5 metode eficiente pentru blocarea reclamelor în jocurile iPhone

How to Block Ads in iPhone Games
⏱️ 12 min read

Cu siguranță ați fost deranjați de reclamele uriașe care apar în jocurile de pe telefonul dvs. iPhone. Aceste reclame nu numai că ocupă spațiu pe ecranul dvs., dar vă pot distrage de la jocul dvs. preferat și vă pot face să pierdeți puncte prețioase. Dar nu vă faceți griji! Există o modalitate simplă de a bloca aceste reclame cu un software specializat pentru blocarea anunțurilor. Acest software este foarte ușor de utilizat și poate fi descărcat gratuit din App Store. În felul acesta, veți obține o experiență mai plăcută în timp ce jucați jocurile preferate pe iPhone-ul dvs.

Există o mulțime de jocuri pentru iPhone și, deși numele mari sunt de obicei suficient de distractive pentru a fi jucate, dacă ați încercat vreodată jocuri gratuite precum Crowd City sau Helix Jump pe iPhone, trebuie să fi observat multitudinea de reclame. care îți distrug experiența. Acum, reclamele din jocurile gratuite nu sunt rele, deoarece permit dezvoltatorilor să câștige venituri. Cu toate acestea, unele jocuri exagerează cu reclamele din lăcomie și aici s-ar putea să vă gândiți la blocantele de anunțuri pentru iPhone. Ei bine, din fericire, există o modalitate foarte ușoară de a face asta. Iată cum să blocați reclamele în jocurile iPhone.

Evitați reclamele în jocuri pe iPhone (2022)

Deși Apple nu oferă un blocator de reclame încorporat care vă permite să blocați reclamele pe întregul dispozitiv, există mai multe moduri de a controla reclamele și ferestrele pop-up. Deoarece există metode gratuite și plătite, puteți alege opțiunile preferate în funcție de nevoile dvs.

Utilizați Adguard DNS pentru a bloca reclamele în jocurile iOS

Cel mai simplu mod de a bloca reclamele în jocurile iPhone este să utilizați Adguard DNS pentru a vă direcționa traficul de internet. Acest DNS este creat cu scopul de a bloca reclamele, astfel încât poate bloca reclamele în aproape fiecare joc de acolo. Am testat Adguard DNS cu jocuri gratuite precum Crowd City, Helix Jump și altele care arată adesea un lot Adguard DNS blochează complet toate reclamele din jocuri ca acestea. Iată cum să-l configurați.

Notă: Am testat această metodă atât pe iOS 15, cât și pe iOS 16 și funcționează perfect. Dacă ați instalat iOS 16 pe iPhone, puteți utiliza în mod fiabil această metodă pentru a bloca reclamele în jocurile dvs.

 • Pe iPhone, deschideți Safari și accesați site-ul web DNS public Adguard DNS (vizita). Aici, faceți clic pe „Metoda 2”
 • Faceți clic pe „iOS” pentru a extinde pașii iOS. Cu „Server implicit” selectat, faceți clic pe „Descărcați profilul”.
descarca profilul adguard iphone
 • Odată ce profilul este descărcat, deschideți Setări și atingeți bannerul care spune „Profil descărcat”. Atingeți „Instalare” și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala profilul pe iPhone.
instalați profilul adguard

Odată ce profilul este instalat, Adguard DNS ar trebui să fie activ pe iPhone. Totuși, dacă nu este sau dacă doriți doar să verificați dacă a fost activat, urmați pașii de mai jos.

 • Accesați Setări -> General -> VPN, DNS și Gestionare dispozitive.
setări generale vpn și dns
 • Atingeți „DNS” și alegeți „dns.adguard.com DoH” ca DNS preferat.
setări dns pe iphone

Sfat pro: Dacă doriți să reveniți la utilizarea DNS normală în loc de Adguard, pur și simplu accesați setările DNS de pe iPhone și alegeți „Automat”.

Alte modalități de a testa și bloca reclamele

În timp ce metoda pe care am menționat-o mai sus funcționează perfect și blochează toate reclamele din toate jocurile pe care le-am încercat, dacă sunteți în căutarea altor metode pentru a încerca să blocați reclamele în jocurile dvs., citiți mai departe. Iată câteva dintre cele mai bune moduri alternative de a bloca reclamele în jocurile iPhone.

1. Utilizați modul avion pentru a bloca instantaneu reclamele

Nu există premii pentru ghicire! Modul Avion a fost mult timp un instrument destul de eficient pentru blocarea reclamelor în jocurile de pe iPhone și iPad. Deoarece majoritatea reclamelor folosesc o conexiune la internet pentru a difuza reclame, le puteți bloca cu ușurință prin simpla activare a modului avion. Datorită centrului de control, activarea acestui mod este o simplă simplă.

Activați modul avion pe iPhone și iPad fără un buton de pornire
 • Glisați în jos din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a accesa centrul de control.
 • Acum, apăsați pictograma avion pentru a o activa.
Activați modul avion pe iPhone
Activați modul avion pe iPhone și iPad cu butonul de pornire
 • Glisați în sus din marginea de jos a ecranului pentru a deschide centrul de control.
 • Apoi atingeți pictograma avion pentru a o activa.
Activați modul Avion pe iPhone-urile mai vechi

Când modul Avion este activat, pictogramele celulare și Wi-Fi sunt incolore. Spre deosebire de pictograma celulară, totuși, pictograma Wi-Fi se poate porni chiar și atunci când modul avion este activ.

Fără o conexiune la internet pe iPhone, reclamele nu vor apărea în jocurile tale. Așadar, continuă și joacă jocurile tale preferate cu liniștea dorită, știind că nu vei fi distras de reclame aleatorii. În anumite cazuri, este posibil să vedeți spații goale pentru reclame. Vă rugăm să rețineți că nu toate jocurile sunt concepute pentru a funcționa offline și pot exista multe funcții care nu funcționează atunci când dispozitivul dvs. nu este conectat la Internet. Dacă sunteți gata să faceți față acestor inconveniente, atunci hack-ul modului Avion este pentru dvs.

2. Opriți telefonul mobil și Wi-Fi din aplicația de setări

O altă modalitate ușoară de a bloca reclamele pe iOS este dezactivarea rețelelor celulare și Wi-Fi din aplicația Setări.

 • Deschide aplicația de setări pe iPhone sau iPad.
 • Acum du-te la wifi și mobil setări și apoi opriți comutatoarele.
Opriți sau porniți WiFi și Cellular pe iPhone

Cu conexiunea la internet complet dezactivată, reclamele nu vor apărea în jocurile de pe iPhone. Astfel, poți prelua jocurile tale preferate fără nicio întrerupere.

3. Opriți telefonul pentru anumite jocuri

iOS vă permite să gestionați accesul aplicației la datele mobile. Astfel, puteți permite/interzice anumite aplicații să aibă acces la date mobile. În loc să dezactivați complet conexiunea la internet pe întregul dispozitiv, vă oferă flexibilitatea dorită de a deconecta doar anumite aplicații/jocuri. Puteți folosi această funcție pentru a bloca reclamele în jocurile dvs. de pe iPhone.

 • Deschide aplicația de setări pe iPhone sau iPad și alegeți Telefon mobil.
 • Acum derulați în jos pentru a găsi jocul pe care doriți să blocați reclamele și apoi a opri comutatorul de lângă el.
Blocați reclamele în anumite jocuri pe iPhone și iPad

4. Utilizați Luna Adblocker pentru a bloca anunțurile din joc pe iPhone și iPad

În timp ce App Store este plin cu o mulțime de blocante de anunțuri, aproape toate sunt proiectate pentru Safari. Deși există unii adblckeri care pretind că blochează reclamele în aplicații și jocuri de pe iPhone, ei nu se ridică la înălțimea hype-ului. Prin urmare, trebuie să fii foarte selectiv atunci când le alegi pentru a bloca reclamele din joc.

După ce am încercat diverse blocuri de anunțuri, atât plătite, cât și gratuite, am descoperit că Luna este un pariu destul de sigur. Vă rugăm să rețineți că instalarea Luna adblocker este puțin diferită, deoarece nu oferă o aplicație completă. Va trebui să instalați profilul VPN de blocare a reclamelor Luna prin Safari și să aveți încredere în certificatul acestuia.

1. În primul rând, deschide Safari pe iPhone sau iPad, apoi accesați acest link. Vă rugăm să rețineți că procesul de instalare trebuie efectuat în Safari, așa că asigurați-vă că deschideți linkul în browserul Apple.

adblock moon

2. Acum, vi se va solicita introduceți anul de naștere și apoi faceți clic Profil VPN pentru blocarea reclamelor buton.

Blocarea anunțurilor Luna VPN Profil

3. Apoi deschideți aplicația de setări pe dispozitiv și atingeți Profil descărcat care apare chiar sub profilul dvs. Rețineți că, dacă există deja mai multe alerte în meniul Setări, va trebui să atingeți Mai multe pentru iPhone/iPad și lovit profilul descărcat.

Instalați profilul VPN al lui Luna

4. Apoi atingeți Instalare în colțul din dreapta sus, apoi introduceți dvs parola dispozitivului a continua.

Instalarea profilului Luna Adblock

5. Acum, veți primi un avertisment care spune: „Prin instalarea certificatului „Adblock Extension Root Certificate Authority”, acesta va fi adăugat la lista de certificate de încredere de pe iPhone/iPad. Acest certificat nu va fi de încredere de către site-uri web până când nu îl activați în setările de încredere ale certificatului.” Atingeți Instalare în colțul din dreapta sus al ecranului, apoi atingeți Făcut.

„Autoritatea de certificare rădăcină a extensiei Adblock”

6. Acum, navigați la Setări -> General și alegeți Despre.

Despre setările din iOS

7. Derulați în partea de jos și atingeți Setări de încredere în certificat și apoi asigurați-vă că pârghia pt Certificare rădăcină extensie Adblock A inceput.

Setări de încredere pentru certificatul Luna

Asta e tot! Acum, mergeți mai departe și jucați oricare dintre jocurile dvs. preferate fără a avea de a face cu reclame aleatorii. Blocarea reclamelor Luna va funcționa în mod fiabil pentru a ține reclamele la distanță.

Jucați jocuri fără reclame pe iPhone și iPad

Ei bine, așa poți bloca cu ușurință reclamele în jocurile iPhone. Indiferent dacă utilizați Adguard DNS, sau o alternativă, cum ar fi blocarea reclamelor Luna, sau altceva, sperăm că acum veți putea juca jocurile preferate fără a primi reclame. Deci, care metodă a funcționat cel mai bine pentru dvs. și ce metodă de alegere folosiți pe iPhone pentru a bloca reclamele? Anunțați-ne în comentariile de mai jos.

Există multe jocuri distractive pentru iPhone, dar majoritatea jocurilor gratuite afișează o mulțime de reclame, ceea ce poate distruge experiența jocului. Chiar și așa, reclamele sunt necesare pentru ca dezvoltatorii să câștige bani. Cu toate acestea, unele jocuri exagerează cu numărul de reclame, iar blocarea lor poate fi o soluție. Există mai multe modalități de a bloca reclamele în jocurile iPhone, inclusiv prin utilizarea Adguard DNS sau Luna Adblocker, modul avion sau oprirea conexiunii la internet pentru anumite jocuri. Fiecare metodă are avantajele și dezavantajele sale, iar utilizatorii pot alege cea mai potrivită pentru ei.
Încheiem și astăzi aventura noastră prin lumea tehnologiei, iar pentru asta vrem să vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi. Ne vedem curând, cu noutăți și inovații care ne fac viața mai inteligentă! Până atunci, să fim conectați prin pasiunea pentru tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x