una dintre cele mai robuste și mai bine realizate aplicații gratuite de productivitate de pe Mac App Store. Todoist este o listă de sarcini complete, calendar și multe altele.

Aplicația de productivitate Todoist.

De fapt, este mai mult o platformă de gestionare a proiectelor, având în vedere funcționalitatea disponibilă. Puteți partaja practic orice element din Todoist, ceea ce face colaborarea ușoară. Mai mult, este strâns integrat cu extensia Share MacOS, widgetul Today și multe altele.

Versiunea premium crește funcționalitatea pentru a oferi rapoarte de tendințe, încărcări de fișiere și multe altele.

În concluzie

Creșterea productivității vă permite să faceți mai multe sarcini și vă eliberează timpul pentru lucrurile distractive. Ca atare, să te poți baza pe aplicații gratuite de productivitate pentru Mac-ul tău nu numai că economisește timp – este și rentabil. Între timp, ar trebui să verificați și câteva aplicații de productivitate pentru iOS.

Folosiți oricare dintre aceste aplicații gratuite de productivitate pe Mac și, dacă nu, care este preferata dvs.? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Legate de:

  • Cum se repară permisiunile de disc pe Mac
  • Cum să activați modul întunecat pe computerul dvs. Mac
  • Sfaturi practice pentru a vă naviga pe Mac fără Trackpad

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x