5 modifiche all'Assistente Google, incluso Trova il mio iPhone

5 modificări ale Asistentului Google, inclusiv Găsirea iPhone-ului meu

Cu siguranță există un război virtual al asistentului între Siri, Alexa și Google Assistant. Alexa este regina dovedită în acest spațiu, dar asta nu îi împiedică pe ceilalți să încerce să lupte pentru o bucată mai mare din plăcintă. Asistentul Google a anunțat cinci modificări, iar una dintre ele vă va ajuta să vă găsiți iPhone-ul.

Modificări ale Asistentului Google

Am chiar războiul asistentului virtual la mine acasă. Uit dacă mă adresez lui Siri sau Alexa. Nu am niciun interes să adaug un al treilea asistent, dar cu aceste schimbari, Google cu siguranță mi-ar plăcea. Următoarea este o listă a modificărilor pe care compania speră că le va convinge pe oameni să folosească Asistentul Google.

1. „Hei Google, găsește iPhone-ul meu”.

Aceasta este de fapt o caracteristică existentă a Asistentului Google. Puteți să-l cereți să vă ajute să găsiți telefonul care a fost pierdut. Dar acum, puteți fi mai specific și puteți cere să vă găsiți iPhone-ul. Funcția necesită să vă înscrieți la notificări. Când cereți ajutor pentru găsirea acestuia, veți primi o notificare pe telefon și va suna, chiar dacă aveți activată opțiunea Nu deranjați sau este în modul silențios.

Desigur, puteți face deja acest lucru cu Siri, dar dacă aveți un difuzor sau un afișaj Nest, acum vă poate ajuta. Interesant este că Apple tocmai și-a modernizat serviciul Find My.

2. Comanda de preluat

Cu multe restaurante închise în interiorul serviciului de așezare în puncte din timpul pandemiei, am găsit o dependență cu totul nouă de a lua masa. Și acest lucru a depășit pizza, burgerii și mâncarea chinezească. Majoritatea restaurantelor au oferit un serviciu la bord doar încercând să rămână pe linia de plutire.

Asistentul Google funcționează cu Duplex pe web pentru a vă ajuta să plasați aceste comenzi. Căutați un restaurant în aplicația Google și alegeți „Comandă online” sau „Preluare comandă”. Când ați terminat, „verificați”, iar asistentul vă va completa informațiile de contact și de plată.

3. Rutina Răsărit / Apus

Nu ar fi minunat dacă în loc să se activeze dispozitivele noastre inteligente de acasă la o anumită oră la apus sau răsărit, indiferent de oră? Google crede și el așa.

Lumina din casa ta s-ar putea aprinde când apune soarele. Gazonul tău ar putea fi udat când răsare soarele în fiecare zi. Puteți chiar să grupați acțiuni împreună într-o „rutină”. Desigur, Alexa poate face și asta.

4. Mai multe rutine

Asistentul Google modifică afișajul

Rutinele nu se limitează la răsărit și apus. Puteți programa acțiuni variate într-o rutină. Asistentul Google are chiar și câteva rutine gata de utilizare, similare cu rutinele Alexa și comenzile rapide ale lui Siri. Dar Asistentul Google folosește și comenzi rapide pentru rutinele preferate. Puteți adăuga aceste comenzi rapide pe ecranul de pornire.

5. „Hei Google, spune-mi despre Oscar.”

Așa este – ultima modificare a Asistentului Google este legată de premiile Oscar. Vă va răspunde la multe întrebări pe care le aveți. Potrivit Google, vă puteți întreba „Hei Google, cine a fost nominalizat la filmul de animație la Oscar?” „Hei Google, care sunt previziunile tale despre Oscar?” sau „Hei Google, cine crezi că este cel mai bine îmbrăcat la Oscar?” De asemenea, puteți îmbrăca îmbrăcăminte formală și puteți întreba „Hei Google, dă-mi un premiu”.

Mudying the Waters

Aceste modificări ale Asistentului Google vor scoate Alexa din primul loc? Cu siguranta nu. Dar vor înmuia puțin apele. Nu este suficient să mă fac să adaug un al treilea asistent, dar pot fi suficiente pentru a convinge utilizatorii existenți să renunțe la unul dintre ceilalți asistenți.

Vrei să continui să citești, dar ești prea obosit? Citiți mai departe pentru un pic mai mult pentru a afla cum să lăsați Asistentul Google să citească articole cu voce tare.