5 metode eficiente pentru a accelera Windows 10

How to Speed up Windows 10 in 2019
⏱️ 28 min read

Titlul acestui articol abordează o temă foarte importantă pentru toți utilizatorii de Windows 10: cum să accelerezi sistemul de operare pentru a-l face să ruleze mai rapid și mai eficient. Există multe metode eficiente pentru a face acest lucru, iar scopul articolului este de a le descrie pe cele mai bune. Unele dintre aceste metode includ dezinstalarea programelor inutile, optimizarea setărilor de sistem, curățarea spațiului de stocare, actualizarea driverelor și alte soluții. Este important să ne preocupăm de performanța calculatorului nostru pentru a ne putea bucura în mod maxim de toate aplicațiile și funcțiile disponibile pe Windows 10.

În ciuda popularității uriașe a Windows 10, există încă anumite probleme, iar oamenii sunt întotdeauna atenți dacă următoarea actualizare va strica performanța. Windows 10 este destul de rapid în zilele noastre și, sincer, este mult mai bun decât versiunile anterioare de Windows. Cu toate acestea, pe computerele mai vechi, performanța s-ar putea să se fi deteriorat de-a lungul anilor. De asemenea, dacă utilizați o mulțime de aplicații pe computerul cu Windows 10, este probabil ca computerul să devină lent în timp. Deci, în acest articol, vă aducem câteva trucuri bune care pot accelera considerabil Windows 10. În acest sens, să parcurgem pașii și să învățăm cum să creștem performanța Windows 10.

Accelerează Windows 10 (Actualizat în august 2022)

Notă: Acest articol este pentru utilizatorii Windows 10. Dacă utilizați Windows 11, avem un articol dedicat accelerării Windows 11 pe care îl puteți consulta.

În acest articol, vă voi prezenta câteva sfaturi pentru începători Windows 10 pe care ar trebui să le cunoașteți. După aceea, puteți trece la pașii avansați pentru a îmbunătăți și mai mult performanța Windows 10. Pentru o navigare rapidă, puteți face clic pe linkul de mai jos și puteți sări la secțiunea relevantă.

1. Dezactivați programele de pornire

Programele de pornire sunt practic aplicații care încep să ruleze în momentul în care porniți computerul cu Windows 10. Chiar dacă nu le-ați deschis manual, aceste programe rulează în fundal și stau în bara de sistem. Aceste aplicații consumă resursele computerului și încetinesc semnificativ Windows.

Cea mai mare problemă cu aceste programe de pornire este că fac PC-ul cu Windows 10 să pornească lent, deoarece există prea multe aplicații care consumă resursele computerului. Pentru a preveni rularea automată a acestor programe la pornirea computerului, urmați acești pași.

1. Faceți clic dreapta pe bara de activități și deschideți Managerul de activități (sau apăsați doar Ctrl + Shift + Esc).

2. Treceți la fila „Pornire” și căutați aplicații inutile cu un impact mai mare asupra sistemului. poti sa o faci făcând clic pe „Start Impact” eticheta. Apoi, faceți clic dreapta pe aplicații și faceți clic pe „Dezactivați”. Faceți acest lucru pentru fiecare aplicație inutilă. Acest lucru va accelera Windows 10 de fiecare dată când porniți computerul.

1. Dezactivați programele de pornire 2

Notă: În timp, odată cu instalarea de noi programe, noi aplicații sunt adăugate la această listă. Așa că verificați în mod regulat fila Acasă și dezactivați imediat aplicațiile inutile.

2. Dezactivează aplicațiile de fundal

Aplicațiile de fundal sunt aplicații Windows care rulează în fundal pentru a primi notificări și actualizări. În timp ce aplicațiile de e-mail și de mesagerie pot necesita sincronizare în fundal, aplicații precum Candy Crush și Calculator nu au nevoie de ele deloc. Aceste aplicațiile rulează continuu în fundal și fac computerul încet, precum și descărcarea bateriei. Deci, pentru a accelera drastic Windows 10, mai întâi dezactivați aplicațiile de fundal. Iată cum să o faci.

1. Deschide Setări Windows și faceți clic pe „Confidențialitate”.

Dezactivați aplicațiile de fundal

2. Aici, derulați în jos și deschide fila „Aplicații de fundal” din panoul din stânga. În partea de sus, dezactivați complet opțiunea „Permiteți rularea aplicațiilor în fundal”. Dacă doriți să personalizați setările pe bază de aplicație, puteți face și asta.

Dezactivați aplicațiile de fundal 2

3. Blocați aplicațiile după repornire

Pentru a accelera Windows 10, trebuie să blocați repornirea automată a aplicațiilor după o repornire. Este diferit de aplicațiile de fundal și de pornire. Windows 10 permite unor aplicații să-și repornească serviciile și începe ultima sesiune astfel încât aplicațiile să fie gata la momentul lansării. Cu toate acestea, poate avea un efect dăunător asupra performanței laptopului sau desktopului dvs. Windows 10. Iată cum îl puteți dezactiva.

1. Apăsați o dată tasta „Windows” și căutați „reporniți aplicațiile”. acum deschis”Reporniți aplicațiile după conectare„.

3. Blocați aplicațiile după repornire

2. Aici, pur și simplu dezactivați comutatorul pentru a reporni aplicațiile și gata.

3. Blocați aplicațiile după repornire

4. Dezactivează Cortana

Dacă utilizați Cortana în mod regulat, puteți sări peste această secțiune. Cu toate acestea, dacă nu utilizați Cortana (cum o fac majoritatea dintre noi) și doriți limitați căutarea numai la computerul dvs. local, atunci este mai bine să-l dezactivați imediat. Vă va economisi o mulțime de resurse de calcul, deoarece Cortana continuă să acumuleze memorie și resurse importante în fundal. Urmați acești pași pentru a dezactiva Cortana și pentru a accelera semnificativ Windows 10.

1. Am creat două fișiere de registry pe care le puteți folosi pentru a activa sau dezactiva Cortana cu un singur clic. Deci descărcați ambele fișiere de la Aici.

Dezactivează Cortana

2. După aceea, faceți dublu clic pe „Dezactivați Cortana” și faceți clic pe „Run”. Asta e tot. Acum reporniți computerul și Cortana va dispărea.

Dezactivează Cortana 2

4. În cazul în care doriți să recuperați Cortana, faceți dublu clic pe „Activați Cortana” și rulați fișierul. Reporniți computerul și Cortana vă va fi din nou la dispoziție.

Notă: Microsoft continuă să adauge Cortana după fiecare actualizare Windows. Deci, va trebui să rulați aceleași fișiere de registry pentru a-l dezactiva din nou.

5. Eliminați fișierele nedorite

Trebuie să curățați în mod regulat fișierele nedorite de pe computer pentru a accelera Windows 10. Aceste fișiere rămân pe hard disk și consumă spațiu, chiar dacă nu au nicio utilitate în rularea sistemului de operare. Acestea fiind spuse, vă rugăm să rețineți, nu instalați programe terțe pentru a elimina fișierele nedorite. Majoritatea acestor programe încetinesc computerul. În schimb, aș recomanda să utilizați instrumentul încorporat din Windows 10 pentru a vă curăța computerul.

1. Apăsați o dată tasta Windows și căutați “Depozitare”. Acum, deschideți „Setări de stocare”.

Cum să accelerezi Windows 10 în 2021 [Effective Methods]

2. Aici, faceți clic pe „Fișiere temporare„.

Cum să accelerezi Windows 10 în 2021 [Effective Methods]

3. După aceea, faceți clic pe „eliminați fișierele„. Sunteţi gata.

Cum să accelerezi Windows 10 în 2021 [Effective Methods]

6. Reglați efectele vizuale

Dacă nu aveți un GPU puternic, este mai bine să dezactivați efectele vizuale. Merge la descărcarea sarcinilor CPU și ajută la îmbunătățirea performanței Windows 10.

1. Apăsați o dată tasta Windows și căutați „setări de sistem”. acum deschis”Vizualizați setările avansate ale sistemului„.

6. Reglați efectele vizuale

2. Aici, faceți clic pe „Setări” sub Performanţă secțiune.

6. Reglați efectele vizuale

3. În cele din urmă, faceți clic pe „Ajustați pentru o performanță mai bună” și apoi aplicați modificările.

6. Reglați efectele vizuale

7. Utilizați GPU pentru programe intensive

Dacă aveți un GPU puternic, puteți forta programe pentru a profita de GPU în loc de CPU. Pot exista aplicații care nu Utilizați-l frecvent și bazați-vă pe CPU pentru a efectua sarcini. Forțând aceste aplicații să folosească GPU-ul, CPU-ul PC-ului cu Windows 10 va fi disponibil pentru alte sarcini, iar performanța va fi mult îmbunătățită.

1. Apăsați o dată tasta Windows și tastați „GPU”. acum deschis”setări grafice„.

Cum să accelerezi Windows 10 în 2021 [Effective Methods]

2. Aici, faceți clic pe aplicația pe care doriți să o rulați prin GPU. După aceea, faceți clic pe „Opțiuni” și alegeți „Performanta ridicata,” care va folosi GPU-ul dedicat. Dacă o aplicație nu este disponibilă în listă, puteți adăuga aplicații noi din butonul „Răsfoiește”.

Cum să accelerezi Windows 10 în 2021 [Effective Methods]

8. Dezactivează modul joc

daca tu nu juca jocuri pe computerul dvs., este mai bine să dezactivați modul de joc Xbox în Windows 10. Poate că nu îl cunoașteți, dar consumă o mulțime de resurse datorită disponibilității capturii de ecran instantanee, video și audio.

1. Deschideți meniul Start și căutați „Mod de joc„. Acum, deschideți „Setări mod joc”.

Cum să accelerezi Windows 10 în 2021 [Effective Methods]

2. Pe pagina următoare, dezactivați comutatorul pentru modul joc.

Cum să accelerezi Windows 10 în 2021 [Effective Methods]

3. După aceea, accesați „Bara de jocuri Xbox și setările „Capturi” și dezactivați toate opțiunile și casetele de selectare.

dezactivați modul de joc

9. Dezinstalează diverse programe antivirus

Este o idee proastă să instalați mai multe Programe antivirus pentru a vă proteja computerul. Un antivirus verifică integritatea fișierelor în fundal, ceea ce, la rândul său, consumă utilizarea discului. Dacă aveți mai multe antivirusuri, computerul vă va încetini și mai mult. Instalarea unui antivirus în Windows 10 este de evitat deoarece sistemul de operare vine cu Windows Defender preinstalat. Și sincer, este destul de bun și de încredere.

În cazul în care computerul dvs. este atacat de un virus rău intenționat și Windows Defender nu îl poate elimina, vă recomandăm să instalați Malwarebytes pentru a vă curăța computerul. Malwarebytes va accelera Windows 10 și, de asemenea, va elimina programele malware și programele neautorizate.

Dezinstalează diverse programe antivirus

Instalați Malwarebytes (GratuitVersiunea premium începe de la 39,99 USD/an)

10. Accelerează Windows 10 prin gestionarea setărilor Windows

Există câteva setări Windows pe care ar trebui să le modificați pentru a maximiza performanța pe computerul dvs. Windows. Dintre toate opțiunile, începem cu Opțiunile de alimentare

Schimbați planul de alimentare

1. Deschideți Setări și faceți clic pe „Sistem”.

Schimbați planul de alimentare

2. Acum faceți clic pe „Treziți-vă și dormiți” în panoul din stânga. După aceea, faceți clic pe „Setări suplimentare de putere” în panoul din dreapta.

Schimbați planul de alimentare 2

3. În fereastra Panoului de control, alegeți „Performanță înaltă” ca plan de alimentare. Asta e tot. Acum ar trebui să vedeți o creștere a performanței pe computerul dvs. cu Windows 10.

Schimbați planul de alimentare 3

Dezactivați optimizarea livrării

Pentru a oferi actualizări mai rapide, Windows oferă o funcție numită Optimizare livrare. Utilizează computere din rețeaua locală pentru a transfera fragmente de fișiere de actualizare Windows pe computerul din apropiere. Dacă îl mențineți pornit, atunci computerul dvs. poate fi folosit ca nod pentru a vă conecta cu un alt computer pentru a trimite fișiere de actualizare. Deși este un efort bun din partea Microsoft, vine cu prețul deteriorării performanței. În plus, vă consumă lățimea de bandă și reduce performanța generală a computerului. Deci, pentru a-l dezactiva și a accelera drastic Windows 10, urmați pașii de mai jos:

1. Deschide Setări și apoi faceți clic pe „Actualizare și securitate”.

Dezactivați optimizarea livrării

2. Aici, faceți clic pe „Opțiuni avansate”.

Dezactivați optimizarea livrării 2

3. Acum derulați în jos și faceți clic pe „Optimizare livrare”.

Dezactivați optimizarea livrării 3

4. În cele din urmă, dezactivați comutatorul de sub „Permite descărcarea de pe alte computere”. Sunteţi gata.

Dezactivați optimizarea livrării 4

Modificați setările de confidențialitate

1. Deschideți Setări și faceți clic pe „Confidențialitate”.

Modificați setările de confidențialitate

2. Acum, accesați fila „Diagnosticare și feedback”. și modificați Datele de diagnosticare în „De bază”. Acesta va împiedica computerul să trimită cantități mari de date în fundal.

Modificați setările de confidențialitate

Notă: Există multe opțiuni în setările de confidențialitate. Vă recomandăm să examinați fiecare meniu și să decideți dacă doriți să oferiți datele dvs. la Microsoft. Dacă nu, dezactivează-l în acel moment. Va opri telemetria constantă în fundal și poate descărca unele resurse de pe computer, ceea ce va crește performanța Windows 10.

11. Dezactivează Windows Update

A cere utilizatorilor să dezactiveze Windows Update nu este un sfat bun, deoarece poate avea implicații de securitate. Cu toate acestea, Windows este groaznic la gestionarea actualizărilor și face computerul mai lent. De exemplu, dacă rulați un computer mai vechi cu specificații de consum redus, nu doriți să instalați actualizări de caracteristici. Cu toate acestea, Microsoft îi împinge pe toți utilizatorii de actualizări Windows în gât. De asemenea, Windows continuă să descarce și să transfere fișiere uriașe în fundalceea ce vă încetinește în mod semnificativ computerul.

Atunci este mai bine dezactivați actualizarea și porniți-o, numai atunci când doriți să vă actualizați mașina cu Windows 10. Va descărca procesele de fundal inutile și va accelera considerabil Windows 10. Deci, pentru a dezactiva actualizările Windows 10, urmați acești pași.

1. Apăsați tastele Windows și R în același timp de pe tastatură. O mică fereastră „Run” va apărea în colțul din stânga jos. Tip services.msc și apăsați enter.

Dezactivează Windows Update

2. Se va deschide fereastra Servicii. Aici, derulați în jos și găsiți „Windows Update”. Faceți clic dreapta pe el și deschideți „Proprietăți”.

Dezactivează Windows Update 2

3. Aici, faceți clic pe butonul „Oprire”. apoi schimbați tipul de pornire la „Dezactivat”. În cele din urmă, faceți clic pe butonul „OK”.

Dezactivează Windows Update 3

Notă: Deși pașii de mai sus sunt buni pentru a opri ciclul actual de actualizare Windows, acesta se reactivează după un timp. Pentru a dezactiva complet actualizarea Windows, trebuie să o blocați folosind firewall-ul. Am scris un ghid amplu despre cum să blochezi complet actualizarea Windows. Citește-l dacă asta vrei.

12. Dezactivează indexarea pe computerele anterioare cu Windows 10

În termeni simpli, indexarea înseamnă păstrarea unei liste cu toate fișierele aflate pe computer. Ajută Windows să găsească rapid fișierul atunci când apăsați butonul de căutare. In orice caz, pe computerele mai vechi, procesul de indexare consumă prea multe resurse și face computerul lent. Vă rugăm să rețineți că, dacă utilizați un computer Windows cu setări puternice, dezactivarea indexării nu va face o diferență considerabilă.

Motivul pentru care vă recomand să dezactivați indexarea este că a avea o performanță bună tot timpul bate căutarea rapidă o dată pe zi. Deci, concluzia este că dacă utilizați un computer vechi cu setări scăzute, atunci continuați și dezactivați indexarea pentru a accelera PC-ul cu Windows 10.

Notă: Mitul popular este că dezactivarea indexării dezactivează căutarea Windows. Dar pur și simplu nu este adevărat. Puteți căuta în continuare computerul Windows, dar va fi puțin mai lent.

1. Deschideți „Computerul meu” și faceți clic dreapta pe „Unitatea C:”. Aici, selectați „Proprietăți”.

Dezactivați indexarea

2. Acum, debifați „Permiteți fișierelor de pe această unitate să aibă conținut indexat” în partea de jos. După aceea, faceți clic pe butonul „Aplicați”.

Dezactivați indexarea 2

3. Pe ecranul următor, alegeți „Aplicați modificări la unitatea C:\, subfolderele și fișierele” și faceți clic pe „OK”.

Dezactivați indexarea 3

4. Unitatea C: va începe deindexarea și va dura ceva timp pentru a finaliza sarcina. Timpul depinde de cât timp folosești computerul. Poate varia de la 5 la 30 de minute.

5. Acum, pentru a dezactiva complet indexarea, deschideți fereastra Servicii apăsând tastele Windows și R. Aici, tastați services.msc și apăsați Enter.

Dezactivați indexarea

6. În fereastra Servicii, caută „Windows Search” și faceți clic dreapta pe el. Alegeți „Proprietăți”.

Dezactivează indexarea 4

7. Aici, faceți clic pe butonul „Stop” și apoi schimbați tipul de pornire la „Dezactivat”. Nu vă faceți griji, acest lucru nu va dezactiva Căutarea Windows., dar oprește doar indexarea fișierelor. În cele din urmă, faceți clic pe butonul „OK” și ați terminat.

Dezactivează indexarea 5

13. Deblocați Windows 10

În ultimul timp, Windows a devenit incredibil de plin de aplicații și servicii inutile. Aceste aplicații ocupă RAM crucială, putere de procesare și spațiu pe disc. Încetinește sistemul în mod semnificativ, lăsându-vă cu o mizerie lent. Partea tristă este că nici măcar nu puteți dezinstala aceste aplicații prin Panoul de control. Asa de, folosim privilegiul de administrator și politica de execuție ca soluție pentru eliminarea unor astfel de aplicații și servicii. Iată pașii pentru a face acest lucru, ceea ce va accelera în cele din urmă Windows 10 în mod semnificativ.

Notă: Utilizăm un script PowerShell automat pentru a debloca Windows 10. Acesta este dezvoltat de un dezvoltator numit Sycnex pe GitHub. De asemenea, asigurați-vă că utilizați Windows în contul de administrator pentru ca acest lucru să funcționeze.

1. Mai întâi, descărcați fișierul ZIP Windows 10 Debloater din pagina github. Faceți clic pe butonul „Clone sau Download” și apoi faceți clic pe „Download ZIP”.

Deblocați Windows 10

2. Extrageți fișierul ZIP și deschideți-l. Veți găsi trei fișiere principale, dar faceți clic dreapta pe „Windows10DebloaterGUI” fișier și selectați „Run with Powershell”.

Deblocați Windows 10 2

3. La prima rulare, se va întreba dacă doriți să acordați permisiunea de executare a politicii de script. Tastați „Y” și apăsați enter pentru a permite rularea scriptului PowerShell.

4. Acum se va deschide fereastra Windows 10 Debloater. Aici, faceți clic pe „Eliminați toate bloatware-ul”. Va începe să elimine astfel de aplicații și servicii.

Deblocați Windows 10 3

5. Cel procesul va dura ceva timp, așa că vă rugăm să aveți răbdare. De asemenea, vi se vor solicita multe dialoguri în timpul procesului pentru a vă reconfirma acțiunea. Așa că fii cu ochii pe computer în timpul procesului.

6. Odată ce procesul de eliminare este complet, trebuie doar să reporniți computerul. Acum, Windows 10 va deveni complet fără umflare, fără aplicații inutile. Veți observa o creștere vizibilă a performanței computerului cu Windows 10.

7. În afară de aceasta, vă voi recomanda și să faceți clic pe „Dezactivați telemetria” pentru a întrerupe toate serviciile de telemetrie în fundal. Acest lucru va crește semnificativ viteza computerului cu Windows 10.

14. Controlați procesele de fundal

Mai des, unele procese necunoscute continuă să ruleze în fundal și fac PC-ul cu Windows 10 să încetinească. Prin urmare, obișnuiți să verificați procesul de fundal prin Task Manager ori de câte ori simțiți că computerul nu funcționează bine. Puteți face clic pe fiecare etichetă pentru a sorta procesele în ordine descrescătoare.

Controlați procesele de fundal

Dacă descoperiți că vreun proces necinstit vă consumă discul sau procesorul într-un grad neobișnuit, opriți procesul imediat. Doar faceți clic dreapta pe proces și faceți clic pe „Terminați sarcina”. Și dacă vreo aplicație inutilă cauzează creșterea, luați în considerare dezinstalarea completă din Panoul de control. În acest fel, veți avea întotdeauna controlul asupra computerului dvs. și, în cele din urmă, veți accelera computerul cu Windows 10.

Controlați procesele de fundal 2

15. Utilizați un browser eficient

Cei mai mulți dintre noi folosesc un browser web pe computerul nostru cu Windows 10 pentru a naviga pe internet. În cazul meu, folosesc Chrome tot timpul pentru că sunt foarte implicat în ecosistemul Google. Cu toate acestea, este bine cunoscut faptul că Chrome este un porc de resurse. Consumă majoritatea resurselor computerului meu, făcându-l lent și, în general, lent. Dacă vă aflați într-o situație similară, poate doriți să utilizați un browser mai bun, unul care se potrivește bine ecosistemului Microsoft.

Utilizați un browser eficient

Recent, Microsoft și-a dezvăluit Browser Microsoft Edge bazat pe Chromium, si arata minunat. Performanța este la egalitate cu Chrome și, fără a fi surprinzător, consumă mai puțină energie și resurse decât Google Chrome. Cea mai bună parte este că puteți instala extensii Chrome în noul browser Edge, astfel încât să nu pierdeți prea multe. Am scris a scurt ghid despre cum să instalați Edge bazat pe Chromium pe Windows 10deci verifica-l. Sunt destul de sigur că ți-ar plăcea.

16. Comutați la un SSD

Cred că Windows 10 este un sistem de operare grozav, aproape la fel de bun ca macOS, dar a fost afectat de hardware neglijat de-a lungul anilor. Majoritatea dintre noi folosim Windows 10 pe un hard disk mecanic (HDD), care este destul de lent, și alte rezultate în performanță lentă. Cu toate acestea, înlocuirea acesteia cu o unitate SSD modernă accelerează Windows 10 într-o măsură mult mai mare. SSD-ul este mult mai rapid decât HDD-ul datorită chipului său de memorie flash. Diferența dintre SSD și HDD este pur și simplu noaptea și ziua.

Comutați la un SSD

Dacă ați făcut tot ce s-a menționat în acest articol și computerul dvs. cu Windows este încă lent, este pur și simplu din cauza hardware-ului vechi. După cum se spune, nu puteți înlocui hardware-ul cu software. Ar trebui să luați în considerare înlocuirea HDD-ului cu un SSD. Sunt încrezător că veți observa o schimbare a nivelului mării în operațiunile zilnice și sarcinile generale. Și pe viitor, preferați întotdeauna un SSD pentru laptop în locul unui HDD.

Accelerați-vă computerul cu Windows 10 folosind aceste sfaturi

Ei bine, asta se încheie lista noastră exhaustivă de diferite moduri de a accelera Windows 10 chiar și pe computere cu doar 4 GB de RAM. Am început cu câteva elemente de bază și am parcurs și pașii avansați. Dacă doriți să accelerați complet Windows 10 fără bloatware, atunci urmați toate punctele menționate în acest articol. În cazul în care nu sunteți un utilizator profesionist, puteți sări peste eliminarea Windows 10, deoarece necesită cunoștințe tehnice despre Windows 10. Deci, ce sfaturi ați încercat și ce efect ați observat asupra vitezei computerului? Împărtășește-ți experiența în comentariile de mai jos.

În concluzie, Windows 10 rămâne un sistem de operare popular, dar există încă unele probleme legate de performanță. Cu toate acestea, există multe trucuri bune pentru a accelera semnificativ Windows 10, inclusiv dezactivarea programelor de pornire, a aplicațiilor de fundal și a Cortanei, precum și eliminarea fișierelor nedorite și ajustarea setărilor Windows. În plus, este important să nu instalați mai multe programe antivirus și să verificați planul de alimentare pentru a maximiza performanța calculatorului.
Încheiem această postare cu speranța că am reușit să vă aducem câteva noutăți interesante din lumea tehnologiei. Nu uitați să reveniți pe blogul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și tendințe din domeniu. Până atunci, rămâneți conectați și experimentați cu tehnologia într-un mod inteligent și responsabil. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x